Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"przelecialam" ze tak powiem i dziekuje za pamieć wszystkim ( Tichonkowi, lubiczance, anineczce, ewelci86, Dyci, renni, sandrulinskiej, agusik, frog4, asieńce_r, wilwi, lady_zgadze, kamci, kasi Irlandce , Crazy Girl) kazdej z osobna ;-)
skutecznie dalismy rade- dostała kredki kartki i malowała:-).Ja chyba(raczej na pewno) z tych innych jestem
popłakałam się jak moje dziecko wracało z Bogiem w serduszku
normalnie na samo wspomnienie mam łzy
ehh..
a my kawka i tort. No i niekonczące się smsy dla Martysi z PL i nie tylko. Czekając az Niki sie przespi spedzilismy milusio czas w 3 -kę.Martysia czuła sie tak jak czuć sie powinna (szczególnie w ten dzien) czyli najwazniejsza;-)
szok.Było juz jakoś około 19-stej zamiast wrócić do domku pojechalismy jeszcze na małą przejazdzkę i spacer nad rzeczką;-) ruszac sie było trudno po tym obzarstwie.
cud, miód i orzeszki

powiem Wam,ze.. dziewczynki z miśki klasy (dwie) miały tipsy
o kieckach falbaniastych nie wspomne.A stroje mam
normalnie nie skomentuje, bo to rzecz gustu a i tych sie nie dyskutuje.

Co do xlandera to goraco polecam, bo sama go mam
super wozio jesli komus zalezy na terenowym wozku, co prawda duzy i ciezki, ale do mojej corsinki sie miesci a Nikos ma niesamowicie wygodnie:-);-)
;-)
Nie wiem jak mam sobie z tym cholercia radzić.. Podejrzewam że to coś w stylu "bunt dwulatka".. Taka nerwowa jak teraz to ja jeszcze nie byłam....

jaki znow zlot czarownic????a ja się cieszę jak głupi do sera,bo właśnie zabookowałam apartament w hotelu w poznaniu na nasz zlot czarownic-ze śniadankiem dla 5osób za 200zł!!!

...
...