reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta cudnie, że jesteście zdowoleni:-):-):-)

Byłyśmy troszkę na dworku, ale krótko, bo zimno:baffled:. Andzia troszkę zjadła. Tata wczoraj wypatrzył, że będą dwa zębole na dole a ja dzisiaj widzę kolejnego na górze:szok::szok::szok:. Chyba pora zmienić ząbkowy suwaczek:-):-):-)

reklama
Anineczko-daj mi cynka na jakieś fajne miejsce...co z tego,że hotele taniocha,jak przelot-masakra:(((
[Buziaki
Kochana to trzeba innaczej robic chyba.
Pierwsze co to szukasz promocyjnych lotów,a jak już znajdziesz to szukasz taniego hotelu.Innego wyjścia nie widzę.
Albo kupowac loty z Londynu czy innego lotniska w Anglii bo zazwyczaj są tańsze (tak jak auta i inne wszystko) bo autem na Costa Brava za daleko,dalej niż do Polski :szok::-D:-D

Asieńko no no bomba ,a co innego u Was słychac? ;-)

dziewuszki czy wiecie jak zgrac filmiki z prywatnej kamery,która ma małe kasetki "mini dv" na płytkę dvd?
Muszę to szybko przetransportowac na płytę bo mi się archiwum rodzinne trochę wykruszyło przez dzieci,a kamera swoje lata świetności ma już za sobą i boję się,że z pamiątek nic mi nie zostanie :dry:
Właśnie znalazłam filmik z moją mamcią i 10 miesięcznym Antkiem :-)
lecę wspominac i wycierac łzy :-p

Ostatnia edycja:
wiecej było naskrobac!!!!:dry::sorry2:

a więc mój K chce wydac 3000 na wakacje w pl:szok::angry:odechciao mi sie przez to wogóle jechac!!!:wściekła/y:wiecie jakie bym miala wakacje za granicá za taká kase??? kurde ale on mówi ze to 3 tygodnie i chce sie wybyczyc:baffled:trudno przeyje:tak:a moe sama zaszaleje??:dry::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry