Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anineczka a moze spróbuj podláczyc kamerke do kompa i zgrac)nigdy takiej nie mialam,tak tyko zgaduje

anineczko to nie jest takie hop-siup z tymi filmikami
i musisz miec specjalny "kombajn" do przetwarzania.Wiem, bo moj G sie tym "zajmuje" hobbystycznie.Wiec jesli coś to... smiało pisz- taniej Ci policze 
;-) a robi bajecznie
filmiki ofqrs.zresztą nie tylko 

może nadrobię wieczorkiem...;-)
może w przyszłym roku...
a kawałek widelca na szczęście nie wyrządził żadnych szkód;-)
mam nadzieję, że to tylko krótka drzemka...
jak dla mnie to ten tysiąc mógłby byc na pól
A ja tam w tym roku mam wakacje...w ogrodku....ech..Ale tez sie ciesze ze do Pl nie leceWitam się z Wami.
Pogoda pikna,ale chyba chłodnawo na dworze?
Kurcze Lubiczanka ty za 6 dni lecisz?
Ale szybko zleciało ho ho.
Fajno,fajno.
A ja się tak zastanawiam....a gdyby tak autem do Hiszpanii pojechac
Muszę to przemyślec.
Znajomi ostatnio byli na wakacjach z tej strony Cheap Holidays - Hotels, Flights, City Breaks & Cheap Holiday Deals i zapłacili za 7 dni za hotel i samolot na Teneryfę 190 euroI to na trójkę osób w tym dziecko 6 lat.Toż to grosze.A mieli hotel 4 gwiazdkowy
Nom się rozgadałam na temat wakacji,ale trza coś kombinowac.Do Polski nie jadę o alleluja i chyba jako jedyna się cieszę
No ale jak bilety na naszą czwórkę kosztują 800 euro to ja mam mega wakacje pod palmą za tą kwotę
Dobra,kawka wypita,trzeba iśc pościemniac,że sprzątam.
madbebe zdróweczka kochana ;-)
Dobry dzień:-)
U nas pięknie słonko świeci i zaje****ie jest zimno
W zeszłym roku o tej porze to już można było się opalać,a niby w tym roku lato ma być tu bardzo upalneNo nie wiem...
madbebe gratki dl Wikci za tatowanieChyba zawsze jest pierwsze tata,a mama za jakiś czas
U nas przynajmniej tak było.Dla Ciebie duuużo zdrówka,oczywiście
Margaritta,gdzieś Ty?Co tam,pisaj!
Lady_Zgago,dobrze,ze już w pierwszym dniu jakieś rezultaty widać,ale ja się tak też cieszyłamPierwsze 2-3 dni ok,potem masakra.W ogóle Radek nie chciał na nocnik siadać
Zaczęłam go wysadzać dopiero jak miał 2 lata i 5 miesięcy bo widzialam,ze wcześniej to nawet nie było sensu.Wysadzałam go co 40 minut,czasem się udało,czasem nie.Potem nocnik stał w salonie,bo tam Radek najwięcej czasu spędzał i miał blisko w razie czego
Ale z tego co pamiętam długo sama musiałam go pilnować z zegarkiem w ręku
Oczywiście na wyjścia z domu miał zawsze pieluchę,tylko w domu majtki,tysiące majtek
Tak do perfekcji sikanie i kupkanie w dzień opanował młody w pół roku
Tzn.,że po tym okresie już żadnych wpadek nie było i na spacerach i w domu,cały dzień bez pampka
Ale w nocy to masakra,lał jak wściekły.Nic nie dało wysiusiwanie przed snem i wysadzanie w nocy
Dałąm mu wreszcie spokój bo ileż można dziecko męczyć,skoro to i tak nic nie daje
I wreszcie sam dojrzał do tego,ale dopiero 3 tygodnie temu
Od tego czasu ani raz w nocy się nie zsikał,jak mu się chce to wstaje,sam sika lub woła
A najczęściej po prostu przesypia całą noc i sika dopiero rano
Wytrwałości i cierpliwości życzę oraz oczywiście szybkiego odpampkowania
Gastone,wiem,żeś nie rozmowna dziś,ale może choć powiedz jak dzieciaczki?

o nie przepraszam aż jedno pranie zrobione
a po za tym palcem nie kiwnęłam za dużo się nalatałam wczoraj 
P jeszcze nie wrócił z pracy a ja się już nie czuje
z chęcią bym w wyrku wylądowała ale trza na mężowskiego czekać Witia dziś tak szybko spać nie pójdzie bo się drzemnął w dzien z dwie godzinki więc poszlaeje dziś
Lece kąpać małą bo mi mleczarnia przecieka