reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziekowac dziekowac kobietki:tak:

ja znow na szybko:sorry2: anineczko to nie jest takie hop-siup z tymi filmikami :-p i musisz miec specjalny "kombajn" do przetwarzania.Wiem, bo moj G sie tym "zajmuje" hobbystycznie.Wiec jesli coś to... smiało pisz- taniej Ci policze :-D:-D;-) a robi bajecznie:rofl2: filmiki ofqrs.zresztą nie tylko :rolleyes2::-D:-D

Witam:-)
nie byłam tu 3 dni i znów zaległości:baffled: może nadrobię wieczorkiem...;-)
widzę, że temat główny to wakacje - sama chciałabym gdzieś w ciepłe klimaty, ale chyba w tym roku mogę zapomnieć:-( za dużo wyjazdów do PL:sorry2: może w przyszłym roku...
Moniadan - jeszcze raz dziękuję za imprezkę:tak: a kawałek widelca na szczęście nie wyrządził żadnych szkód;-)
Wilwia - super, że chatka wolna - szykuj się teraz na nalot;-)
a mi dziecko "padło":szok: mam nadzieję, że to tylko krótka drzemka...
lecę obiad wstawić

ewelcia 1111.00 z anglii do francji,parodia bo moge miec za 1000 z irl do anglii i z anglii do holandii ale pojedziemy juz 2 promami bo wyjdzie 440e

jedziemy 16 lipca,wracamy 6 sierpnia:-)

anineczka stary se wymyślił ze 1000 na podróż,1000 dla niego i 1000 dla mnie:baffled::sorry2:jak dla mnie to ten tysiąc mógłby byc na pól:tak:

Witam się z Wami.

Pogoda pikna,ale chyba chłodnawo na dworze?

Kurcze Lubiczanka ty za 6 dni lecisz?
Ale szybko zleciało ho ho.
Fajno,fajno.
A ja się tak zastanawiam....a gdyby tak autem do Hiszpanii pojechac :dry:
Muszę to przemyślec.
Znajomi ostatnio byli na wakacjach z tej strony Cheap Holidays - Hotels, Flights, City Breaks & Cheap Holiday Deals i zapłacili za 7 dni za hotel i samolot na Teneryfę 190 euro :szok: I to na trójkę osób w tym dziecko 6 lat.Toż to grosze.A mieli hotel 4 gwiazdkowy :tak::tak:

Nom się rozgadałam na temat wakacji,ale trza coś kombinowac.Do Polski nie jadę o alleluja i chyba jako jedyna się cieszę :-D
No ale jak bilety na naszą czwórkę kosztują 800 euro to ja mam mega wakacje pod palmą za tą kwotę :tak::tak:

Dobra,kawka wypita,trzeba iśc pościemniac,że sprzątam.
madbebe zdróweczka kochana ;-)
A ja tam w tym roku mam wakacje...w ogrodku....ech..Ale tez sie ciesze ze do Pl nie lece ;)
Dobry dzień:-)
U nas pięknie słonko świeci i zaje****ie jest zimno:baffled:
W zeszłym roku o tej porze to już można było się opalać,a niby w tym roku lato ma być tu bardzo upalne:sorry2:No nie wiem...
madbebe gratki dl Wikci za tatowanie:tak:Chyba zawsze jest pierwsze tata,a mama za jakiś czas:tak:U nas przynajmniej tak było.Dla Ciebie duuużo zdrówka,oczywiście:tak:
Margaritta,gdzieś Ty?Co tam,pisaj!
Lady_Zgago,dobrze,ze już w pierwszym dniu jakieś rezultaty widać,ale ja się tak też cieszyłam:sorry2:Pierwsze 2-3 dni ok,potem masakra.W ogóle Radek nie chciał na nocnik siadać:no:Zaczęłam go wysadzać dopiero jak miał 2 lata i 5 miesięcy bo widzialam,ze wcześniej to nawet nie było sensu.Wysadzałam go co 40 minut,czasem się udało,czasem nie.Potem nocnik stał w salonie,bo tam Radek najwięcej czasu spędzał i miał blisko w razie czego:tak:Ale z tego co pamiętam długo sama musiałam go pilnować z zegarkiem w ręku:baffled:Oczywiście na wyjścia z domu miał zawsze pieluchę,tylko w domu majtki,tysiące majtek:-DTak do perfekcji sikanie i kupkanie w dzień opanował młody w pół roku:sorry2:Tzn.,że po tym okresie już żadnych wpadek nie było i na spacerach i w domu,cały dzień bez pampka:tak:Ale w nocy to masakra,lał jak wściekły.Nic nie dało wysiusiwanie przed snem i wysadzanie w nocy:no:Dałąm mu wreszcie spokój bo ileż można dziecko męczyć,skoro to i tak nic nie daje:sorry2:I wreszcie sam dojrzał do tego,ale dopiero 3 tygodnie temu:tak:Od tego czasu ani raz w nocy się nie zsikał,jak mu się chce to wstaje,sam sika lub woła:tak:A najczęściej po prostu przesypia całą noc i sika dopiero rano:tak:Wytrwałości i cierpliwości życzę oraz oczywiście szybkiego odpampkowania:tak:
Gastone,wiem,żeś nie rozmowna dziś,ale może choć powiedz jak dzieciaczki?

A wiec dzieciaczki maja sie dobrze.Rosna sobie,kopia mnie tu i owdzie..Wczoraj bylam w klinice i przez niedopatrzenie pielegniarki nie zrobili mi usg i dopeiro jak dotarlam do lekarza on mi zrobil ale takim podrecznym,wiec tylko sprawdzil czy wszystko oki.No i znow nie znam plci ..
No nic kolejna proba a dwa tygodnie..Wiem tylko tyle ze dzici znow zmienily pozycje.Teraz glowki sa na gorze.

A ja sie ustosunkuje jeszce do odpamkowania.Kazde dziecko jest inne.Nie nalezy bardzo naciskac.Ja za bardzo naciskalam na poczatku i nie przynislo mi to reultatow.Moje dzicko powinno miec znak zodiaku OSIOL- bo tak uparty.Dopiero od kilku miesiecy sika do kibelka.Strasznie nam szla nauka.
Czasem jak sie zabawi zdarza mu sie posiuisac jeszcze teraz.No i sam nie chce chodzic tylko trzeba z nim latac,ale to nic.My mamy okropny problem z kupa.Juz stawalam na glowie,ale moje dziecko kupsko potrafi zwalic w majtki..nie wiem juz co robic.Ale cala nadzieja w mojej mamusi bo ona juzniejedno dziecko naucyla i mam nadzieje ze te 4 miesiace spedzone u mnie jakos zaowocuja,bo w innym przypadku bedziemy muieli zrezygnowac z Montesori a nie chcialbym...

reklama
Witam wieczorową porą ;-) kurcze nie iwem gdzie ten dzień przeleciał dzisiaj a właściwie nic konstruktywnego nei zrobiłam aż mi głupio:no::sorry2: o nie przepraszam aż jedno pranie zrobione:-D a po za tym palcem nie kiwnęłam za dużo się nalatałam wczoraj :-p:-D P jeszcze nie wrócił z pracy a ja się już nie czuje:no: z chęcią bym w wyrku wylądowała ale trza na mężowskiego czekać Witia dziś tak szybko spać nie pójdzie bo się drzemnął w dzien z dwie godzinki więc poszlaeje dziś:dry::sorry2: Lece kąpać małą bo mi mleczarnia przecieka :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry