reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Gotuję obiad... I mam wielką nadzieję że małej będzie smakowało bo jak nie to:wściekła/y::wściekła/y: a nie chce się znowu denerwować...:baffled: I motywacji do kolejnych obiadków mi zabraknie a jak będzie jej smakowac to z chęcią będę jej gotować..:tak:;-)

Madbebe, mysle, ze najlepiej bedzie, jak same sie dogadacie bez posrednika;-):-)
Jak cos, to pisz do niej na poczte lub skype'a. Email: ohhsugar@wp.pl a skype: ohhsugar

A do nas dzisiaj jakas baba przyjezdza auto ogladac. Oby kupila:nerd:

Boszzz, wy tu o wakacjach w cieplych krajach a ja nie pogardzilabym polskim Baltykiem, mazurskimi jeziorami czy nawet gorami:sorry2: Poza tym, jakbym miala wybierac urlop w cieplych krajach czy urlop w domu w PL , to bez dwoch zdan wybralabym to drugie...
Poza tym, ja jestem w bardzo dogodnej sytuacji, bo moge polaczyc pobyt w domciu z wakacjami nad morzem:-) Pod warunkiem, ze polecimy latem, bo ostatni raz bylismy jak bylo cieplusio w lipcu 3 lata temu...

Anineczko-masz rację,tak też poszperam:)))
Ewelcia-ładnie się tak z ząbólkami opuszczać;)))
LadyZgaga-udanych negocjacji z babką od cara:)
cRAZY GIRL-Ty się tak nie stresuj-dziecku nie wszystko musi przypasić:/Ale z pewnośćią Twoja niunia spałaszuje obiadzio od mamuni raz dwa:)
Marta-wysłałam Ci wiadomość na gg:(((

cRAZY GIRL-Ty się tak nie stresuj-dziecku nie wszystko musi przypasić:/Ale z pewnośćią Twoja niunia spałaszuje obiadzio od mamuni raz dwa:)
no właśnie... masz rację... Tylko że do pewnego momentu wszystko jej pasiło co jej podstawiłam i tak się przyzwyczaiłam i teraz jak coś jej nie pasi to mam nerwa a wiem że NIE POWINNAM!!!:-(

biola nie wydaje mi sie,nic irol nie moze zrobic, a straszyc sobie moze. Niektorzy sprzedajac auto,zwlaszcza dealer, gwarantuje mozliwosc zwrotu auta i zwrotu kasy do np 3 miesiecy.Prywatnie tez to mozna zrobic. Ale oni napewno jemu nic nie podpisywali?W takim razie koles moze sobie gadac. Najlepiej nie odbierac od niego tel. Mam nadzieje,ze sprzedawali auto nie przy swoim domu?Jesli auto bylo sprawne, to niech nei maja wyrzutow sumienia.A tamten irol od rocznika 96 niech nie oczekuje za wiele,a siasc moglo cos w kazdej chwili. Zreszta nie mowimy tu o tysiacach euro, wiec irol nic nie moze zrobic,jesli chodzi o ten samochod...naprawic jedynie :-D

didi a full kosztuje od 5 do 25 e, tez malutko (zalezy na ile lat chcesz).

madbebe a gdzie to jest?gdzies po drodze do tuam? Z checia odwiedze,ale mi pasuja zazwyczaj godziny poludniowe,11-12-13, cos takiego.A wy na ktora sie umowilyscie?Daj znac co z jutrem czy kiedy tam :-)
Hej Larcia dziekuje ci b za odp.tez mi sie tak wydawalo ze ten koles nic im nie moze zrobic tzn pozwac ich do sadyu czy cos tylko wiesz oni spanikkowani bo biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje a jakos ostatnio maja wszystko pod gorke:-(

Witam laseczki:-)
Juz drugi dzien mam wolna chate i jest mi tak blogo...super uczucie.:tak:
Moniadan dzieki za niedzielna imprezke i dzieki dziewczyny za doborowe towarzystwo:tak:
Tobi do poludnia mial humor,ale po drzemce wlaczyla mu sie maruda,wiec polozylam go jeszcze raz i sobie spi.A ja musze chyba wlaczyc piec,bo cos zimno w domu.
Widze,ze tez zaczynacie interesowac sie oferta wakacyjna.Ja mysle nad Teneryfa w pazdzierniku-czy ktoras moze byla?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry