anineczka
królowa mrówek :P
lubiczanko podaj stronę do tego disneylandu bo ja znalazłam tylko w Californii,a tam jak na razie się nie wybieram,nie dziś 
madbebe na bank jest ciepło w Portugalii
i wcale nie tak drogo.Moja kuzynka za apartament zapłaciła 300 euro za 10 dni bodajże i znalazła ofertę w Galway Advertiser.Odgroma Irlandczyków ma tam swoje letnie domy (jak zresztą wszędzie) i wynajmują 
Wiem,że na Furaventura już piździ w tym okresie.sama tam nie byłam,ale kuzynka tak i miała tylko 2 dni gdzie wyskoczyła w stroju,reszta dni to majtki z golfem
zresztą na portalach oferujących wycieczki zazwyczaj będzie napisane jakie są temperatury w danym miesiącu. ;-)Pamiętaj,że 20-25 to już upał
przynajmniej dla Irlandczyków :-)

madbebe na bank jest ciepło w Portugalii
i wcale nie tak drogo.Moja kuzynka za apartament zapłaciła 300 euro za 10 dni bodajże i znalazła ofertę w Galway Advertiser.Odgroma Irlandczyków ma tam swoje letnie domy (jak zresztą wszędzie) i wynajmują 
Wiem,że na Furaventura już piździ w tym okresie.sama tam nie byłam,ale kuzynka tak i miała tylko 2 dni gdzie wyskoczyła w stroju,reszta dni to majtki z golfem

zresztą na portalach oferujących wycieczki zazwyczaj będzie napisane jakie są temperatury w danym miesiącu. ;-)Pamiętaj,że 20-25 to już upał
przynajmniej dla Irlandczyków :-)
brr..a tu widzę temat wycieczkowy
hmm..pomarzyć można..;-) ale linki profilaktycznie zapisałam
szkoda, że tu nie ma jakiegoś streszczenia.. 

w domu tez marzne, ogrzewanie mi sie skonczylo i musze teraz czekac do wieczora na olej.