reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko podaj stronę do tego disneylandu bo ja znalazłam tylko w Californii,a tam jak na razie się nie wybieram,nie dziś :-D

madbebe na bank jest ciepło w Portugalii :tak: i wcale nie tak drogo.Moja kuzynka za apartament zapłaciła 300 euro za 10 dni bodajże i znalazła ofertę w Galway Advertiser.Odgroma Irlandczyków ma tam swoje letnie domy (jak zresztą wszędzie) i wynajmują :tak:
Wiem,że na Furaventura już piździ w tym okresie.sama tam nie byłam,ale kuzynka tak i miała tylko 2 dni gdzie wyskoczyła w stroju,reszta dni to majtki z golfem :-D

zresztą na portalach oferujących wycieczki zazwyczaj będzie napisane jakie są temperatury w danym miesiącu. ;-)Pamiętaj,że 20-25 to już upał :-D przynajmniej dla Irlandczyków :-)

reklama
Hejka :-)
Słoneczko świeci ale wieje, że hoho..:baffled: brr..a tu widzę temat wycieczkowy :happy2: hmm..pomarzyć można..;-) ale linki profilaktycznie zapisałam :-D może kiedyś..
Moja siorka na necie, ja też..a chłopaki śpią :-D obiad ugotowany, posprzątane..to w końcu biorę się za nadrabianie BB bo ostatnio wpadałam tu z doskoku ;-) i nawet nie wiem co się u Was dzieje :zawstydzona/y: szkoda, że tu nie ma jakiegoś streszczenia.. :sorry2:

Anineczko-nie podam,bo du.a-za 3 dni zabawy i 2 noclegi np dla naszej 5ki to ponad 600e-i niby z uwzględnieniem promocji-podziękował:(((Ale szukam właśnie dla Ciebie specjalnie takiej fajnej oferty,na którą mieliśmy się skusić w zeszłym roku,ale stwierdziliśmy,że ciężarna ja nie nacieszę się,bo nie będę mogła skorzystać ze wszystkich mozliwości...ale jak na razie np.na 5 noclegów za Waszą 4kę znalazłam hotel rodzinny,z basenem,placem zabaw itp za 208e:)))

no właśnie znalazłam.cena za 2 noclegi 685e + przelot 300 euro. :szok::baffled:
A gdzie i co znalazłaś dla mnie?

Ja mam zupkę z wczoraj to się nie spieszę z drugim.
M wziął sobie 2 dni urlopu w czwartek i piątek i jestem happy.
Humor mi popsuł Pan z Tax Office bo stwierdził,że nasz form o zwrot income levy jest zatwierdzony i wszystko pięknie ładnie,ale strajkują i nam nie wypłacą :szok::szok::angry::angry:
W taki sposób szantażują rząd by wypłacił im jakąś kasę,a cierpią na tym zwykłe żuczki czyli ja i moja rodzina bo spora kasa i to nasza nie może wpłynąc na konto :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anineczko-na majorce:)))-pokój(apartament)dla 4osób(choć myślę,że moglibyście też wziąć dla 3(?)ale jak tak sobie przeglądam to aż mam ochotę zabookować coś i dla nas...Tylko na kiedy?czy wiecie może jak przypada bank holiday w sierpniu-to pierwszy czy ostatni pon?
Szkoda wielka,że sobie tak w kulki lecą...Byleby tylko wypłacili:/A jak im ten formularz wysyłałaś(netem?)i co potrzeba do niego?
http://www.booking.com/hotel/es/apa...0edf93;checkin=2010-06-15;checkout=2010-06-20

Ostatnia edycja:
Niby można netem,ale M był tam osobiście.Potrzebny był pps i certificate of income levy od pracodawcy :tak:

Ja tam widzę nawet studiu dla 3 osób za 165 euro :tak::tak:

Anineczko-no właśnie-wybierać,przebierać można:)))Tylko popatrz nawet na 2os,gdzie dzieci do 12go roku za free:)))jeszcze taniej
Madbebe-też szukałam,ale chyba nie ma takiej opcji:(((W opsach trzeba szukać-w koszt wchodzi np.niepełne wyżywienie(ze śniadaniem),albo,że wyżywienie wliczone w cenę,ale moja koleżanka była w zeszłym roku i jadała wyłącznie na mieście-nie była ograniczona godzinami(np obiad od 14tej do16tej)a i taniocha w knajpkach:)))

Hej dziewczyny!!!
Co za pogoda:baffled: piekne slonce, wiatru nie ma a taki ziab ze ho...ho...:dry: w domu tez marzne, ogrzewanie mi sie skonczylo i musze teraz czekac do wieczora na olej.
Dopadlo nas jeszcze jakies katarzysko i oboje z malym- nosy zatkane:baffled: Mam juz totalnie dosc tej pogody:wściekła/y: Marzy mi sie takie prawdziwe lato...:-) Jej czy ono kiedys przyjdzie do tej irlandi???:sorry2:
Crazy Girl-fajny wozio:-) i cena tez super:-) Tez musze sie za czyms rozejrzec:tak:

Yyyy... nie wiem co jeszcze mialam napisac:sorry2: tyle naskrobalyscie, ze juz sie pogubilam hihi:-D No nic, milego dzionka:-)

reklama
Madbebe-też szukałam,ale chyba nie ma takiej opcji:(((W opsach trzeba szukać-w koszt wchodzi np.niepełne wyżywienie(ze śniadaniem),albo,że wyżywienie wliczone w cenę,ale moja koleżanka była w zeszłym roku i jadała wyłącznie na mieście-nie była ograniczona godzinami(np obiad od 14tej do16tej)a i taniocha w knajpkach:)))
ale mowisz o Portugalii?:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry