reklama

Mamy z Irlandii!!

Renni dziękuję:-) dostałam:-)
posprzątałam, obiad prawie gotowy, Anusia się zdrzemnęła:-):-D

Obiadki w słoiczkach prawie w ogóle nie są tolerowane przez moją wybredną córcię:-D:tak:. Deserki owszem, ale obiadek musi być od mamy:-D, mam zawsze kilka w razie wu, ale raczej sama jej gotuję, bo jej tak smakuje

reklama
Ada zawolala siku. Ale po fakcie albo w trakcie faktu:baffled: Teraz zalozylam jej pampersa i polozylam spac. Po drzemce znowu powtorka z "rozrywki":baffled:

Dziewczyny. Zobaczcie sobie ta stronke, moze sie ktorejs spodoba. Moja kolezanka recznie robi takie albumy-pamiatki. Sa przepiekne i super na prezent dla kogos!!!:tak:
ohh sugar!

renni-a ja zawsze je jem właśnie jak mnie gardło boli:)))z resztą dla mnie każdy pretekst żeby się rzucić na loda jest doskonały;)))
Anineczko-a właśnie widziałam reklamę ScanHolidaya,że pobyt tygodniowy w disneylandzie z dziećmi do12go roku życia ma promocję-dzieci free-może tam zobacz...A z kasą masz rację-będzie,to będziesz myśleć(po co się napalać:/)
a ja się cieszę jak głupi do sera,bo właśnie zabookowałam apartament w hotelu w poznaniu na nasz zlot czarownic-ze śniadankiem dla 5osób za 200zł!!!

renni,fotki są,dzięki:tak:
Wiecie,że normalnie w domu zmarzłam:baffled:Co jest z tym majem?:sorry2:
Zbieram się zaraz po Radka i od razu skoczymy z Dytą do koleżanki na kawcię:tak:Mój Radek się wyszaleje,zawsze mokry z wariactwa stamtąd wraca:sorry2:A my sobie pogadamy:tak:Autobusem podjedziemy bo mojemu synowi,zawsze nogi wysiadają po dwóch krokach:dry:To miłego dzionka,dziewuszki...

Hej dziewczyny
Ja od ranka mam superrr :-D:-D:-D humor a to dlatego że tesciowa mi przylatuje i bedzie bestrosko już nic nie bede robic poza tym ze i tak nic nie robie no staram sie cos posprzatac zrobic ale mój J stoi nademna jak kat i gania do łóżka bym odpoczywała bo te szwy tak mnie ciągną. Dziś pierwszy raz wybyłam na krótkie zakupy pare półek w lidlu i tyle mogę achhhh :wściekła/y::wściekła/y:
I teraz fenomen: Po raz pierwszy odkad osiadlam na moim osiedlu a bedzie 7 m-cy poznalam wreszcie moja sąsiadke dzwi dalej tzn pogadalysmy sobie na dobre. I jednak warto zrobić pierwszy gest jedna się bała drugiej jakbyśmy gryzły i pierwsze koty za płoty jutro już bedziemy kawusiować więc grono sie powieksza znajomych:tak::-p
crazy girl wózek pierwsza klasa ach pewnie Wam teraz fajnie jest spacerować

A mam pytanie nie wiecie jak tutaj jest z kursami kosmetycznymi czy lepiej takowy zrobić sobie w Polsce.?

lubiczanko,ale scanholiday jest tylko polskim biurem?Jeśli tak to wylot z Pl? eee nie opyla się.

Misia moja znajoma poleca Cheap Holidays - Hotels, Flights, City Breaks & Cheap Holiday Deals tylko wylot z Londynu najlepiej się opłaca.Aha i na stronce lepiej szukac samego hotelu bo z przelotem wychodzi drogo.

Crazy Girl tak myślałam z tymi płytkami.Ja też je miałam w łazienkach dodatkowo,minęły wieki zanim nauczyłam się porządnie je myc tak by nie zostawały zacieki :angry::-D

karolinanicola no kursy tutaj są,a jakże.Czasem w fasie można coś złapac.
wpisz w google training albo course cosmetick i już.
cosmetic training ireland - Szukaj w Google

Ostatnia edycja:
Misia-ja w wyszukiwarce wpisywałam-np.najtańsze wakacje,itp i wybierałam z tego co mi wyskoczyło.Natomiast wiem(wiele znajomych sprawdziło),że dobrze się wychodzi(taniej)szukając hotelu np na tej stronce Booking.com: Ponad 85000 hoteli na całym świecie. Zarezerwuj hotel już teraz! i dojazd własny(czyli lecicie stąd,a nie z pl na przykład:))
Anineczko-ale weszłam na stronkę disneyowską i tam dzieci do 7go roku życia za free,ceny za pobyt(hotel,śniadania,parki rozrywki)a dojeżdżasz na właną rękę...

reklama
Nom się rozgadałam na temat wakacji,ale trza coś kombinowac.Do Polski nie jadę o alleluja i chyba jako jedyna się cieszę :-D
No ale jak bilety na naszą czwórkę kosztują 800 euro to ja mam mega wakacje pod palmą za tą kwotę :tak::tak:

Dobra,kawka wypita,trzeba iśc pościemniac,że sprzątam.
madbebe zdróweczka kochana ;-)
anineczko-ja tez b.chcialabym nie jechac do PL.Jak na razie bilety dla nas to 600euro.Ciekawe skad mam wziac tyle pieniedzy:baffled:Najgorzej ze mama bardzo chce zebysmy przylecieli,nawet mowi ze nam pozyczy na bilety,chyba oszalala:szok:Zapewne chce sie wnuczka pochwalic;-)
Na dzis mysle ze tez nie polecimy,tym bardziej ze ona przyleci tutaj,do malej,jak wroce do pracy..

madbebe gratki dl Wikci za tatowanie:tak:Chyba zawsze jest pierwsze tata,a mama za jakiś czas:tak:U nas przynajmniej tak było.Dla Ciebie duuużo zdrówka,oczywiście:tak:
u nas ma-ma i ba-ba byly juz daaawno.Teraz sie ta-ta pojawil;-)

Dziewczyny. Zobaczcie sobie ta stronke, moze sie ktorejs spodoba. Moja kolezanka recznie robi takie albumy-pamiatki. Sa przepiekne i super na prezent dla kogos!!!:tak:
ohh sugar!
moglabys ja zapytac ile za taki na 12zdjec 4x6?
dzieki wszystkim za zyczenia zdrowia,chyba troche dzialaja;-):-)
renni-ja i Tobie zycze,coby ten migdal juz nie szalal:tak:ja to sie chyba zimnym napojem zalatwilam:baffled:
edit: a moze ktos wie gdzie jest jeszcze wzglednie cieplo we wrzesniu/pazdzierniku?oczywiscie w rozsadnej cenie ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry