Hello Dziewczynki
U nas chyba przelom nastopil z nocnikiem:-):-):-):-)
Rano Ada zawolala siku ale posiedziala 5 sekund i uciekla.
Jak ja ubieralam, to spytalam czy chce pieluche czy majtki. Wybrala majtki (tylko jej jeszcze nie zalozylam, bo wszystkie mialam na suszarce na dole), wiec jej wytlumaczylam wszystko jeszcze raz... Najpierw spytalam czy wie, gdzie trzeba siusiu robic. Pokazala na nocnik. No to powiedzialam, ze jak bedzie chciala siusiu i jak juz beda jej siuski po nogach lecialy

-D) to ma szybko usiasc na nocniczek.
Zostawilam ja i poszlam sie myc. Lazila sobie po gorze i sie bawila pod moim okiem.
Postala chwilke ze mna w lazience i nagle wyrwala biegiem do siebie do pokoju. Nie widzialam, co robi, bo mi sciana zaslaniala. Jak skonczylam sie myc, to weszlam do niej do pokoju i patrze a ona nocnik z sikami podnosi, zeby mi przyniesc

Sama siadla i zrobila

:-) No szok i szczescie dla mnie jak nie wiem

Teraz tez siedziala na nocniku dluuuugo. I nic

Zeszla na chwilke ale zaraz zaczela wolac. Szybko ja wysadzilam i znowu sukces

Mysle, ze chyba najgorsze przetrwalam a teraz moze byc juz tylko lepiej
Zgaga a kiedy Wy sie przeprowadzacie?
My mamy przeprowadzke rozlozona w czasie:-) 4. czerwca dostajemy klucze i zaczynamy sprzatanie i przenoszenie. Do 9. czy 10. nas juz tu nie bedzie.
I tylko zastanawiam sie, co z internetem. Przenosimy swoja linie z eircomu. Wie moze ktoras jak dlugo to trwa?? Przeciez ja zwariuje bez neta i forum
Odnosnie spotkania-czy wszystkim pasuje czwartek na 13ta np.?Prosze sie tu zglaszac,wpisywac na liste
Mi czwartek pasuje. Bede sama i nie na dlugo bo A. ma wolne;-)

Wpadne sama, bo to akurat pora drzemki Ady:-)
a Emka ma wysypke, to mozliwe ze miała 3dniówkę??
Monia, mozliwe. Jesli do dzisiaj sie nie doszukalas zadnych efektow tej temp. to raczej to trzydniowka byla

a gdzie Emcia ma ta wysypke? I jak ona wyglada?
No, dziewczynki... Sie rozpisalam troszke ale musialam sie przeciez podzielic swoja radoscia

Teraz uciekam sprzatnac troche a pozniej sie znowu odezwe
Milego dnia