reklama

Mamy z Irlandii!!

Renni udanych wakacji:tak:A gdzie Wy na nie wybywacie?Bo mi umknęło:sorry2:
Mój P nie zdążył z pracy wrócić i musiał gnać prosto z roboty do szkoły bo o 20-tej zaczęło się spotkanie rodziców dzieciaczków,które do infant class idą od września:tak:
Ładne wrażenie zrobimy na początek:eek:Rodzic w ciuchach roboczych,buciorach,usyfiony:baffled:

reklama
Hejo!!!
Tichonku :-D:-D:-D moj m tez by nic rozowego na pewno nie zalozyl...pewnie by powiedzial ze ja pedalem nie jestem...

Renni udanych wakacji....z naszych chyba nici:-(:-(wlasnie siedze przybita i nawet nic mi sie nie chce a mialam prasowac ale mam to gdzies....

Caly dizen spedzilam poza domem...heh znajomi wyciagneli mnie z mlodym na plazedo Bray i dooopa ledwo wyszlismy z auta i juz musielismy jechac do domu.
Pizgalo strasznie....niby tutaj u nas bylo w miare ale tam:szok:
posiedzielismy u nich a poznien do dan przyjechalismy i uskutecznilismy malego grilla przy winku;-):-)

Bry:-)
Jeszcze w majtkach (ale nie tych sinych:baffled:),ale przed kompem:sorry:NAŁÓG!!!
Ponoć ma padać dziś u mnie,wszystko możliwe,cuś tak niewyraźnie:sorry:
Ewelcia:tak: no i tak by i P powiedział:sorry:na szczęście się wybieliło:blink:A myśmy w niedzielę byli w Bray i było cieplutko,z tym,że nie nad morzem,ale nad wodospadem i w ogrodach,byliście tam kiedyś,piękne miejsce:tak:
Dobra spadam bo jeszcze brwi nie mam:eek: a zaraz trza wychodzić na sprint do przedszkola:sorry:Miłego...

witam
my juz na nogach od 7, normalnie nie wiem czemu moja corcia tak wczesnie sie budzi, spac sie nie da, no!

Jak tam laski po wyjsciu nocnym mamusiowym?jeszcze zadna sie nie zameldowala :-D

Hello Dziewczynki

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI DLA KAZDEJ Z WAS!!!

Renni, udanego urlopu. Wracajcie cali, zdrowi, wypoczeci i zadowoleni!!!

Margarittko, ja mam sie dobrze, upaly raczej mnie nie mecza. A jesli mecza, to zawijam dupsko z ogrodka i wracam do domu, bo tam chlodniej:-) Ada tez ok. A jesli pytasz o nocnik, to... nie pytaj!!! Jednego dnia super a innego dramat!!!

Ide sie na gosci przygotowywac.
Do pozniej i milego dnia

Larcia, nie wiem jak dziewczyny ale ja sie bawilam wysmienicie. Sie nasmialam az mi brzuch w szwach pekal :-D;-)

Ostatnia edycja:
D.dobry!
Najlepsze życzenia mamuśki!
Zobacz załącznik 249735
U nas tez pochmurno dzis,do tego wieje :szok:
Ja nie wiem co z moja Wikta sie stalo;od kilku dni budzi sie co 1,5-2h.Dzis juz przeszla sama siebie.Nie chciala spac 1-4am:eek:Fakt ze pospalysmy do 8mej,ale i tak dupa:dry:
Milego dzionka!

Dzień dobry:-)
Widzę, że nikt nie zauważył, że mnie nie ma:-(:cool2:.

Tichonku ja bym swojemu też nic różowego nie kupiła a on by nie włożył

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry