Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co ma na szyjce? Mi w PL powiedzieli.. tu tylko kazali obserwować i się nie denerwować..witam , ja tylko na chwilę,przywitać się
.. znów z mała do lekarza, nie wiem co ona na tej szyjce ma.. i nie wiem czy mi wkońcu pwiedzą....
ehhh
normalnie załamana jestm:-(
Tu wszyscy mają czas..

Rozkoszne są takie maluszki..tak mało im do szczęścia potrzeba..Hejka, i ja sie witam z rana.:-)
Po wczorajszym dniu padnieta jestem,wczoraj wieczorem kupilismy mlodej troche spozniony prezent na dzien dziecka piaskownice hipcia. Oliva byla taka hepiii jak jej ustawilismy já na balkonie ze normalnie szokDwie godziny siedziala w srodku,na dodatek zalozylam jej posciel z Kubusiem Puchatkiem to normalnie byla w takiej euforiii ze myslalam ze padne ze smiechu.Przez te emocja zasnela dopiero przed 24 he he calujác wszystkich z poscieli na dobranoc i kubusia i tygryska i osiolka i ptaszka i prosiaczka i jeszcze chciala wszystkie kwiatuszki calowac
oj to by zeszlo pewnie do 1 he he.A dzis jak tylko wstala juz w pizamie do hipcia leciala.
U nas od kilku dni maluja blok dzis juz chyba i nasz balkon sie zalapie mam nadzieje ze mi nic nie zachlapia bo uduszeeee.
milego dzionka zycze....

:-)
to moze sie kiedys na kawe umówimyZ Doonbeg,chyba,bo to pierwsza linijka w adresie ;-)!

napisałam i wkleiłam foto na "kłopoty z dzieciaczkami"Heloł
A co ma na szyjce? Mi w PL powiedzieli.. tu tylko kazali obserwować i się nie denerwować..Tu wszyscy mają czas..
![]()
![]()
to moze sie kiedys na kawe umówimy
bo ja z Lahinch , i ps HSE jest w Ennisymon
napisałam i wkleiłam foto na "kłopoty z dzieciaczkami"
w nagrode po obiadku byl deserek:-).
ale co tam

Dobranocw załączniki trzeba kliknąc i działają :-)

a jak klikam wyskakuje mi taka oto wiadomość : "Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"

yyyy...no wiesz tyle to ja wiema jak klikam wyskakuje mi taka oto wiadomość : "Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"
![]()