MartaF
potrójna mamusia:)
Marta a bo jakoś tak weny brak:-);-)![]()
ostatnio mam tak często:/
dyta super fotki
lece sprzątac:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta a bo jakoś tak weny brak:-);-)![]()
:-) dominiś nie chodzi on biega:-)
P chory więc nigdzie nie wybędziemy,a ta wczorajsza wiadomość o MC tak mnie zdołowała,ze mam dość
Ciągle coś!A raczej wiecznie nic....nie mamy

Biedny Szymek,on jest taki słodki,kochany,a ciągle go coś łapie.Szkoda mi go bardzo,buziaki dla Karmelkatichonku bidulko mam malutkie pocieszenie,forme na back to school mozesz złozyc do końca wrześniai próbuj
moje dziecię ciągle charczy:/nic lepiej:/:/:/

) i to odesłać i dopiero przyznają albo nie (tfu,tfu:-()I właśnie się boję,że nie zdążę nawet do końca września bo pierwszym razem właśnie to wszystko 4 miesiące trwało
:-Nie ma jeszcze form na ten rok,musisz poczekać,w Citizen Information mi mówili,że może na początku przyszłego tygodnia będą dostępneTo wlasnie mozna skladac online ale niemoge znalesc formów pomózcie!

No tak,to jest piękne,ale ja jak ja,a jeszcze jest P,który już za lekarza plus leki 75Euro zapłaciłTichonek - współczuję, że nie macie już MC - my też złożyliśmy formularz i aż się boję..na dodatek chyba na nim widnieje jakiś znaczek tesco-wy, który nie jest znaczkiem jak się później okazało :-(
Ale piękne jest to, że tu ciężarne są pod bezpłatną opieką..a u Ciebie lada dzień...:-)
i Radek odkąd do przedszkola chodzi częściej lekarze odwiedza:-(A nie daj Boże,jakby tak znów łeb na przykład rozwalił
My już wtedy mieliśmy MC i nic nie płaciliśmy,ale znajomy 2 tygodnie temu bez MC z synem jechał do szpitala bo brodę rozwalił-100 Euro nie jego
Kto to wie co z tego będzie i czy w ogóle będzie
Z naszym szczęściem....
Dominik zasuwa aż miło
Nie zapomniałam,nie zapomniełamDyta już myślałam, że o nas zapomniałaś:-):-):-), bo się po powrocie nie zameldowałaś;-). Dominiś jest słodki i brawa dla niego, że już tak super chodzi

Musiałam po prostu odpocząć i odespać,bo wylot z Pl mieliśmy dopiero przed 21 i poszliśmy spać przed 2
Dzięki dziewczyny za miłe słowa o moim synku... W Pl nic kompletnie nie odpoczełam a wręcz przeciwnie....Każdy dzień wypełniony aż za....I tak nie daliśmy rady zrobić wszystkiego co zaplanowaliśmydobry
witam tylko się...dziś jedziemy z rodzinką na koniach pojezdzić))
Pauletta-bidulko,nie choruj-cmokam:*
Marta-Szymuś ma jakiegoś pecha normalnie((a kysz choróbska
Dyta-fajny ten Twój biegacz...Wypoczeliście w pl?
Anineczko-są chętni na pub?
Asieńko-szalona,nie rozpisuj się tak))
jak mi się nie chce dziś iść do pracy:/na pocieszenie tylko mi zostaje myśl,że wypłata będzie w rąsi))
Miłego dnia Wam życzę
Tak szczerze to jeszcze nie doszlam do siebie
Tulę Cie mocno a dla Twojego P dużo,dużo zdrówka życzę!
Bry wieczór
Nogi mi włażą w wiadome miejsceMusiałam z Radkiem stękającym do miasta śmigać,na pocztę-pół godzinna kolejka
Do Citizen Information po formularz na Back to School-jeszcze nie mają
Potem połazić po sklepach chciałam,a ten jęczy i jęczy
Zgrzałam się dosłownie i w przenośni i wróciliśmy autobusem do domu
...A tu kolejna mila niespodzianka...Zabrali nam MC:-
wściekła/y:
Chyba się pochlastam
P do nich dzwonił,żeby powiedzieć,że nam się skończyły tydzień temu a ta krowa mu wciska,ze 3 listy do nas wysłali a myśmy nie odpisali
Szlag by to trafił
Teraz to już nie mamy nic
Baba nam przyśle formularz na nowe MC i trzeba od nowa wypełnić i zaś czekać z 12 tygodni:-(A w tym czasie nam Back to School przepadnie:-(Mówiłam,że nam,biednym,wiatr zawsze w oczy:-(Wszystkiego mi się odechciało,te MC to była jedyna nasza pomoc a teraz to już nic
![]()
:-(
Fajnie,nie ma co
To sobie posprzatalam;-)yyyy,ale to chyba nie moje rejonyto moze sie kiedys na kawe umówimy
bo ja z Lahinch , i ps HSE jest w Ennistymon
napisałam i wkleiłam foto na "kłopoty z dzieciaczkami"
;-)Wiem ze sa 2 Corofiny,co najmniej,ale skoro Ty z okolic Ennis...-ja 30km od Galway
Mimo to zapraszam na kawke;-)