reklama

Mamy z Irlandii!!

Umieram...reka mi wchodzi w doope....wypisalam 13 swiadectw....wypelnilam papiery...niezle mi idzie.
Monia- nie dwoj nie stawiam. Ja mam madre dzieci w klasie:-D Pozatym to sa oceny opisowe:-)

Andzulina- szok.....taka matke to naprawde.....wychlostac!;-)

Madbebe-no wyprac tez bedzie trzeba....a moge poprosic o cennik uslug szanownego A?:tak::-)

Nic to....naprawde ide juz do wyra...Jeszcze ksiazke chce poczytac. POchlaniam wlasnie najnowsza powiesc Browna 'Zaginiony symbol':-)
Ach- chcialam tez sie pochwalic,ze moje dziecie chodzi z pchaczem po calym domu!:-):-):-):-):cool2: Czasem to nawet biegnie i kafle mu tez nie straszne, panuje nad tym ustrojstwem i pieknie paraduje:-):-) A kiedy zacznie sam????
Dobranoc

reklama
Witam.
My sie dzis troszke nachodzilysmy, mala padla mi o 15 , nio i teraz problem bo jeszcze mi nie spi no coz nadrukuje i mykam ja polozyc .
Fajnie wygladaja takie plywajace bobasy, czytalam kiedys gdzies ze dzieci do 6 miesica maja odruch plywania jeszcze z wód plodowych.okolo 4 miesiaca chcielismy z mala isc na basen ale lekarka powiedziala ze lepiej byloby gdybysmy sie wybrali po 3 szczepieniu okoolo 6 miesiaca, ale pozniej juz jakos sie nie udalo.Bylam z nia w polsce na basenie gdy miala rok i 10 miesiecy tak sie mnie kurczowo trzymala ze nie moglam jej od siebie odkleic he he dopiero jacuzziiii pomoglo bo spodobaly jej sie babelki:-) a gdy trzeba bylo juz wychodzic to dopiero byl placz bo ona jeszcze chciala sie pluskac. za drugim razem to normalnie z tej radosci ze idzie sie pluskac w przebieralni sama sie szybciutko rozbierala zeby jak najszybciej isc sie plumkac.:-)

joannn dzieki ja tez naklejek nie chcialam, bo na poprzednim mieszkkaniu przykleilam nad lozeczkiem swiecace niby w ciemnosci gwiazdeczki , nadszedl dzien pezeprowadzki i trzeba bylo odkleic a tu z naklejka odlazla farba:wściekła/y: i trza bylo malowac:wściekła/y:. wiec teraz postanowilam sama cos wykombinowac wszystko wycielam a mojemu M podwedzilam takie male naklejki (cos w stylu gdy do nog od krzesel przyklejasz zeby nie porysowac podlogi) przykleilam na caly dzien w niewidocznym miejscu zeby sprawdzic czy przy odklejeniu farba nie odejdzie hi hi nooo nie odeszla, ale po kilku miesiacach co bedzie to sie okaze.

witam o poranku

u nas ok..upaly ze szok w nocy 20 st..nie idzie spokojnie spac a o wyspaniu juz nie wspomne taka duchota..ale od srody maja wrocic deszcze

Misia...dasz rade z wszystkim..no a ze dzieci masz madre to nic dziwnego skoro maja taka super Pania to iochetnie sie ucza..:) Brawop dla Ala za chodzenie z pchaczem... tylko patrzec kiedy go zostawi i sam ruszy...niech mlody trenuje :)

MOniadan...bikini no no..ja to mam jednoczersciowy z takia faldka materialu dla maskowania....hahah..tego co pod..:P

Andziulina..wspolczuje nowych sasiadow...

Kasiuleczka... pokoj super..masz talent :) a powiedz jak dajesz rade na diecie Dukana..ja mam ksiazki juz prawie przeczytane i tylko diete wprowadzic w zycie ale tutaj jakos mi ciezko u mamusi..hahah

spoznione zyczonka urodzinowe dla wszystkich obchodzacych..

aaa..musze pochwalic moja corcie bo wczoraj pokazalam jej nocnik i..zdjelam pampersa i mowie tu sisi masz robic ..posadzilam a ta stek i steka i schodzi a ja lapie nocnik bo musle ze nie zrobila nic na bank i o malo sie nie oblalam..tyle nasikala..wylalam do kibelka..papa zrobila i chce znowu to ja sadzam, i znowu nasiusiala...ale pozniej w dalszych probach juz lala w gacie i na podloge..albo siadala w majtach i sikala przez nie..haha

Witam:-)
Didi - ty mnie stresuj:eek: ja w przyszłym tyg do Polandii lecę i liczę na słońce...
Misia - super, że Al "ruszył w pionie" - chwila moment i będzie sam śmigał. ja mojego nie mogę na chwilę zostawić gdziekolwiek, gdzie jest coś za pomocą czego może wstać (czyli parapety, sofy, krzesła, stół) bo od razu dupka do góry i stoi. wszystko fajnie, ale on od razu się puszcza, no i siłą rzeczy leci na podłogę.

Dzień dobry
Czy u Was też tak chłodno i deszczowo jak u mnie??? Wczoraj prawie cały dzień lało, nigdzie nie wychodziliśmy, bo Andzia ma katar:-(, tylko nie wiem, czy taki zwykły (znaczy że się przeziębiła) czy znowu na zęby. Na razie obstawiam to drugie, bo obie dolne jedynki już właściwie są:-D:-D:-D:-D, wszystko gryzie, ślini się i ją boli. Dzisiaj też pogoda taka sobie, ale tyle prania mi się nazbierało, że pralka poszła w ruch:-).

Joann
spóźnione, ale szczere życzenia dla Patryczka. Sto lat i wszystkiego co najlepsze
Tichonku jak P dzisiaj, jest poprawa???
Andziulina a jak sąsiedzi???

Miłego dzionka

u mnie też pada:-( i nie zapowiada się na żadne zmiany w najbliższym czasie...
Asieńka - sąsiedzi chyba śpią, bo cisza, a samochody są przed domem. wczoraj nawet przyzwoicie ok 23 zgasili muzę (ewentualnie ściszyli basy, bo nie słyszałam łomotania)
Marta - może zmień lekarza? bo to dziwne, że Szymek tak długo choruje...

tutaj lekarze to powinni zwierzęta leczyc a nie ludzi:/:/ byłam nie raz w pogotowiu i musiałam muwic lekarzowi co mojemu dziecku może pomóc bo konował nie wiedzial:(((jeszcze miesiąc i będziemy u dobrego lekarza:)
a mały ciągle śpi,wstanie pobeczy,zje,zwymiotuje i dalej śpi:/:/:/

podawałyście dzieciom eurespal???bo czytałam ze wycofują bo nieskuteczny:/

reklama
Hello
Sobie pospalam dzisiaj:sorry: Do 10.
Juz jestem po sniadanku i zaraz zaczynam pakowanie na nowo. Wczoraj walczylam- porzadkowalam i pakowalam to czego nie wywalilam- ale konca niestety nie widac.
U sasiadow tez widze zorganizowana akcja. Pakuja na przyczepe, sasiad skacze po koszu, zeby smieci ubic- nie mieszcza mu sie:-D:-D

Andzulina, na sasiadow jest jeden sposob!!! Ja bym ich do RSPCA podala:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra, uciekam, bo mi humor dopisuje i glupoty gadam:-D

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry