misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Umieram...reka mi wchodzi w doope....wypisalam 13 swiadectw....wypelnilam papiery...niezle mi idzie.
Monia- nie dwoj nie stawiam. Ja mam madre dzieci w klasie
Pozatym to sa oceny opisowe:-)
Andzulina- szok.....taka matke to naprawde.....wychlostac!;-)
Madbebe-no wyprac tez bedzie trzeba....a moge poprosic o cennik uslug szanownego A?
:-)
Nic to....naprawde ide juz do wyra...Jeszcze ksiazke chce poczytac. POchlaniam wlasnie najnowsza powiesc Browna 'Zaginiony symbol':-)
Ach- chcialam tez sie pochwalic,ze moje dziecie chodzi z pchaczem po calym domu!:-):-):-):-)
Czasem to nawet biegnie i kafle mu tez nie straszne, panuje nad tym ustrojstwem i pieknie paraduje:-):-) A kiedy zacznie sam????
Dobranoc
Monia- nie dwoj nie stawiam. Ja mam madre dzieci w klasie
Pozatym to sa oceny opisowe:-)Andzulina- szok.....taka matke to naprawde.....wychlostac!;-)
Madbebe-no wyprac tez bedzie trzeba....a moge poprosic o cennik uslug szanownego A?
:-)Nic to....naprawde ide juz do wyra...Jeszcze ksiazke chce poczytac. POchlaniam wlasnie najnowsza powiesc Browna 'Zaginiony symbol':-)
Ach- chcialam tez sie pochwalic,ze moje dziecie chodzi z pchaczem po calym domu!:-):-):-):-)
Czasem to nawet biegnie i kafle mu tez nie straszne, panuje nad tym ustrojstwem i pieknie paraduje:-):-) A kiedy zacznie sam????Dobranoc
i trza bylo malowac
ja w przyszłym tyg do Polandii lecę i liczę na słońce...
Do 10.