reklama

Mamy z Irlandii!!

hi girls!:-)
ja to już cała w skowronkach chodze bo za tydzien bede już w Polsce rządzić , a o tej porze to już tak solidnie:-):tak::-D grafik spotkań tom juz mam ka kazdy dzien ustalony:-Dzakupy teraz jakies robie jeszcze zalegle, mezowi spisuje co ma zrobic jak nas nie bedzie;-) długa lista sie zrobila z tego:-) on sie cieszy ze bedzie mial swietegos pokoju troche bo chce nagrywac plyte jakąs z kumplem i juz mikrofon zakupili, statyw i inne jakies pierdóły ktorych nazw kompletnie nie znam:-) ale dzis w sumie uswiadomilismy sobie, ze kurde caly miesiac bez siebie :szok: ja nie pamietam kiedy ostatnio na dzien sie rozstawalismy:no: ciezko bedzie no ale zycie:dry: no i najwazniejsze ze ten masakrycznie dluuuuuuuuugi katar całowicie antosia opuścił:tak:

martaf bidulka z tego szymusia Twojego ciągle coś:sorry:

reklama
Kasiuleczko-woooow...może jak będę miała domek to Cię zaproszę na dekorowanie pokoi dziecięcych-
hi hi lubiczanko do dekorowania to mnie jeszcze daleko, ale przyznam ze lubie cos tam powycinac czy namalowac.:-);-)

Nio a my dzis caly dzien uwiezione ze tak powiem w domu, pada i pada i konca nie widac:wściekła/y:,
Dla Olivy dzis wymyslilam zajecie zrobilam jej mase solná i mialam chwilke spokoju a ona zajecie bo przez te pogode spac o 16 jej sie juz zachcialo. Teraz susze figurki w piekarniku.Jak jutro bedzie lipna pogoda to przyjdzie nam tooo malowac farbkami.
Na dodatek mam nerwa od ok17. Poprosilam sasiadke zeby mi kupila bo akurat jechala do sklepu doladowanie za 20 e Vodafona.Sasiadka juz w samochodzie patrzy ze ta kasjerka jej sprzedala doladowanie ale w O2 i poleciala szybko wymienic, najpierw grzcznie poprosila a ta 60 letnia kasjerka zaczela sie z niej smiac- no to ta sasiadka wojne zrobila ze chciala cos innego a ta jej sprzedala co innego , ponoc przylecial menadzer i po Garde chcieli dzwonic na te sasiadke. I lipa musiala sie ewakuowac ze sklepu i chyba bedzie miala zakaz wejscia tam:wściekła/y:. A ja zostalam z doladowaniem w O2 na dodatek wiekszosc znajomych ma Vodafony i nie moga tego odemnie odkupic:wściekła/y:grrr

Ostatnia edycja:
marta wspolczuje ZNOWU choroby synka. Co wchodze na forum i czytam, to ciagle widze,ze Twoj biedaczek znowu chorutki. Co sie Jemu teraz dzieje, to ja nie mam juz pojecia. Wymiotuje, ale nie ma goraczki hmmm kaszlu tez nie ma?Wykluczasz,ze sie czyms mogl zatruc?A bawi sie, jest szczesliwy?Je?Pije?Bo jesli wszystko jest tak, jak zawsze, tylko same wymioty, to moze cos mu zaszkodzilo mocno, ze tyle kwasow wytwarza,ze wymiotuje. Jak Amanda miala kiedys problem z brzuszkiem, to dostalam od lekarza lactulose solution w syropie, zeby zlagodzic brzuszek. W Polsce jest to bez recepty w kazdej aptece, a nawet mam i taki, z Polski nie otwarty.Szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bo bym Ci oddala.Ale moze da sie kupic i bez recepty, sprobuj, powinno pomoc. Jesli dalej bedzie wymiotowal lub pojawia sie inne obiawy, to idz z Nim do lekarza. I polecam Ci zmienic Twojego lekarza, bo widze, ze masz nie zaciekawego.

Ok ja zmykam, piwko sie chlodzi w lodowce :-)

larcia kaszel to on ma od urodzenia:/ i właśnie jak zakaszle to zwraca ale wcześniej kaszlal i nie zwracal,no i ten kaszel jest rzadko,ma popuchnięte te dziąsla i to może dlatego???juz sama nie wiem,bo jedzeniem sie raczej nie zatruł bo nic nowego nie jadł,aha i ciągle śpi,wstanie na pół godziny i oczy same mu sie zamykają:/

kasiuleczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie ma za co:tak:

kamcia napewno nie refluks bo miałam z tym stycznośc:no:mi sie wydaje ze albo stary go czymś nakarmił:dry:albo od dziąseł bo naprawde jeszcze tak spuchniętych to nie miał:no:jakby mu szły 2 i 3 z jednej strony:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry