lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki
Ja tylko na chwilke
Klucze mamy, spora czesc poprzenoszona.
Troche sie pokrecilam i poogladalam ale nie tak dokladnie kazdy kat, jakbym chciala
Ale ogolnie fajna chatka.
Ogrodek (podjazd) wypielony (!!!!!), podlogi i okna (!!!!) pomyte, kurze powycierane ale... w lazienkach syfilis
Ponoc jutro ma sprzatac dalej. I mysle, ze bedzie, bo chyba octem pozalewala i chlorem. No chyba, ze to dla mnie zostawila
Ja i tak po niej poprawie te lazienki ale fajnie by bylo gdyby ten syf i kamien po sobie zmyla...
W ogole oni zostawili nam caaaale wyposazenie kuchni
Talerze, kubki, kieliszki, sztucce garnki
No i jeszcze pakowanie tego mnie czeka, bo my mamy wszystko swoje wiec im to oddamy.
Dobra, lece jeszcze troche posprzatac i popakowac a pozniej wreszcie relaksik w wannie- szkoda tylko, ze w nie tak goracej wodzie jak lubie
To dobranoc. Do jutra
Ja tylko na chwilke
Klucze mamy, spora czesc poprzenoszona.
Troche sie pokrecilam i poogladalam ale nie tak dokladnie kazdy kat, jakbym chciala

Ale ogolnie fajna chatka.
Ogrodek (podjazd) wypielony (!!!!!), podlogi i okna (!!!!) pomyte, kurze powycierane ale... w lazienkach syfilis
Ponoc jutro ma sprzatac dalej. I mysle, ze bedzie, bo chyba octem pozalewala i chlorem. No chyba, ze to dla mnie zostawila
Ja i tak po niej poprawie te lazienki ale fajnie by bylo gdyby ten syf i kamien po sobie zmyla...W ogole oni zostawili nam caaaale wyposazenie kuchni
Talerze, kubki, kieliszki, sztucce garnki
No i jeszcze pakowanie tego mnie czeka, bo my mamy wszystko swoje wiec im to oddamy.Dobra, lece jeszcze troche posprzatac i popakowac a pozniej wreszcie relaksik w wannie- szkoda tylko, ze w nie tak goracej wodzie jak lubie
To dobranoc. Do jutra
i wydzwanialam do pani co jakiś czas ,ale moj G mnie dzielnie stopował
a pozniej jak zajarzyła,ze jej machala jak tamta juz w busie siedziała to na jakiś czas był spokój- do nastepnej zawiechy w pamieci