reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczyny najpierw przypadkowo trafilam na te stronke
Decoupage - Forum Gazeta.ie
no i zainteresowalo mnie to decoupage wiec zaczelam czytac i ogladac rozne blogi o tym jak to do cholerki sie robi czy to proste czy trudne i co jest potrzebne.
Tyle sie naczytalam ze postanowilam sprobowac, tylko ze tu w irl potrzebne rzeczy ciezko kupic jedynie przez internet z polski mozna zamowic te rozne kleje do serwetek i kleje do tych spekan takich jak tutaj na fotkach Decoupage Blog Świat Według Asket
rany jak mi sie podobaja te spekania.
A ja duzo sie naczytalam i wyczytalam ze klej do serwetek mozna zastapic bialkiem z jajka i wlasnie na to to przykleilam, troche pocwicze i zoobacze jak to bedzie wychodzic, kto wie moze sie poxniej zaopatrze w te specjalistyczne rzeczy.
Pauletto a ten wazonik to pomalowalam farbá akrylowa do scian(od kolezanki dostalam kilka kolorów bo zostalo jej po malowaniu chaty) he he a motywy wycinasz ze zwyklych chusteczek, lub papieru do prezentów, mozna sobie tez wydrukowac jakies motywy z netu, no i pozniej to lakierujesz zeby polysk mialo i zeby zakryc wszelkie nierownosci.i gotowe.

Witam!

U nas tez sloneczko pieknie swieci, zaraz wybywamy na spacerek, potem moze basen zaliczymy.
Kamcia-najlepiej zadzwon do nich to bedziesz wiedziala na 100%
Asienko-zaproszenie, juz zaakceptowane!

Milego dnia!

witam!
mala poszla drzemac wiec przysiadlam na chwile.Jutro w nocy juz malzonek wraca,nareszcie;-):-)
Wku***lam sie,ze znowu odmowa z irlandzkim,ale zaraz mi przejdzie;-)
dziewczyny jak sie zabrac za polski paszport dla malej?trzeba dzwonic i sie umawiac,tak?ile trwa wyrobienie,ile kosztuje i co jest potrzebne do zlozenia papieow??dzieki z gory!

Ciao Dziewczeta!

A u nas ladna pogoda. Ali od samego ranca buszuje w piaskownicy:-)

Kasiuleczka
- bardzo nice wazonik. Hehe...cos czuje,ze bysmy sie dogadaly...uwielbiam takie rzeczy wyrabiac!!! Wogole mam manie zbierania kazdych papierkow, wstazeczek...itp...bo zawsze mozna cos z tego zrobic!:-D W Pl robilam ramki na zdjecia, wazony(ale z gliny) iinn. Ba! Nawet pare rzeczy sprzedalam:zawstydzona/y::-)
Teraz jakos mi czasu brakuje ale napewno wroce do wyrobow:-) Z checia przejrze te stronki co zarzucilas.

Wczoraj bylam w socjal bo dostalam decyzje odmowna w sprawie jobseeker benefit...why?? Ano dlatego,ze pracuje 1 dzien w tygodniu:wściekła/y::szok: Wiec im donioslam P45 (bo na ten rok skonczylam juz kontrakt). Maja ponownie rozpatrzec....siedzialam tam 3 godziny!!!:szok:
No i dalej pij doopa wode....:-(

No nic! Milego dnia zycze!! A do mnie tez Mamusia przyjezdza!! Juz w poniedzialek na cale 3 tygodnie:-):-):-)

właśnie znalazłam wazonik który wstawiłaś mi na pokaz:zawstydzona/y:
śliczny jest..
jak do Cieboie przyjadę to musisz mnie zarazić chęcią do takich rzeczy bo też mi się to strasznie podoba:tak::-D
może i mi się uda coś zdziałać:-p

w pl zawsze miałam jakieś koraliki i inne duperele i też zdobiłam różne rzeczy.,. ale tu... jakoś zapału brak

Madbeb na wyrobienie polskiego paszportu czeka się dwa tygodnie. Dzwonisz i oni wyznaczają Ci termin. Potrzeba akt urodzenia, dwa zdjęcia, Wasze dowody lub paszporty i musicie we trójkę być, żeby złożyć. Odebrać może jedno. Płaci się 17 euro

Bry:-)
My oficjalnie zakończyliśmy dziś edukację przedszkolną Radka:-)O 11-tej było już po wszystkim,dyplom młody dostał i był bardzo zadowolony:tak:Wakacje i późniejsze wstawanie czas zacząć:-D
No i chciałam rozpocząć od opalania dziś,ale słońce było dopóki nie wyciągnęłam leżaka na dwór:baffled::wściekła/y::dry:

Madbeb na wyrobienie polskiego paszportu czeka się dwa tygodnie. Dzwonisz i oni wyznaczają Ci termin. Potrzeba akt urodzenia, dwa zdjęcia, Wasze dowody lub paszporty i musicie we trójkę być, żeby złożyć. Odebrać może jedno. Płaci się 17 euro
z tego co wiem mala juz nie musi byc przy skaldaniu,choc i tak pojedzie z nami bo samej jej nie zostawie ;-)poza tym cycki tez jada ze mna wiec...:sorry2:dzieki za info!Tichonku-u nas tez chmury.Udanych wakacji Radusiowi!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry