magdalena81
Entuzjast(k)a
Wy mnie z tymi szwami nie straszcie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej Dziewczyny :-)
tak sobie was podczytuję, ale na codzien pisze w innym watku, wiec tu tylko wpadam od czasu do czasu ;-)
mam pytanie odnoscie GP, czy ktoras z was zmieniała sobie lekarza? jak to wyglada, czy trzeba przeniesc dokumentacje medyczną do nowego GP? nie wiem czy oni wogole prowadzą cos takiego, czy wszystko jest w systemie komputerowym?

ale gdybym sama potrafiła sobie dziureczkę naprawic, to na pewno bym to zrobiła-no bo teraz to tylko chirurgia plastyczna mi pozostaje, choc mąz nie narzeka

. Ale jestem dobrej myśli:-):-). Tak poza tym to mój Syneczek już sie szykuje na świat, niecierpliwy po Mamusi:-):-). Ale dostał przykaz siedzenia w środku jeszcze 2 tygodnie, zobaczymy czy posłucha:-). Już bym go chciała.....

:-) NORMALNE JAJA TO Są jakies!!. Ja bylam prywatnie.
A bol minie ci z chwila jak dostaniesz juz dzidzie na brzuszek. Trzymajcie sie ty i twoj dzidzius.
kurcz, az mi ciarki ida. Ale jakie ty mialas szwy?? Ja mialam te samorozpuszczalne.
a o podejsciu do pacjenta to juz nie wspomnę, choc z porodowki mam mile wspomnienia, ale gdy czekałam na porod ponad 40 godzin ze skurczami co 4-5 minut-masakra, kazali chodzic i się męczyć, a porod nie postepował, w koncu się zlitowali i wzieli mnie na porodowkę, tam przebito mi błony płodowe i akcja ruszyła ;-)wiec i tak sie cieszę, ze nie skonczylo się na cesarce. no co tu ukrywac mam zal do irlandzkiej sluzby zdrowia, moj GP tez do d... dlatego chce go zmienic, a wogole jak sobie przypomnę badania w okresie ciazy to mnie krew zalewa, cale szczescie, ze dzidzia byla zdrowa, bo gdyby nie, to przy ich metodach (cisnienie, badanie moczu) i tak nie byliby w stanie niczego wykryc