reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka

Gastone podwójne gratulacje,zdrówka dla WAS i szybkiego powrotu do domku.

No i pogoda dzis znów mizerna, pochmurnie ze tylko czekac az cos lunie z nieba, a wczoraj tak pieknie bylo:-):-) i chyba wiekszosc mam z dzieciaczkami ze sloneczka skorzystalo:-):-).I my równiez po shoopingu wyciagnelysmy rowerek i kilka rundek po osiedlu zrobilysmy. a na koniec tego ladnego dnia pech nas dopadl o taki: wiec leje wode zeby mloda wykápac najpierw cieplá a nastepnie zimná, reke wkladam zeby zamerdac a tuuuuu woda mi lodowata naleciala az mi paluchy zesztywnialyyyy,a u nas ogrzewanie gazowe które automatycznie wode podgrzewa i co no spadlo cisnienie w piecu i woda sie nie nagrzewala, dobrze ze mój M majsterkowicz i sam naprawil, wiec mala wczoraj kapiel ominela bo juz za poxno bylo, a ja prysznicek dopiero o 23 wzielam.
A dzis bedzie tez busyyy dzienn, musze leciec na poczte wyslac list z ch b. bo mnie nie omineli i tez przyslali .... juz trzeci w tym roku, ch b sobie odbiore, do banku trzeba wstapic rachunek za gaz zaplacic, a poxniej ze znajoma znów na shoping tym razem lodówke uzupelnic.
Milego dnia.

reklama
Renni-my też po spacerku z Fredziem:)))Dawaj jakąś fotę.Jak się wabi?
Tichonek-o ja głupia du.a-nie będę tłumaczyć dlaczego przeoczyłam-ale nie z mojej winy:))))Przepraszam:/
Gastone-ogromniaste gratulacje i zdróweczka dla "obu trzech":)))

Lubiczanko-wieczorem wkleje fotke, bo teraz kabla usb nie chce mi sie szukac.
Wabi sie (tak miala w papierach i tak juz zostanie) na czesc Mistrzostw Swiata w pilce noznej VU VU ZELA.
Wolamy na nia ZELA

:ninja2:

Ciao!

Och Gastone- najszczersze i mega wielkie gratulacje dla dzielnej Mamy!!! Witam na swiecie 2 ksiezniczki!! Az mi sie lza zakotlowala w oku:-) Dochodzcie szybko do sibie!!

A mi dizs na glowe padnie bankowo- takkkk mi sie nudzi,ze szok!! Totalnie nie mam co robic...Al tez z nudow marudzi....zero perspektyw na spedzenie dnia! Z..e...r..o!!

:laugh2::laugh2::laugh2:Ale się cieszę:-)Dostaliśmy czek z ubezpieczalni za P rozwaloną rękę:tak:Niedużo,ale zawsze coś,akurat,na prostownicę będzie i jeszcze parę rzeczy;-):-)Jakiś przypływ gotówki od paru tygodni a nie wiecznie odpływy:baffled::tak:
Anineczko,powiedz mi,aplikowałaś o back to school?

Tichonku i humor od razu lepszy:-D:-D:-D:-D, my po obiadku, Anusia próbuje usnąć to ja zejdę na dół i posprzątam, w sypialni też aż się prosi:eek::sorry:, a potem na zakupy wybędziemy, to może Ania będzie grzeczniejsza, bo na razie to wywala wszystko a ja składam i w ogóle się mnie nie słucha... jakiś zły dzień chyba ma

Tichonku nie aplikowałam :no:
może spróbuję,ale wątpię czy coś dostaniemy.

brzuch mnie tak strasznie boli,że ledwo siedzę :baffled:

no i pustki w lodówce,dosłownie we wszystkich szafkach i co? i wypłata dziś nie wpłynęła :szok::wściekła/y::wściekła/y:
zero,null kasy a w zamrażarce mam tylko frytki i paluszki rybne :confused2:

Anineczko,no to na dziś jeszcze obiad masz:sorry:
A o back to school ja też nie aplikowałam,ale formę w domu mam:sorry:Też raczej się nie załapię:no:Tam trzeba powpisywać jakie dostajesz pieniążki z Health Center i Sociala,a przecież nie mam nic od nich,prócz CHB:sorry:Chyba nawet jakby(powtarzam-jakby) mi oddali moją MC to się nie kwalifikujemy:wściekła/y:

reklama
no my mamy gp card i coś mi tam socjal kredytował składki,ale wątpię by to się liczyło...no ale cóż,złożę by sobie w twarz nie pluc,że nie spróbowałam:baffled:

Reni ale fajne imię :-D:-D vu vu zela :rofl2:
moja Mila ma na serio na imię Mamilach Beauty po matce Mamilach Patrice i ojcu George My Pal :laugh2:

Gastone GRATULUJĘ!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry