• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ka.M'cia co się dzieje?Przypomniało mi się,że szukałaś aquaparku...Tu są dwa linki do tych co ja znam:tak:: Funtasia - Water park i National Aquatic Centre
Misia @ masz,czyli z Edzia na razie nici:sorry:
dziekuje bardzo :tak:i za pamiec i linki.....:-)
co sie stalo..
a mam jakies zle dni:baffled: nie przez @ bo juz z tydzien po jestem... jakos tak mnie wszystko drazni... ostatnio powiedzialam do D ze nie spelnia moich oczekiwan... nie wiem czy sie zmienil czy to ja wiecej wymagam:eek::sorry: ale cos mi nie pasi...
nic mi sie wogole nie chce jestem zalamana.. sieedze w domu z mala, i tylko wyzekuje az wroci z pracy i mysle co by tu robic, do tego pogoda do du** zeby nawet gdzies wyjsc...
masakra jakas....
z cchecia bym sie wyrwala z miasteczka gdzies... ale to nie ma gdzie...
z mala ciagle sama D w pracy a co ja sama bede z nia np po sklepach lazic czy nie wiem....:baffled::-(
po prostu sie nudze cholernie....

Heloo mamcie.aaaa wpdlam jeszcze lunkac co slychac. Nie biore notbooka bo i tak nie bede miala czasu na niego wiec bede tesknic za wami.
A za moim synciem juz teskniei plakac mi sie chce.Nigdy jeszcze go nie zostawialam na tak dlugo (tylko kilka godzin)...echh
No dobra,nie powiem zem mentalnie przygotowana,pietra mam ze hoho.Dziekuje wam wszystki za trzymanie kciukow.Buziaki i do zobaczenia (pisania).
gastone trzymam kciukaski...
zaraz wrocisz rozpakwana juz :-)
tez chce bliznieta..
a tu nawet jednej dzidzi nie mozemy zdzialac....:-(mam nadzieje zee juz niedlugo...
starac sie nie przestajemy;-)

Dziewczynki spotkanie super , zazdroszccze wam... mozecie sie spoytlkac kiedy chcecie,... i wogole mieszkacie blisko siebie..
ja mam tylko znajomych co pracuja... dzieci nie maja, to tak inaczej juz te spotkania wygladaja...
chociaz dobre i to....

eee pisze juz od rzeczy... spadam spaciu.. zaraz D z pracy wroci... pewnie znow film jakis ... i spac....:confused2:

Witam wieczorowa pora
Butterfly46 :-) witam kolezanke :-) poznajesz Ciotke Ize?? hehe prosze jaki ten swiat maly :-)

A ja wpadlam tylko na chwileczke powiedziec ze wszystkie pieniazki za bizuterie juz na koncie sa i paczki zapakowane czekaja, jutro polece na poczte wyslac :-)
Dobranoc!

ooo a ja druga;-) chyba poraz pierwszy;-).......

Wisienka wspolczuje nocki.....moj tez mnie zlosci bo czasami budzi sie w nocy na mleko:baffled:a on ma przeciez juz 1,5r...niby probuje go oszukac woda ale to nic nie daje,drze sie jak opetany...ja wymiekam i butle robie....czasami jest tak ze caly tydzien sie nie budzi,a zcasami to co noc-jak ostatnio:crazy:

Dzięki dziewczynki za spotkanko, było super, dawno się tak nie uśmiałam:-D:-D:-D. Tichonku dostałam wszystkie trzy maile, zresztą pewnie potwierdzenie dostałaś. Nie miałam czasu zajrzeć wczoraj, bo oczywiście na zakupach byłam dłużej niż zamierzałam, obkupiłam Anię na przyszły rok, aż żal było mi wychodzić:rofl2:. Potem kolacja, kąpanie.Wiesienko bardzo miło było Cię poznać i zobaczyć Asieńkę:-). Gratuluję kolejnych ząbków, u nas górne jedynki się przebiły i rosną, więc bolą. Andzia płakała w nocy:-(, ale pospałyśmy do 8.30. Zaraz idę pranie rozwiesić i robić obiad

Gastone może Ty już po

Hej dziewczynki!:-)

My juz mamy nasza gwiazdke w domku!:tak: Jest sliczna, ma prawie 8 tyg. Przespala ladnie cala nocke, zjadla juz pierwsze sniadanko i zrobila kupke na trawniku! Bardzo chce sie tulic i byc blisko nas. Natalka jest wniebowzieta, nawet oddala jej swojego misia.:szok:

Tichonku-dzieki za zdjecia. Jeszcze nie sprawdzalam skrzynki, potem dam Ci znac co nie doszlo.

A na tej grupowej fotce to wyszlam jak bym miala jutro rodzic:szok::-D:-D
Oj chyba trza sie ostro brac do roboty i zrzucic pare ladnych kg.:tak::tak::tak::zawstydzona/y:

haha ptarze na te zdjecia i juz wiem o co chodzi :-) ja wygladam jakby mnie renni w tylek uszczypneła :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesienka-wspolczuje.

musiałam przeczekać, oczywiscie padalo:wściekła/y:
asienka r - nam tez bylo poznac pewnie nastepnym razem spotkamy sie dopiero za jakis czas, jak bede miala jakies wolne, ale coz takie życie, Anusia jest słodka i choć taka drobna to ma swój urok:-) super ze zakupy sie udaly, ja planuje jechac moze jutro ale tym razem dla siebie:-D, kaska wplynela wiec trzeba poszalec;-)
Gastone - jak tam juz po?
ja dokladnie 10 m-cy temu juz tulilam Asie, troche zle bylo po narokozie ale wszystko co zle szybko sie zapomina:-p,

reklama
hej! ;-)
wiesienka całuski dla małej z okazji 10 miesiecy! :tak: pewnie tez nieprzespana noc z powodu duuuuuuuuuużej ilości wrażeń wczoraj ;-)
renni fajnie , że natalka tak zareagowała na pieska! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry