reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale tu cisza!M poszedl usypiac Amande o 7:30, a ja postanowilam poczytac gazete. Polozylam sie wygodnie i...usnelam, nawet nie wiem kiedy.Otwieram oczy, patrze po 9. Ale cale szczescie nie czuje sie wyspana, wiec zaraz zmykam spowrotem do wyra juz na dobre.

andzulina, kasiuleczka dzieki za mile spotkanko :-)

reklama
Hejooo:-) nawet nie wiem kiedy dzisiejszy dzień mi minął :eek: pojechaliśmy rodzinką do Galway oddać klucze ze starej chaty i wpadłam do TKMax zrealizować swój urodzinowy voucher.....i wyszłam z zabawkami dla dzieci:zawstydzona/y: jakoś nie potrafiłam nic dla siebie znaleźć :confused2::sorry: jakoś zmęczona strasznie jestem chyba skoczę do wyrka poczytam troszkę i lulu dobrej nocy laski:tak::-)

Witam kobietki:-)
Nie miałam za dużo nadrabiania, pewnie poszłyście się czochrać czy coś:-D;-):rofl2:

Ania śpi, M w robocie. Nastawiłam pranie, ale coś czuję, że będzie padać:no:

Miłego dzionka

witam
nie wyspana..jakos w nocy spoac nie moglam nie wiem co mi bylo a teraz czuje zemi jaja ciagnie wiec chyba cosik na @..
P zabral mi fure i jestem uziemiona a mialam w planach skoczyc do miasta i pochodzic po sklepach z wozkami bo musze Ewuli kupic jakis..skoro sprzedalam duzy ...musi dziewczyna mic w czym jezdzic i lejec jakby zasnela..

A ja sie o dziwo dzis wyspalam,az mnie glowa boli. Amanda pospala do 7:40, co jest baaaaardzo dlugo jak dla Niej :-) Ale juz zdazyla mnie zdenerwowac rowerkiem...wsiadla i mowi mama popchaj, ja mowie nie dziecko, jestem jeszcze spiaca, musze sie kawy napic itp, a ona wrzask krzyk, ja mowie dalej spokojnie, ze pozniej, mama dopiero wstala,musze sie obudzic...to taka mi awanture zrobila,ze az mi gula z nerwow na szyi wyszla, normalnie masakra.

froq pracujesz dzis?Bo musimy sie wkoncu na jakas kawke spiknac :-)

Witam
Przepraszam za wczorajszą nieobecność,ale j MIAŁ WOLNE I POSZALELIŚMY PO SKLEPACH,A POPOŁUDNIU DO PRACY:/
Agusiek-stronka to booking.com wpisujesz miejsce,w którym chciałabyś się zatrzymać i datę i Ci pokazuje-wybierasz na górze opcję sortuj wg np cen pokoju 2 osobowego:)))Jeśli nie będę wakacjować przez agencję,to tylko z tej stronki:))))
Asieńko-no powrót do Irlandii i trzeba zalapac bakcyla praniowego
Crazy Girl_skoro pytasz to juz zdradze...Fredzio to nasz milusinski fretek(fretka dokladnie)I jest cuuuuudowny(zaraz fotke wkleje)https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=270712&stc=1&d=1280821165
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=270713&stc=1&d=1280821165
A gdzie Anineczka

Ostatnia edycja:
Dobry:-)
Ale ja dziś wcześnie:szok:...Jak na mnie:-DSyn mi wstał o 7:30 czyli zbyt szczęśliwa nie byłam bo to jakieś 2 godziny przed czasem:dry::-DAle nic to i tak się muszę na pocztę zbierać:confused2:Jak se pomyślę o tej kolejce aż na dworze to mnie telepie:crazy:Ale dobrze,ze choć pogoda do stania jest i nie zmoknę:sorry:
lubiczanko fretka-piękne zwierzę,ale dawaj swojego Fredzia jeszcze raz bo go nie widać:no:
Didi,jaja Cię ciągną?:szok::-D:-D:-D
Ka.M'cia co się dzieje?Przypomniało mi się,że szukałaś aquaparku...Tu są dwa linki do tych co ja znam:tak:: Funtasia - Water park i National Aquatic Centre
Misia @ masz,czyli z Edzia na razie nici:sorry:

reklama
bry!
ja zajechana jak kon po westernie:eek:A konca nie widac.Sie zachcialo nam przeprowadzac:confused2:
lubiczanko-fajnie ze wypad sie udal.Fretki nie widac,potwierdzam.Pamietam jak moj 4letni wtedy kuzyn mial fretke..wolal na nia 'dudus':-Dczego on z nia nie robil:szok:-baaardzo wytrzymale zwierzatko...i smierdzace;-)
nadrobilam was ale nie pamietam co komu mialam napisac:sorry:
Dzis robie sobie wolne a jutro znowu pedze sprzatac.Masakra:eek:
Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry