reklama

Mamy z Irlandii!!

Hmmm no dobra-jeszcze raz
attachment.php

attachment.php

Mało go widać,ale jest boski:))))
madbebe-co racja to racja-śmierdziuszek z niego.Ale legowisko mu urządziliśmy w garażu...A w ciągu dnia głównie na dworze się bawimy:)))

reklama
Hejooo:-) witam z rana w kompletnym szoku...mała mi wstała o 6:30 a ja za chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć czy wstawałam do niej w nocy czy nie:eek: ale sądząc po stanie mojej mleczarni to chyba nie wstawałam :shocked2::shocked2::shocked2:
Ja teraz siedzę i czatuję na śmieciarę muszę kupić worki bo mój szanowny osobisty od dwóch tygodni biny zamawia i jakoś mu to nei wychodzi a śmieci już się uzbierało chyba sama muszę się za to wziąć jak zwykle:confused2::sorry:
Lubiczanka fretka moje marzenia ale mój P nie chce zwierząt w domku nawet rybek:eek: a jego argument bo mi się nie będzie chciało po nich sprzątać:szok: no leń w d*pie taki że szok....
Madbebe powodzenia w przeprowadzce oby szybko i sprawnie poszło ale skoro dzisiaj robisz sobie wolne to może dałabyś się namówić na jakąś kawkę czy wypad do parku lub go bananas mogę przyjechać i odwieźć ;-):tak::tak::tak:
Lewcia a Ty??? jakiś wypadzik?? a jak nie to w tyg do Ciebie podjadę jakbyc miała ochotę na towarzystwo:tak:
Misia środa ok 11 pasuje?? :-)

Edit: Dalej Fredzia nie widać :-(

Ostatnia edycja:
Pauletta zdarza się;-) Ja też nie pamietam czasem czy wstaję do małej:tak:;-)
Lubiczanka Fredzia brak:no:

Kurcze od wczoraj wybieram się na zakupy i nie mogę jechac przez ten cholerny BH bo mi czeku nie realizują w banku:wściekła/y::wściekła/y:Mam tylko trochę cash-u ale ja chcę do Irl Płn jechać....:-(
Wczoraj na basen nie poszłyśmy bo mi się dziecko rozstroiło i spać w południe nie chciało tylko wieczorem padła mi na kanapie co tez mi nie pasowało bo potem siedziała do późna.. Pojedziemy dziś...

ello
A do nas wczoraj przyszli znajomi ,posiedzielismy przy piwku ,mala sie wybiegala z kolega i padla o 23, obudzila sie na siusiu o 7,30 i dalej sie polozyla i zansela.Wiec pospalysmy do 10:-)
Kawuche trzeba wypic na rozkrecenie i cos porobic...posprzatac cos...oooo albo do Lidlowskiego sie przejsc hmmm.

Lubiczanko nooooooooooooo teraz to widac!!!!fajne zwierzatko i chyba bardzoooo zywe,mialam kiedys przyjemnosc pozanc takiego osobnika i najbardziej mi sie podobalo jak spal na pleckach z lapkami do góry w swoim malutkim hamaku he he he.

a to moje male koszyczki z gazety juz wykonczone.;-)

P1030393.jpg

P1030404.jpg

Ostatnia edycja:
Lubiczanka teraz jest :) ALe musi mieć milutką sierść :) Tak wygląda przynajmniej.. Ja nie miałam nigdy żadnego zwierzątka jeszcze...
Kasiuleczka nie widać zdjęć.. Tylko ja nie widzę czy Wy też??

Lubiczanka super Fredzio :-):-):-)
A ja się zdziwiłam :eek: śmieciarze nie mieli worków ale przynajmniej się dowiedziałam że spokojnie na stacji benzynowej mogę kupić :tak: no i przy okazji zadzwoniłam i załatwiłam biny w tygodniu powinny przywieźć ;-) Zuza powinna o 10 pójść na drzemkę a dopiero teraz mi padła :confused2: bo wszystko było git jak mama przy cycu trzymała ale jak próbowałam ją odłożyć ta oczy jak 5 zł i w ryk :confused2::sorry: po ponad godzinie walki udało ją się spacyfikować :tak::-) i dała się odłożyć bez najmniejszego przebudzenia ciekawe tylko ile pośpi:sorry: ale wykorzystując sytuację idę coś porobić :cool2:

lubiczanko-teraz widac:tak:fakt,garaz najlepsze miejsce:tak:tylko uwazaj bo one baaardzo sprytne sa jesli chodzi o wydostanie sie z klatki..:tak:;-)
kamcia,kasiuleczka-nie wiem jak reszta,ale ja waszych zalacznikow nie widze:eek::-(:no:ani wakacjujacego Oliego,ani koszyczkow:no:
pauletta-ja z mila checia,nawet auto mam pod domem,tylko ze tam nie jade sprzatac,za to tutaj mam co robic,bo od soboty to ja tu tylko spalam:eek:gooora prasowania,pranie i pakowania ciag dalszy,obiad; pozniej po meza zapewne.Poza tym mala musi troche pospac,bo 3dni prawie drzemek nie miala,a jak juz to w wozku:sorry:Z tego zmeczenia uspac jej na noc nie moglam:-(Sama padam na pysk,ale coz..
Za to dzis juz jade po nianie,wiec bede mogla spokojnie sprzatac:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!:-)

Witam sie z Wami, bo wczoraj nawet tu nie mialam czasu zerknac.

Tichonku-ja jestem jak najbardziej na TAK, bardzo sie ciesze!!!!! :tak::tak:
Dytko-super duper!;-)
Margarito-zycze udanego urlopu!!!!!!!:tak:
Lubiczanko-swietnie, ze wypadzik sie udal, widac, ze sie swietnie bawiliscie, a dla dzieci i nie tylko to ten wodny park to raj!!!!
A i zwierzatko bombastik-fantastik!!!!:tak:

My jutro wieczorkiem jedziemy po naszego zwierza, oczywiscie jak nas Pani nie wykreci- nie sprzeda komus innemu. Juz sie nie moge doczekac!
Lece chatke ogarnac a potem na jakies zakupki.

kasiuleczka-ja tych zdjec tez nie widze.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry