reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Skad sie biora glupie sny??????? Snil mi sie maz Madbebe, ktory jechal samochodem....siedzial w siedzonku dla dziecka a na twarzy mial taka skorzana maske z cwiekami!!!! No i powiedzcie mi...co w tej glowie sie pierniczy,ze takie sny....????
:-D:-D:-D:-D:-D
Skorzana maska z cwiekami-ladne kwiatki!!!:szok::-D:-D:-DNie smie pytac co Wy porabiacie przed zasnieciem!:-D:-D:-D:-D

Ewelcia, Crazygirl-Pieseczka-Bichonka Frise.

Gastone-powodzenia, trzymaj sie dzielnie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Już jestem nazad:-D
Normalnie,wchodzę na pocztę a tam raptem 4 osoby:szok:toż to nie do pojęcia u nas i od razu se myślę:"Q*wa mać!Na pewno nie ma CHB bo wczoraj był bank holliday!"A ja z pustym portfelem i rachunkami do zapłaty,ale ku mojemu zaskoczeniu i wielkie radości był:-DNo po prostu tak mało osób to ja na naszej poczcie jeszcze nie uświadczyłam i dlatego podejrzliwa byłam:-D
Lubiczanko no teraz Fredzio w całej okazałości:tak:Fajne zwierzątko i ponoć bardzo przyjacielskie,ale osobiście nie miałam okazji poznać:sorry:
Renni jakie to są piękne pieski:tak:Trzymam kciuki,żeby na Was czekał:tak:Ale się Natalka ucieszy:happy:
Co do jutra to świetnie,ze wszystkim pasuje,więc widzimy się o 13-tej u Dyty:tak:
Co do załączników...Przyłączam się do reszty...Jest jakiś problem z nimi od 2-3 dni na całym forum:tak:
kasiuleczka Ty to masz,dziewczyno dar w rękach:tak:Śliczności wyczarowujesz:tak:
Misia,bój się Boga,coś Ty wczoraj jarała?:-D:-D:-D
Gastone trzymam kciuki mocno zaciśnięte:tak:I czekam na foteczki jak najszybciej,najlepiej chłopca i dziewczynki:-D

Tichonku- tak 13!
A ty kochana konto sobie zaloz niech Ci przelewaja kasiorke, po co masz stac w kolejce.

asienko-glodnemu chleb na mysli :-D:-D:-D

Dobra lece na te zakupy!

Ostatnia edycja:
Tichonku- tak 13!
A ty kochana konto sobie zaloz niech Ci przelewaja kasiorke, po co masz stac w kolejce.
Tia,yhym!:confused2:Przecież chciałam i przecież mi w żadnym banku nie chcieli założyć bo nigdy tu nie pracowałam:sorry:I do P konta też nie mogłam być dopisana z tego samego powodu:confused2:
I jestem w Airtricity z gazem i prądem ale jeszcze nie miałam żadnego rachunku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry