reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam Dziewczynki :-)
Misia - boszzzzz co za sen... :-D
Lubiczanka - Fredzo super - też kiedyś chciałam (jeszcze PL), bo znajomy ma sklep zoologiczny, ale jak tak pobawiłam się w sklepie i potem nie mogłam pozbyć się tego specyficznego zapachu, to stwierdziłam, że chyba odpuszczę sobie... ale faktycznie kochany zwierzaczek
Madbebe - dużo jeszcze ci zostało???
Kamcia - a ty jakieś relacje byś złożyła, co się działo na imprezce - i może jakieś zdjęcia swoich szaleństw wrzucisz?
Kasiuleczka - ja nie widzę zdjęć:-(
Gastone - to już jutro !!! :szok:
Agusiek - a ciebie to wcięło już? sis przyjechała, to i czasu dla nas nie będzie???
mały wstał, zjadł całą miskę leczo i lecimy do dunnse'a - ponoć wielką wyprzedaż mają...

andzia wczesniej jeszcze kiepsko sie czułam (kac) ,ale zaraz rosołek zjem wstane z wyra (bo jeszcze sie wyleguje.. wiem straszne hihihi)
Więc poaszłam do kolezanki do domu tam w fajnym gronie podrinkowalismy, potem poszlismy do Karmy ludzi z biznesu hotelowego itp bylo duuuuzo ale fajna muza leciala i sie wybawilam nawet prosilam DJ o piosenki:)) Wrócilam do domu po 3 z kreckiem w głowie no i zasnełam w sekunde.. Wiec ogólnie pozytywnie
Dzis lenistwo!!!!

Butterfly naklejki nie sa drogie.. Ja za moje z kubusiem puchatkiem zapłaciłam 15 funtów - jakies 18€. Drogie to są bordery (te taśmy) Mi udało się kupic przecenione.. 7€ za 5 metrow

andzulina-oj duuuuuzo:confused2:tam jest brudno straszliwie.Tak o tym pisze bo nie moge sie otrzasnac z szoku,ze taki syf przy 2ch babach w domu:no:Chce tam ogarnac najpierw zanim zwioze reszte gratow..

Oj widze ze dzis frekwencja na BB no ale coz tu robic jak taka pogoda na zewnatrz.
Ja po pracy padnietalewdo konczynami poruszam. Maz do pracy wyprawiony i teraz mam luz blues;-)
Mam taki balagan jakby mi ktos bombe do domu spuscil ale sprzatanie nie zajac i poczeka do jutra:-p

Lubiczanko super zwierzaczek ale nie wiem czy chcialabym takiego lokatora w domu. Ja kocham psiaki i moze kiedys sie skusze na jakiegos, tyle ze chyba nie tu w IRL.

Kasiuleczko ty zdolniacho :-D

Madbebe widze ze ty busy babeczka. Oby szybciutko poszlo z ta przeprowadzka i urzadzaniem sie:tak:

No i nie wiem co i komu mialam jeszcze napisac:zawstydzona/y::sorry: ale to juz ze zmeczenia raczej nie moge sie skoncentrowac.
Uciekam sie powylegiwac. Milego wieczorku

Madbebe pytalas czy na zamówienie robie ha ha ha po pierwsze jeszcze nie mialam zadnego zamawiajacego, a po drugie chyba bym sie bala ze ta rzecz wykonana na zamówienie sie jednak nie spodoba na zywo, bo na fotkach wyglada troszke inaczej. Chociaz ostatnio mi chodzi po glowie zeby cosik wystawic a nóz ktos kupi:-)
Buttreflay sluze pomyslami, a jesli chodzi o cene naklejek to ja mówilam o tych takich grubych wypuklych ze 15e kosztuje jedna, natomiast te zwykle to niewiem, ale balam sie ze one odejda tez razem z farbá.Poza tym jak sie zrobi cos samemu i dziecku sie spodoba to to jest niesamowite uczucie.
ooooooooooooooooooo do choinki ide mloda wykapac bo mi zasypia..... tak nie moze bycccc przeciez.....

reklama
A ja właśnie wróciłam z odwiedzin u naszej kochanej Lady Zgagi :-D Julianeczek kochaniutki cały czas spał z przerwą na cycka:-) a jaki śliczny i owłosiony:shocked2::cool2: schrupać tylko można;-);-) A i Emilia Lewci też cudna i spokojna cały czas spała :tak::tak::tak: dzięki za odwiedzinki ;-) zmykam bo moje do niedawna cały czas śpiące właśnie się drze na podłodze bo nie potrafi się z brzuszka na plecki obrócić :sorry:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry