reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laseczki
Ja juz od rana na chodzie:))
O 9 byłam na pobraniu krwi (nie było żle tylko patrzec na to nie moge)
Potem wskoczylam na sekunde do miasta, no i juz jestem w domku popijam cappucinko i wcinam pączki:)
Pogoda ładna wiec juz drugie pranie sie robi..

Może sie spotkamy gdzies dziewczyny z Glaway np Oranmore ładna pogoda więc sie w domu nie chce siedziec???

Miłego dnia

reklama
Bry:-)
U mnie słonko świeci aż miło:tak:Młody już po a ja dopiero śniadanie będę wciągać i na 13-tą oczywista wybywam na spotkanko z foremkami:tak:
lubiczanko,jesteśmy w trakcie przenoszenia Radka do tej szkoły koło mnie:tak:Tzn.wypełniłam już formę i tylko trza to dowieźć do babki:tak:A szkołę nadal budują i postawili dwa takie gotowce i to chyba na razie tyle będzie:eek:

hejka dziewczeta
Dzieki Wam kobietki ,tak mnie chwalicie ze kto wie moze bede dzialac zarobkowo he he moze na jaki ciuch zarobie.:-)albo na te wymarzone wakacje;-)
Madbebe oj lekkiego sprzatania zycze, wiem jak to jest po kims sprzatac gdy sie przeprowadzalam do Tuam jeszcze w ciazy lokatorami przed nami byli sami faceci przez 2 lata chyba z 5 ich tam mieszkalo a przez nastepne dwa lata jeden.Wiec wyobrax sobie co tam bylo.... kuchnie sprzatalam tydzien bo tak sie kleila od tluszczu juz nie wspomne o piekarniku doslownie czarny i oblepiony zarciem na 2 cm.
Za to gdy sie przeprowadzilismy na aktualny domek przeprowadzka i rozpakowanie potrwalo moze 2 dni.Chata cala odmalowana, posprzatana przez firme sprzatajacá, ja tylko po swojemu ogarnelam lazienke i tylko przed wykladaniem rzeczy szmatka przecieralam. Wzielismy duze auto od znajomych chyba dukato prawie wiekszosc sie tam wmiescila i o 20 mi wszystko wywalili w salonie a M pojechal z powrotem sprzatac, z poczatku nie wiedzialam od czego zaczac ha ha, i jeszcze mala biegajaca masakra, wiec na poczatek trzeba bylo przygotowac lazienke i pokoik dla Olivy gdy juz ja polozylam moglam ze spokojem reszte rozpakowac. A na drugi dzien zostala mi tylko kuchnia i salon.

Ha ha tyle o tym sprzatniu napisalam ze teraz wypada i mi chwycic za odkurzacz bo mam pelno trocin w salonie ohhh ten królikassss niedobryyyy wariowal w nocyyy.

Ostatnia edycja:
Witam,:-)
a ja obiad juz mam wstawiony, chatka ogarnieta, pranko sie pierze jeszcze tylko smigne odkurzaczem i wybywam do Swords :tak::tak::tak:ale jeszcze wczesniej chce zahaczyc o pet shop.:happy:
Lubiczanko-dzis wieczorem jedziemy po pieska,:happy: wlasnie zaraz musze zadzwonic do babki potwierdzic, ze bedziemy.

Milego dnia!

Kasiuleczka ..chcemy zrobic z kamcia nalot na Ciebie co Ty na to...daj numeraska gg albo tel. na priva :) albo napisz numer domku i dojedziemy bo ja kiedys mieszkalam tez tam pod 100 :)

reklama
Didi ajjjjj dziewczynki dzis nie moge bo zaraz z domku wybywam na maly shooping i do znajomej na pogaduchy.Ale jak bedziecie sie wybierac na Oranmore nastepnym razem to dajcie znac moze na jakies kulki sie wybierzemy zeby dzieciaczki sie wyskakaly:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry