reklama

Mamy z Irlandii!!

Heloo mamcie.aaaa wpdlam jeszcze lunkac co slychac. Nie biore notbooka bo i tak nie bede miala czasu na niego wiec bede tesknic za wami.
A za moim synciem juz teskniei plakac mi sie chce.Nigdy jeszcze go nie zostawialam na tak dlugo (tylko kilka godzin)...echh
No dobra,nie powiem zem mentalnie przygotowana,pietra mam ze hoho.Dziekuje wam wszystki za trzymanie kciukow.Buziaki i do zobaczenia (pisania).

reklama
Ewelcia+to zapraszamy do nas.Nawet dotknac mozna:)))
i
no z mila checia bym Was nawiedzila..tylko ze M ostatnio znow pracuje w niedziele:baffled:a tylko niedziele ma wolna...ale jak tylko bedzie mial wolna niedziele to moze uda mi sie go namowic:-)

Anineczko a mialam juz pytac co sie z Toba dzieje, ze ostatnio jakos rzadko zagladasz na BB....ale patrze jestes:-);-)
Fajne miejsce...chlopaki poszaleja...no moj by nie mogl , bo widze ze tam od 2r.z. mozna

Mlody lula....zrobilam sobie kawuske i zaraz bede spijac;-)

Anineczko-na weekend w sobotę,niedzielę czy na 2dni?A Fredzio fajny-ale ja się ciągle boję,że mnie ugryzie:(Na smyczkę muszę go zapinać odwracając jego uwagę np.jedzonkiem:(
Ewelcia-namawiaj,namawiaj.Im szybciej tym lepiej-być może jakiegoś grillka zmontujemy:)))
Tichonek-leniuch ze mnie,ale proszę Cię bardzo-czy mogłabyś jeszcze raz wstawić te linki aquaparków?

nie no na jeden dzień Lubiczanko bo chyba hotelu tam nie ma :-D
a w który jeszcze się okaże....
ja tak się boję Bazyla choc Markowi się daje nawet tarmosic po dziobie,ale ja mam jakiś lęk przed jego dziobem :baffled:

ewelcia bo ja leń jestem ostatnio i tylko zaglądam do Was perfidnie podczytując :eek::sorry:

Martaf mam twoje zabawki jak coś ;-) tylko pospiesz się z odbiorem bo nie wiem jak długo utrzymam Antka by ich nie tykał :angry::-D:-D

Hejo:-)
My już po spotkanku u Dyty:tak:Była Asienka z Anią,Wiesienka z Asią,Sandrulińska z Hanią i Antkiem,Renni z Natalką i ja z Radkiem:tak:Ale było wesoło:-)Pośmiałyśmy się,pojadły...Dyta dziękuję za gofry:-pZdjęć narobiłyśmy i do domku:tak:Fajnie tak się spotkać w większym gronie i z dzieciakami:tak:Trochę sajgon Dycie został:baffled:Wrzucę później parę fotek bo teraz muszę obiadek podgrzać gdyż mój mąż niedługo (mam nadzieję) z pracy powróci:tak:
Lubiczanko,
ależ proszę Cię bardzo: National Aquatic Centre i Funtasia - Water park

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry