reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta Nie ma sprawy, pamiętaj jeśli mam czas, możliwość i chęci to na herbatkę zawsze chętna jestem :-) No i moje drzwi tez stoją otwarte jakby co dziewczęta ;-)
A do Zagagusi to jutro pędzę na herbatkę :tak:

reklama
kasiuleczka wlasnie chodzi chyba o ta satysfakcje jak zrobisz samemu to przynajmniej wiesz ze nikt takich nie ma :) moja mala narazie mi nie powie ze jej sie podoba ale mam nadzieje ze sie kiedys doczekam, troszke podrukuje troszke sama namaluje cos tam kupie i bedzie nice :)

no i jestem :-)
Kamcia - to sobie pobalowałaś ;-) ja to chyba poczekam, aż moje dziecię podrośnie i wtedy nie ma bata - znikam na cały weekend :cool2:
Madbebe - bidulko - życzę w takim razie dużo siły
Frog - pracusiu - pamiętaj co mi obiecałaś - następnym razem rezygnujesz i dzwonisz do roboty, że jesteś "sick":-p
Kasiuleczka - zdolna bestia z ciebie - widziałam na żywo i mogę stwierdzić to ze 100% pewnością:tak:
aaaa - i byłam w dunnsie - nakupiłam trochę ciuchów małemu na przyszły rok - wielka torba i tylko 15e ;-) i to się nazywa SALE
uciekam jakąś partyjkę rozegrać - spokojnej nocki Laseczki:-)

Hejka
Lubiczanko - fajniusi zwierz..Wy to już chyba prawdziwy zwierzyniec macie :szok: a co robicie z nimi jak jedziecie na wakacje? No właśnie - super fotki wakacyjne :-)
(...)fretka moje marzenia ale mój P nie chce zwierząt w domku nawet rybek:eek: a jego argument bo mi się nie będzie chciało po nich sprzątać:szok: no leń w d*pie taki że szok.... (...)
Pauletta - zrób jak mój m.po prostu kup i już :eek:
Kamcia - jak tak dalej będzie to synuś nie będzie chciał wrócić..;-)
Gastone - już trzymam kciuki!

witam
ale piekny dzien zapowiada sie nam
wczoraj z Kamcia posiedzialysmy do 23ej...i rozmawialysmy sobie ,jadlysmy chipsi i pilysmy herbatke grzanca..mmm pyszna..
a dzisiaj nawet wyspalam sie chociaz pozniej siedzialam jeszcze do 1ej..haha.\

lece jakies sniadanko zrobic..
milego dnia

dobry!
nooo,niania juz jest,wiec wybywam na pucowanko dzisiaj:-)Obiadek mam wczorajszy,wiec luz..

Madbebe nie zazdroszcze syfu ale to za nim sie wprowadzicie to ladnlord powinien zatrudnic kogos do sprzatania chaty po starych ludziach.
umowilismy sie z nim nieco inaczej..Malujemy jak chcemy itd. wiec po co sprzatac przed malowaniem.Nawet gdyby-i tak sprzatalabym jeszcze raz,po swojemu...:tak:Po prostu sie nie spodziewalam ze to az tak:eek:Ale damy rade:tak:Warto sie poswiecic;-)
Koles nawet dach bedzie zmienial..Fajnie:happy:

kasiuleczka-wystaw cos na sprzedaz:tak:Dziewczyny potwierdzily ze ladne,wiec nie masz wyjscia:tak::-DJa jak sie urzadze to zloze zamowienie u Ciebie na takiego kwiatka;-)

lece szkodnika polozyc...
Milego dnia!oby pogoda sie utrzymala!

Dzień dobry
Kasiuleczko-piękna robota.Pozazdrościć talentu:)))Sądzę,że śmiało możesz się pokusić o robienie na zamówienie-warto:)))
Misia-ponoć sny są odzwierciedeniem naszych przeżyć,strachów bądz marzeń(często niespełnionych):)))))
CrazyGirl-faktycznie milusie futerko,ale to jeszcze maluszek,więc będzie chyba jeszcze fajniejsze:)))Jak mała?Zasmarkana cały czas?
Ewelcia+to zapraszamy do nas.Nawet dotknac mozna:)))
Kamcia-no i cóż więcej do szczęścia Oliemu trzeba...Dobrze,ze sie bawi i cieszy Dziadkami
Renni+jest juz piesio)tu mial byc znak zapytania,ale mi klawiatura zwyczajowo sfiksowala)
Didi+szalone Dziewczyny...Spac nie mozecie po nocach:))))
Co do psiakow,my bardzo chcielismy,ale nie mozemy tu miec...Za to inne zwierzaki tak.Wybieralismy miedzy Fredziem a swinka wietnamka,ale J stwierdzil,ze jednak Fred
Joann'milo Cie widziec:)))A zwierzakami na nasza nieobecnosc zajmuje sie J dobry kolega
Gastone-jestesmy y Toba:))))
Tichonek-pewnie cos przeoczylam,ale co ze szkola Radzia...Przpomnialo mi sie ,bo wczoraj Dadzi mundurek skompletowalam
Kurcze zwariuje z tymi literami:((((Milego dnia Kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanka jak y i z Ci się pieprzą naciśnij jednocześnie shift+ctrl :tak:
Joann ja bym tak nie potrafiła za plecami :no:

A tak w ogóle to Hejooo:-) dzisiaj wiem na bank że mała przespała od 21:30 do 6:30 ciurkiem :tak::tak::szok: tylko za to Wiktor przyczłapał w nocy i nikomu się nie chciało go odprowadzić:zawstydzona/y::baffled: i wstałam lekko połamana:confused2: i sąsiedzi w końcu wrócili a właściwie to sąsiad z wyładowanym po brzegi samochodem żona pewnie samolotem wraca ;-) no i powitał mnie radosnym "Dzień Dobry" :-Dciekawe tylko w jakim wieku dzieci mają :-) zmykam sprawdzić rosołek bo już mi pyrka od 9 :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry