Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A głodny głodnemu wypomni![]()

Tia,yhym!Przecież chciałam i przecież mi w żadnym banku nie chcieli założyć bo nigdy tu nie pracowałam
I do P konta też nie mogłam być dopisana z tego samego powodu
![]()

a co robicie z nimi jak jedziecie na wakacje? No właśnie - super fotki wakacyjne :-)Pauletta - zrób jak mój m.po prostu kup i już(...)fretka moje marzenia ale mój P nie chce zwierząt w domku nawet rybeka jego argument bo mi się nie będzie chciało po nich sprzątać
no leń w d*pie taki że szok.... (...)

umowilismy sie z nim nieco inaczej..Malujemy jak chcemy itd. wiec po co sprzatac przed malowaniem.Nawet gdyby-i tak sprzatalabym jeszcze raz,po swojemu...Madbebe nie zazdroszcze syfu ale to za nim sie wprowadzicie to ladnlord powinien zatrudnic kogos do sprzatania chaty po starych ludziach.
Po prostu sie nie spodziewalam ze to az tak
Ale damy rade
Warto sie poswiecic;-)
Dziewczyny potwierdzily ze ladne,wiec nie masz wyjscia
Ja jak sie urzadze to zloze zamowienie u Ciebie na takiego kwiatka;-)

tylko za to Wiktor przyczłapał w nocy i nikomu się nie chciało go odprowadzić
i wstałam lekko połamana
i sąsiedzi w końcu wrócili a właściwie to sąsiad z wyładowanym po brzegi samochodem żona pewnie samolotem wraca ;-) no i powitał mnie radosnym "Dzień Dobry"
ciekawe tylko w jakim wieku dzieci mają :-) zmykam sprawdzić rosołek bo już mi pyrka od 9