reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ciao!

Skad sie biora glupie sny??????? Snil mi sie maz Madbebe, ktory jechal samochodem....siedzial w siedzonku dla dziecka a na twarzy mial taka skorzana maske z cwiekami!!!! No i powiedzcie mi...co w tej glowie sie pierniczy,ze takie sny....????

To ze nie widac fotek to raczej wina forum bo na innych watkach tez tak jest.

Renni jakie zwierzatko kupujecie?
Lubiczanko super tez Wasz Fredzik:tak:nigdy jeszcze nie widzialam fretki na zywo,ale sadze po zdjeciu zejest b.mila i puszysta!.
Asienko ja tez mam dzis pranie,wiec nie jestes sama....wlasnie maly mi padl a ja musze wstawic i zebrac z wczoraj!mam nadzieje ze wyschlo;-)
Marta hop-hop!gdzie Cie wcielo???
Anineczko a TY gdzie sie podziewasz?
Pauletta ja tez czasami tak mialam ze nie pamietalam czy do malego wstawalam czy nie....ale ja karmilam butelka i jak spojrzalam na butelke to juz wiedzialam czy tak czy nie!teraz juz tylko sporadycznie sie budzi w nocy:-)

Szym mi spacje znow urwal i teraz naciskam to ****delko....nie umiem jej naprawidz...m jak wroci to sie tym zajmie;-):-p

Ewelcia moje dosycha w salonie, bo oczywiście padało, ale tylko przez chwilę, ale już mi się nie chce wynosić na dwór
Misia Ty to masz sny:-D:cool2:, swoją drogą też się kiedyś zastanawiałam, z czego się te durne biorą

A u nas lipa.. Emilka usmarkana do pasa :/ czyli z basenu nici...

Renni co to za zwierzątko? My też chcemy kupić.. Planujemy pieska i najlepiej jakby to był 100% mops ale drogi jest....

Witam
Ale wczoraj pobalowalam , troche głowa boli:/
Lubiczanka Fredzio fajny:))
Wiedze że większosc sie wsypała , Pauletta to tylko sie ciesz że mała przesypia ci noc super:)
Misia no sny masz niezłe ale fantazja hihihi
Larcia dzieczynki lubia pokazać kto tu rządzi hihihi
To wkleje jeszcze raz zdjecia Oliviera w Polsce może teraz je zobaczysz..

Dobry
Lubiczanka fajne to wasze zwierzatko jest, my niestety tutaj nie mamy zadnego ale jak kiedys wroce do pl to napewno bedziemy miec psiaki najlepiej sfore :) ach uwilebiam pieski moglabym je mietosic, no i jakis szczurek pewnie tez sie znajdzie
Kasiuleczka widze ze masz zdolnosci :) tez chyba zaloze jakas stronke i powrzucam moje dzielka. Jesli nie masz nic przeciwko to porwie Twoj pomysl na postacie z Kubusia, przynajmniej jest tanszy niz kupione naklejki i jakies zajecie bede miec.

Mam do was wszystkich pytanie czy mialy kiedys wasze dzieci wklesle ciemiaczka?? Mojej Majce wczoraj lekko sie zapadlo czytalam ze to oznaka odwodnienia, ale poza tym nic innego sie nie dzieje

Hej mamcie .Melduje sie poraz ostatni chyba.Trzymajcie kciukasy pojutrze.
A co do zdjec ja i chnie widze juz od wczoraj i nie tylko tu.Na innych watkach tez,wiec cos sie to na BB popierniczylo.Tylko fredzia widac lubiczanki - booooski

reklama
buterfly ciemiaczko zazwyczaj jest wklęsłe, przynajmniej Oli takie miał (mały dołek), także myśle że nie masz sie czym martwic. Tym bedziej ze mówisz ze nic sie nie dzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry