• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

No to co ustalamy?Jedziemy?

andzulina ja do Ciebie podjade, bo nie mam pojecia gdzie to jest, pojade za Toba.Bylabym ok 12 u Ciebie, ok?A najwyzej po Kasiuleczke sie pojedzie :-)

reklama
helllooooooooooooooooooooooo jezdem jezdem jezdem
My mozemy sie tez wybrac bo jeszcze na tym placu nas nie bylo.Pisalam do Andziuliny smska ale nie wiem czy nr jeszcze aktualny.
Oby sie nie rozpadaloooo, chyba zerkne na pogode.

Larcia - jedziemy:tak: przyjedź do mnie, najwyżej poczekasz kilka minut aż nakarmię małego - i ciacho zjesz ;-) a jak się rozpada, to wskoczymy gdzieś na kawkę :-p
Kasiuleczka - no to już jesteśmy ugadane
Didi - ty dojdziesz do Oran???

Ale super! Ciesze sie, bo mam strasznie wielka ochote gdzies dzisiaj wyjsc, nie siedziec w domu. Zaraz powiem Amandzie, to sie ucieszy. To sie spotkamy w tym parku!

Andzulina ok, podjade do Ciebie. Skoro Ty znasz droge w tym oranmore, to lepiej pojade za Toba, zeby sie nie platac. ja to tylko wiem, gdzie jest kino i busy bees.
Do zobaczenia!

Witam!:-)
ALe nadrukowały:baffled:;-)
pączki domowej roboty z brzoskwiniami i bitą śmietaną:-p
Ale mi ochoty narobiłaś;-)

:szok::szok:szok...

Lubiczanka fajnie że urlopik udany;-)Co to za Fredzio?
Kamcia podziwiam, że tyle bez małego wytrzymujesz;-)

Nie wiem dlaczego ale zawsze w poniedziałek mam najwięcej sprzątania ale i na szczęście chęć też...;-)

Dziewczyny czy któraś wie gdzie i za ile(w IE) można kupić to autko ładowane/sterowane dla dziecka??

Chyba skoczymy dziś na basenik:tak:;-)
Miłego dnia!

reklama
Witam się:-)
Ale się tu zmawiają,umawiają,zgadują;-):-)Miłego dnia:tak:
Mój szanowny pojechał 1,5 godz.temu na tenisa,pewnie niedługo będzie:tak:Ja kończę gotować rosołek,drugie prawie też już mam i zastanawiam się co tu robić dziś:confused:
Snadrulińska to fajno:tak:Asienka,Renni a jak z Wami?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry