reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta-ale ja zanim ostatecznie bookuję czekam na opinię J.A co do pomocy-polecam się:)))
Misia-Barcelona jest piękna-żałowaliśmy,że czas był tak okrojony...Ale dobrze,że cokolwiek przypadło i9 Tobie do gustu-inaczej stracony czas:)Co do atrakcji wodno parkowych-już tęsknię za nimi
Tichonek-no właśnie szkoda,że czas niemiłosiernie pędzi(nie tylko jeśli o urlop chodzi)
a apropos wolnego-jak mi się nie chce jutro do pracy:((((
Wiesienka-a no nie wiem jak z Irlandczykami w Salou,więcej raczej Francuzów słyszałam i Rosjan;)))Całe szczęście Hiszpania kraj cywilizowany i po angielsku się dogadaliśmy(i rodzinę Polaków też spotkaliśmy-w kolejce do jednej z atrakcji w aquaparku):))))
A teraz to bankowo się żegnam-idę grzać łóżko:)))Dobranoc

Wiesienka - Raceweek na szczęście już się skończył, a co do Galway Arts Festival, to chyba też... ale nawet jakby był, to śmiało możecie przyjeżdżać, bo w przeciwieństwie d wyścigów nie paraliżuje miasta...
Lubiczanka - super, że urlop udany:)
Tichonek, Pauletta - pozazdrościć udanego grillowania:)
Misia - a ty co tam jakieś "dolinki" zaliczasz?
uciekam, bo znów rano o 6 trzeba wstać :(
spokojnej nocki

Hey mamusie!

My wczoraj mielismy fajny dzien, spedzony na kawce na plazy. Bylo bezwietrznie, cieplutko, nawet nogi zamoczylam :-)

Dzis tez bez wiatru, to moze mamusie umowimy sie na spacer po plazy?Albo na plac zabaw?
Ah albo ten park w Oranmore?Nigdy tam jeszcze nie bylam. Ktos chetny?

Ostatnia edycja:
tichonku jak dla mnie bomba:tak:
misia masakra hahahahahahahah :-D:-D
lubiczanko super , że wakacje z dzieciakami sie udaly:tak:
margaritto milego urlopu!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hellooo :-) moje dziecię wstało o 7.20, więc i ja od razu w lepszym humorze;-)
Misia - aaaa... litr likieru powiadasz... :-D
Larcia - jeżeli chodzi o Oranmore to ja się piszę - Kasiuleczka - może i ty z Olivką się skusisz???

andzulina super. Zobaczymy czy ktos jeszcze chetny.Laski, no nie mowcie, ze spicie o.... 8? :-) Tylko ja mam pobudki przed 7? :-(

O tak kasiuleczka, milo byloby Cie poznac, a Amanda mialaby wkoncu kolezanke w swoim wieku :-)

froq,misia(moge zabrac Cie ze soba),agusiek,wilwia?Padac raczej nie bedzie, a jest bezwietrznie, szkoda w domu siedziec.

reklama
Dzien Doberek Mamusie:-)

Ja na nozkach od 30 min bo moje dziecie dzis postanowilo mnie wczesniej dla odminy z łóżka wygonic:tak::baffled:. Teraz jakis owoc, sniadanko i w koncu kawka. Mlody butle z mlekiem wciaga i bajki oglada wiec mam czas na dojscie do siebie

Andżulina mozesz mi skarbie powiedziec o ktorej twoj slubny sciagnal po pracy do domciu??? Bo mnie oczy z orbit wyskoczyly jak zerknelam jednym oczkiem na zegarek:baffled::szok:
Misia wooow....takie ilosci likierku to pewnie sie dzialo;-):-D
Larcia ja chetna ale do 9.15 czekam na tel z pracy, bo jesli nie ma duzo pracy i jestem wolna to tez sie pisze, a co mnie tam jeszcze nie bylo:happy:. Jesli sie cos wyjasni dam znac.

Zmykam jakies sniadanko wciagnac bo mi sie strasznie mojej kawki chce:tak::-)
Milego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry