kasiuleczka25
Fanka BB :)
Butterflay adres jest pod suwaczkiem:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam popoludniowo
Lubiczanko no widze ze urlopik sie udal super foteczki i ta pogodaaaaa dlaczego tu tak nie swieciiii:-(
AsienkaM...ja tym razem naklejek nie chcialam bo na poprzednim mieszkanku naklejki odkleilam razem z farba i trzeba bylo malowac.(a po drugie jedna naklejka duza A4 kosztuje 15e) Wiec zakupilam papier kolorowy w lidlu po 2e klej i czarnego mazaka.Wydrukowalam z kompa postacie i odbilam na kolorowy papier podoklejalam ubranka i objechalam mazakiem i gwizdnelam mojemu M takie male naklejki ktore sie przykleja pod krzesla zeby nie porysowac podlogi- i na to przykleilam do sciany.No i posciel musialam Kubusiowa dokupic.Na tym moim blogu sa fotki jak to bylo przed i jak wyglada teraz.Jeszcze bym cos tam dorobila ale jak narazie nie mam pomyslu ahhh jeszcze musze jakies zdjecia wydrukowac malej bo niedawno dokupilam dwie rammki do zdjec z Kubusiem.
K.m.cia wszystko robilam wedlug tego kursu z tego linku który podalam, wszystko jest pokazane dokladnie krok po kroku.Jakby co to pytaj.;-)

ale byc tam a nie być tam
coś wymyśle. I na pewno przed moim wyjazdem na wymarzone wakacje będe sie z Tobą kontaktowac cześciej- w sprawie szczegółów

w kazdym razie na pewno bede mniej z dziećmi - babcia je przejmuje ;-) mam nadzieję,ze Niki jakoś przywyknie
musze poprzepakowywac
grill się udał jak najbardziej pogoda u nas była w sam raz
Tichonek a jak u Was??;-) jeszcze teraz dojadamy resztki
tylko ja cały czas mam nieodparte wrażenie że Twój A się nie najadł
ten grill jakoś tak wolno się robił bo kucharz zajął się rozstawianiem trampoliny ... czuję się niedowartościowana jako gospodyni że nieodpowiednio zadbałam o Wasze żołądki 

wybaczcie ;-)
ale cieszę się że się świetnie bawiliście 

z tego co wiem to Salou jest jednym z najczesciej odwiedzanych miejscowosci przez Irlandczykow- same atrkacje jak piszesz Kochana
A tez sie zachwycal gyrosem i mieskiem- takze naprawde wypas:-) Ugoscilas nas naprawde wybitnie!! Alex zasnal po jakis 10 minutach od ruszenia- w polowie jedzenia paczki chrupek....
Na szczescie zasnal potem w domu normalnie takze luzzzzzz...

no dobra już dobra Misia już się czuję dowartościowana 
tylko nei bij więcej ;-);-) a ja już skakałam na trampolinie rzeczywiście męcząca czynność
a i przy okazji pooglądałam ogródki sąsiadów
Ci obok mają ładne roślinki pnące na murze
:-) Zuza zasnęła o 9 Wiktor właśnie poszedł do wyrka a ja chyba ogarnę po imprezce i też się wsunę pod kołderkę ;-)
a to tylko dlatego że jakby coś wyszło nie tak żeby nie było że to moja wina
ale teraz jak się przeprowadziliśmy mam nadzieję na większe oszczędności więc kto wie może za rok coś się wykleci i chyba się uśmiechnę do Ciebie abyś pomogła w wyszukaniu okazji :-):-)
Grill się nam udał jak najbardziej,zrobiłam szaszłyczki i sosik czosnkowy+sałatka grecka,poza tym kiełbaski afkors były,sałatka jarzynowa,ciacho(praktycznie tort
),pączki domowej roboty z brzoskwiniami i bitą śmietaną
i obżarstwo,obżarstwo i jeszcze raz obżarstwo
Pogoda w miarę dopisała,nie narzekam...no chyba,że na trudności z oddychaniem teraz

No i udane co najważniejsze.Szkoda,że co dobre się tak szybko kończy
Co Wy na to?Ogródeczek ma cacy teraz odnowiony to się dzieciaki pobawią a jakby pogoda nie dopisała to salon też duży
...na film,rzecz jasna
Wczoraj było
więc dziś ma offa