reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam popoludniowo
Lubiczanko no widze ze urlopik sie udal super foteczki i ta pogodaaaaa dlaczego tu tak nie swieciiii:-(
AsienkaM...ja tym razem naklejek nie chcialam bo na poprzednim mieszkanku naklejki odkleilam razem z farba i trzeba bylo malowac.(a po drugie jedna naklejka duza A4 kosztuje 15e) Wiec zakupilam papier kolorowy w lidlu po 2e klej i czarnego mazaka.Wydrukowalam z kompa postacie i odbilam na kolorowy papier podoklejalam ubranka i objechalam mazakiem i gwizdnelam mojemu M takie male naklejki ktore sie przykleja pod krzesla zeby nie porysowac podlogi- i na to przykleilam do sciany.No i posciel musialam Kubusiowa dokupic.Na tym moim blogu sa fotki jak to bylo przed i jak wyglada teraz.Jeszcze bym cos tam dorobila ale jak narazie nie mam pomyslu ahhh jeszcze musze jakies zdjecia wydrukowac malej bo niedawno dokupilam dwie rammki do zdjec z Kubusiem.
K.m.cia wszystko robilam wedlug tego kursu z tego linku który podalam, wszystko jest pokazane dokladnie krok po kroku.Jakby co to pytaj.;-)

Super te postacie z Kubusia, ale widze ze to masz calkiem niezly talencik i zdolnosci do tych rzeczy,a ja to raczej chyba az takich zdolnosci to nie posiadam. Nie wiem czy wogole to jakies posiadam.

lubiczanko... ehhh- opisalas to tak,ze juz chciałabym tam byc:-) świetna relacja;-) a co Twoich 3D to.. no faktycznie grzeczne dzieciaaki i wiedza kto w domu rządzi:-):-p
Czyli,ze co? Park Aventura tak jak najbardziej. A Barcelona ze co? Niki sie nie nadaje mówisz?:baffled: ale byc tam a nie być tam:-D coś wymyśle. I na pewno przed moim wyjazdem na wymarzone wakacje będe sie z Tobą kontaktowac cześciej- w sprawie szczegółów:-p:-D:-D

Co do moejgo pobytu w PL to... nie wiem w co ręce włożyc- 1000 spraw i mnóstwo latania- no ale tam tak zawsze jest jakos:confused2::-D w kazdym razie na pewno bede mniej z dziećmi - babcia je przejmuje ;-) mam nadzieję,ze Niki jakoś przywyknie:baffled:

Dzięki Ci za wsio :*

Niby się spakowałam,ale... mam jeszcze troche takich dupereli a miejsca juz niet:confused2: musze poprzepakowywac:confused2:

Hejoo z wieczorka ;-) ja normalnie zdycham z przejedzenia:eek: grill się udał jak najbardziej pogoda u nas była w sam raz :tak: Tichonek a jak u Was??;-) jeszcze teraz dojadamy resztki
Misia dziękuję za odwiedzinki i miłe towarzystwo oraz kupienie i przytransportowanie trampoliny i namiotu Wiktor ma ogromną frajdę teraz tylko przylatuje co jakiś czas napić się wody i z powrotem leci skakać :-D tylko ja cały czas mam nieodparte wrażenie że Twój A się nie najadł :zawstydzona/y: ten grill jakoś tak wolno się robił bo kucharz zajął się rozstawianiem trampoliny ... czuję się niedowartościowana jako gospodyni że nieodpowiednio zadbałam o Wasze żołądki :sorry::sorry::sorry: wybaczcie ;-)
Lubiczanka no super wypadzik ja też tak chcę ale nawet nie wspominam bo pewnie usłyszę "mamy inne wydatki":eek::baffled: ale cieszę się że się świetnie bawiliście :tak::tak:

Wita ale jestem objedzona masakra:/
Lubicznko ciesze sie że Ci sie wakacje udały:))
Margaritta tak to jest sto tysiecy spraw do załatwiania w Polsce-powodzenia:)
Kasiuleczka Olivier jak był mniejszy to tez miał pokój kubusiowy, nawet zasłonki , lampy obrazy naklejki poduszki itp teraz jest mq Quinn pomieszany z Kubusiem:)
Pauletta szykuj sie na nalot my z Didi Cie odwiedzimy za jakiś czas:)))
No co do imprezy to ja jutro wychodze potańczyć do Karmy załatwiłam darmowe wejściówki wiec bede balowac ze znajomymi, jakby któras była chętna to dajcie znać:)
A oto moje dziecko w Polsce bawi sie super , babcie sie nim dobrze zajmuja,cyrk , festyny, jarmarki, pogoda jest, nie ma to jak wakacje w Polsce:) I kilka zdjęć:) To nic że mamusia tęskni , a on nieraz nie ma czasu ze mna porozmawiac:)

Załączniki

• OLIWIER 010.jpg
    OLIWIER 010.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 78
  • OLIWIER 026.jpg
    OLIWIER 026.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 83
  • sklepy 170.jpg
    sklepy 170.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 87
  • sklepy 159.jpg
    sklepy 159.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 74
  • OLIWIER 017.jpg
    OLIWIER 017.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 78
Margaritta-wydaje mi się,że linia turystyczna będzie oki-nawet dloa dzieci-przy każdej interesującej Was atrakcji wysiądziecie,pozwiedzacie i czekacie na kolejny autobus tej samej linii(bilet jest całodniowy),ale póki co nie o Hiszpanii mowa,a o Pl-jeszcze raz wysokich lotów,miękkiego lądowania i wspaniałego pobytu życzę:)
Ka.mciA-a no właśnie w Hiszpanii-a dokładnie miejscowość,w której byliśmy to Salou-kilka km od Reus:)
Pauletta-no ja właśvciwie nie pytam o zdanie J-mówię poprostu"wiesz Kochanie-są promocje na loty tu i tu,hotel też tani bierz wolne:)))"
butterfly-my chyba nie miałyśmy okazji się poznać(jak tak,to przepraszam za sklerozę),tak więc witam u nas:)))
Kamcia-dzięki za wszelkie wskazówki.Mapa busu trochę się zmieniła,ale wiedzieliśmy gdzie warto być:)))
A muszę się Wam pochwalić-mamy nowego członka rodziny(zakupiony jakąś godzinkę temu)Ma na imię Fredzio-więcej szczegółów jutro,bo lodziki"stygną"...I jakąś fotę strzelę też:)))Miłej nocki Wam

witam sie wieczorowo
my już po nalocie znajomych z Portlaoise- mialam mnostwo przygotowan- jedzenia jak dla wojska narobione, a oni ze tego nie lubia, tego tez nie, wiec zostalo. byliśmy dzis w zoo, ale nigdy więcej, już mnie nikt nie namówi:no:
dziewczyny mam pytanie czy te wszystkie atrakcje w Galway juz sie skonczyly- chodzi mi ten festival i te gonitwy, chcemy sie wybrac do Galway tylko nie wiem jaki dzien najlepiej
lubiczanka- super ze urlop sie udal, widac ze szalejecie, ale od tego jest urlop, ja polecam Barcelone, choc jak pisałas mozna sie napalić na niektore atrakcje a tu zonk:szok: z tego co wiem to Salou jest jednym z najczesciej odwiedzanych miejscowosci przez Irlandczykow- same atrkacje jak piszesz Kochana:-D
kamcia- najwazniejsze ze maly sie dobrze bawi;-)
Margaritta- udanego lotu- ten artykul straszny- i mam nadzieje ze wszystko zalatwisz tak jak sobie zaplanowalas:-)
Kasiuleczka- cudne te kwiatuszki

Ostatnia edycja:
Skladam meldunek:-)

Paulettko- zaraz dam ci pstryka w nos!! AAAAAA.....pstrrryyykkkkkkk! NO! Chcialam podziekowac w naszym imieniu za super popoludnie i wypaasiione jedzonko- ba! Istne przyjecie! Jestem objedzona i A tez!!!! Wszytsko bylo mega pyszne- jeszcze czuje tego gyrosika...mmm...a ciasto dojadalam w samochodzie:-D A tez sie zachwycal gyrosem i mieskiem- takze naprawde wypas:-) Ugoscilas nas naprawde wybitnie!! Alex zasnal po jakis 10 minutach od ruszenia- w polowie jedzenia paczki chrupek....:-D Na szczescie zasnal potem w domu normalnie takze luzzzzzz...
Fajnie,ze Wiktor sie tak dobrze bawi!!! To sie wyskacze!! A jak pojdzie spac to wy idzcie!:-D

Lubiczanko- fajnie,ze Ci sie udaly wakacje!! Ja Barcelona nie bylam zbyt zafascynowana oprocz Sagrady de familia i parku Gaudiego ale tego sloneczka i agua parku to tylko pozazdroscic. Szkoda,ze nie da sie powieszyc waszych fotek.

Kamcia- ja bym juz morze lez wylala bez Alutka tyle czasu takze szacun! Ale jaki masz luzzzz....I uwazaj bo w hazard popadniesz!:-D

Dobra ide zamawiac miesko:-D
Milego wieczorku zycze

Auuuu mój nos :-D:-D:-D no dobra już dobra Misia już się czuję dowartościowana :-D:-D tylko nei bij więcej ;-);-) a ja już skakałam na trampolinie rzeczywiście męcząca czynność :eek: a i przy okazji pooglądałam ogródki sąsiadów:-D Ci obok mają ładne roślinki pnące na murze :tak::-) Zuza zasnęła o 9 Wiktor właśnie poszedł do wyrka a ja chyba ogarnę po imprezce i też się wsunę pod kołderkę ;-)
Kamcia,Didi zapraszam tylko dajcie wcześniej znać co bym mogła chociaż jakieś ciacho upiec ;-)
Lubiczanka ja nie lubię sama podejmować takich decyzji:zawstydzona/y: a to tylko dlatego że jakby coś wyszło nie tak żeby nie było że to moja wina:sorry:ale teraz jak się przeprowadziliśmy mam nadzieję na większe oszczędności więc kto wie może za rok coś się wykleci i chyba się uśmiechnę do Ciebie abyś pomogła w wyszukaniu okazji :-):-)

reklama
Hello z wieczora:-)
Nażarta jestem jak bąk:zawstydzona/y:Grill się nam udał jak najbardziej,zrobiłam szaszłyczki i sosik czosnkowy+sałatka grecka,poza tym kiełbaski afkors były,sałatka jarzynowa,ciacho(praktycznie tort:tak:),pączki domowej roboty z brzoskwiniami i bitą śmietaną:-pi obżarstwo,obżarstwo i jeszcze raz obżarstwo:tak:Pogoda w miarę dopisała,nie narzekam...no chyba,że na trudności z oddychaniem teraz:sorry::-D
Margaritto wspaniałego urlopu,czekam na sygnał jak wrócisz:tak:
Lubiczanko,krótkie wakacje ale jakże intensywne miałaś:tak:No i udane co najważniejsze.Szkoda,że co dobre się tak szybko kończy:sorry:
Asienko,Renni,Sandrulińska rozmawiałam z Dytą i ona zaproponowała,żebyśmy się w środę u niej a nie w shoppingu spotkały:tak:Co Wy na to?Ogródeczek ma cacy teraz odnowiony to się dzieciaki pobawią a jakby pogoda nie dopisała to salon też duży:tak:
Idę do męża bo wzywa:-p...na film,rzecz jasna:tak:Wczoraj było :rolleyes2:więc dziś ma offa:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry