reklama

Mamy z Irlandii!!

froq SUPER!!!! Wiec czekamy na twoja odp, a do 9:15 jeszcze pol h tylko :-)

Fajnie byloby jechac ok poludnia, zeby potem wracac mniej wiecej po lunch time, zeby bez korkow.

Juz dawno nie widzialam, zeby nawet trawa na dworze sie nie ruszala :-)

reklama
dzien doberek:laugh2:,
ja dziś spalam cala noc:szok: Asia nie obudziła sie ani razu:-):happy:, aż od razu lepiej, pobawiła sie 2 godz i znów padła, maz jeszcze spi wiec korzystam, jak na razie pogoda taka sobie, ale my dziś wybywamy z domu,
Larcia - ja wstaje codziennie jak Asia o 6.30,nie jesteś sama:-D
milego dnia wszystkim życzę:tak::rofl2:

Larcia - no mi nawet pasuje ok 12-13, akurat mały będzie po drzemce;-)
Frog - nie mam zielonego pojęcia, o której A wrócił, bo wyjątkowo się nie obudziłam:sorry: ale nie omieszkam zapytać, jak wstanie... chociaż w sumie wczoraj był BH, więc mogli mieć busy...

Wiec wpadlam tylko powiedziec ze niestety odpadam z Parku z Oranmore:-( musze jechac do pracy a jestem jakas polamana brrrr........

Andzulinko pytam bo mnie galy z orbit wyszly jak zobaczylam godz powrotu mojego R :szok:. Ale juz znam powod :tak: ten co zawsze jak ktos swietuje;-):tak::-)

Oki spadam sie szykowac bo sie spoznie a tu juz tak pozno

Heloł lejdisss:-)
No my tez juz na nogach ale od 8 czyli nie tak zle:-)
Lubiczanko super ze wypad do Barcy udany, mojemu p tez sie marzy, zwlaszcza na stadion:-D a powiedz gdzie Ty znalazlas hotel, moze juz podawalas stronke ale gapa zemnie:zawstydzona/y:
Margaritta - wypasionego urlopu;-)
Larcia no ja niestety odpadam ze spacerku, bo dzis wlasnie przylatuje moja sis wiec musze ja odebrac i przywitac ładnie:-);-)

Frog nie mam zielonego pojęcia, o której A wrócił, bo wyjątkowo się nie obudziłam:sorry: ale nie omieszkam zapytać, jak wstanie... chociaż w sumie wczoraj był BH, więc mogli mieć busy...
no to ładnie wychodzi na to ze tylko ja wydzwaniam za swoim i znow mi sie dostanie:-D Maly obudzil sie o 4.30 to P jeszcze nie bylo, przez godzine cierpliwie czekalam, ale dluzej nie moglam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D az wkoncu sie pojawil ok 6 :rofl2:....i poszedl spac:baffled:

oh bosh andzulina to co teraz zrobimy?Szkoda,ze laski nie moga.Zobaczymy,co Kasiuleczka na to.Jesli ona ma ochote na park, to ja jestem za, zeby sie wybrac. A jak tylko same we dwie, to moze przelozymy na inny dzien, zeby wiecej lasek moglo?Jesli masz nr do kasiuleczki, to moze zadzwon, spytaj, czy ma ochote.
Aha i misia jeszcze zostala. Misia masz ochote sie przejechac?

froq milej pracy!

agusiek to super Ci, bedziesz miala wesolo :-) Nikos sie ucieszy, bo bedzie mial ciocie :-)

Frog, Agusiek - no ja też już znam powód :sorry: ale mój A wrócił szybciej... bo był driverem:-D
Larcia - właśnie pisałam do Kasiuleczki na gg - jak coś, to zaraz zadzwonię do niej jeszcze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry