Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
moja Mila ma na serio na imię Mamilach Beauty po matce Mamilach Patrice i ojcu George My Pal![]()

Ale dostojnie brzmi
To przy niej taki zwykły Bazyl chyba głupio się czuje,aż zielony ze złości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja Mila ma na serio na imię Mamilach Beauty po matce Mamilach Patrice i ojcu George My Pal![]()

Ale dostojnie brzmi
Ale dostojnie brzmi
![]()
trochę mu głupio musi byc,faktycznie 

Szym tez czasami przespi od 20:30 albo 21 do 7 rano i nie chce jesc dopiero o 8 je sniadanie....ale czasami budzi sie w nocyEwelcia moja mała baaardzo długo jadła mleko w nocy i tez juz się na nia denerwowałam bo miała rok i 9 miesięcy i dalej wrzeszczała o butle w nocy aż tu nagle pewnej nocy nie zjadła (obudziła się wcześniej rano ale to nic) Nastepnej nocy tez nie chciała i też krócej spała, a teraz już ok.. Śpi dlugo i tylko pije. Czasem tylko buźkę zwilży i odkłada butelkę..
Ka.M`cia współczuję..Wiem co przeżywasz.. Może pocieszy Cię to że ja mieszkam na wsi...Daleko od wszystkich więc nawet z dziewczynami stad nie mam sie jak za bardzo spotkać...Żyję tylko myślą, że może kiedyś przeprowadzimy się do bardziej cywilizowanej części Irlandii...Czasami mam dość.. Mam dość tej rutyny.. Są takie wieczory kiedy jestem kłębkiem nerwów.. Mam dość WSZYSTKIEGO i WSZYSTKICH...Jestem rozdrażniona..Mam tylko ochotę zamknąć się gdzieś i wyć...Jednego jestem pewna - wszystko jest ok jeśli miedzy mną a E jest poukładane
Kiedy się nie kłócimy, kiedy rozmawiamy, pomagamy sobie..Wtedy nie łapie doła i mam ochotę żyć!
Co tu robić??...
Miłego dnia laski![]()

masakra...
zyly sobie wypruc moznaMila normalnie pochodzi z rodziny Krolewskiej..takie imoiona rodzice mieli ze inaczej pomyslec nie moglammoja Mila ma na serio na imię Mamilach Beauty po matce Mamilach Patrice i ojcu George My Pal
!!!

Dziewczyny,ważna sprawa:
Wieści od Gastone:
"O 06.53 przyszły na świat Zosia (2,4) i Hania (2,6). Narazie Hania leży w inkubatorze, ma problemy z oddychaniem, Zosia przy mamusi. Są cudowne i śliczne"
Kochana,wielkie gratulacje,a jednak dwie córy![]()

No ale nie poradze nic na to niestety...

) ale nadal nie zmienilam zdania w kwestii, ze to juz ostatnie dziecko bylo (pomimo, ze daaawno temu zalozylismy sobie target na 3)

Wiec dzialam, zeby jej smutno i zle nie bylo...
Ale na szczescie nie musze sprawdzac, bo w domu nie ma nic, do czego moznaby bylo sie doczepic. Az mi glupio...
Szkoda tylko, ze juz mu sie urlop skonczyl i duza czesc dnia spedza w pracy. No ale ktos musi pracowac, zeby kto inny nie musial

Lady Big Cyc, Lady Cycata czy cos w tym stylu...

Takie mam pokazne...

Srednio zwracala na niego uwage. Ale po kilku dniach juz dala mu swojego ukochanego kangurka i od tego czasu jakos zaczelo wszystko isc powolutku do przodu. Teraz glaszcze go po glowce i caluje po raczce i czolku. Jest kochana
:-)
Dobrze,że nie miał,bo jakby tak zielone były?trochę mu głupio musi byc,faktycznie
no ale chłopak niewiadomego pochodzenia,żadnych papierów ze sobą nie miał![]()

Co nie zmienia faktu,ze o wariackie chodzi