reklama

Mamy z Irlandii!!

Lady Zgago fajnie ze znalazlas chwilke zeby cos skrobnac...czekamy caly czas na relacje z porodu......:-D;-)

A ja mam takie pytanie...jak dlugo sie czeka na egzamin teoretyczny na prawko?
nerwa dzis zlapalam i podjelam decyzje ze ide...m nie byl szczesliwy,ale ustapil;-)

reklama
Witam mamunie:-)
Gastone ogromne,podwojne gratulacje.
LadyZgaga dobrze slyszec,ze u Was wszystko ok:tak:
Ja dzisiaj bylam na"malym shopingu"-dzieki jeszcze raz Larcia;-)Potem mialam zamiar zabrac sie za porzadki ciuchowe,ale jakos nie wyszlo-tylko piore i wszystko rzucam do Tobiego pokoiku-niedlugo nie bede mogla tam wejsc.Teraz sobie odpoczywam w cichym domciu,bo nasi lokatorzy wybyli na 2 dni-tylko,ze niestety juto juz beda:-(Cos bym zjadla na kolacyjke(dosc pozno)tylko nie mam pomysla:no:

hej dziewczyny!!!! strasznie się tu dużo dzieje:szok: .

we wtotrek byłam u lekarza. powiedział, że wszystko jest ok i żeby poczekać 2 miesiące jeszcze i brać się ostro do roboty. no i czeka na wieści. boję się jak cholera, ale będziemy próbować... trochę mam doła po wizycie w szpitalu. naoglądałam się dzieciaczków, kobiet w ciąży i jakoś się rozkleiłam. ale cóż trzeba się wziąć w garść i żyć dalej bo mam dla kogo :-(
Tichonek- mam nadzieję, że niedługo obie będziemy się brzuszkami chwaliły
Lady Zgaga- gratuluję słodziaka, fajnie, że ktoś Ci pomaga

Monia namiot za 7 jurków z B&Q hihi tak dla jaj wzielam , rozlozylismy, grill byl, winko , nad jeziorem fajnie piekny widok i nawet sie opalałam i poczytałam troche hihi taki spontan wyszedł:)
Mi sie nie chcialo robic kolacji wiec sie najadłam ciastek ble
Poczytałam książke i ide spac
Dbranoc

Lady Zgago fajnie ze znalazlas chwilke zeby cos skrobnac...czekamy caly czas na relacje z porodu......:-D;-)

A ja mam takie pytanie...jak dlugo sie czeka na egzamin teoretyczny na prawko?
nerwa dzis zlapalam i podjelam decyzje ze ide...m nie byl szczesliwy,ale ustapil;-)

tu masz str Home | Driver Theory Test | English
wchodz na nia i bukuj pierwszy wolny termin tam masz pokazane jakie masz w swoim centrum egzaminacyjnym terminy itd..:) jak chcesz wysle Tobie moje testy.. mam po PL. :)

my dzisiaj grillowalismy u znajomych i pekam w szwach..moj P chrapulka juz bo lekko sie wstawil..hehehe..
lece na farme :)

didi juz znalazlam....u nas wolny termin 16 sierpien,4,9,23 wrzesien,2,7,21 pazdziernik.....
a ty masz te testy na plycie czy takie normalne?
ja bym bardzo chciala:-)i powiedz how much?

didi juz znalazlam....u nas wolny termin 16 sierpien,4,9,23 wrzesien,2,7,21 pazdziernik.....
a ty masz te testy na plycie czy takie normalne?
ja bym bardzo chciala:-)i powiedz how much?

testy moge wyslac na maila albo na plycie jak chcesz one sa w plilach pdf albo w jpg... bede wysylala jeszcze jednej mamuscie z forum wiec moge odrazu i Tobie i za free bo ja je tez dostalam... tylko wiesz slyszalam ze sa z bledami ale ja jakos zdalam bezplednie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry