reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja mam areszt domowy bo nam się zamek w drzwiach spierdzielił:dry:P przyjechał na lunch to po Radka wyskoczyłam a teraz muszę siedzieć w domu i czekać,aż P z pracy wróci z nowym zamkiem:sorry2:

reklama
Ciao!

A zebys wiedziala Karolinanicola,ze pichcilam! Pulpety w sosie koperkowym....takie gotowane mieso jwszcze jestem w stanie zdzierzyc....Niestety cos musialo dupnac i sos jest jak woda...wiec mam zupe z klopsami i ziemniakami....ale i tak dobre!

Pauletta- no to super,ze odcycowanie tak dobrze idzie. U mnie tez poszlo pieknie! I dokladnie w tym samym czasie.

A cyce....ehh....ja tez mam jabluszka ale A to uwielbia bo mu sie w rece mieszcza...:D A na codzien zawsze i tak nosze push-up. W ciazy byly najlepsze to fakt, nawet mialam nadzieje,ze moze juz zostana takie wieksze...ale niestety....zminimalizowaly sie bardzo. Z drugiej strony coz...przynajmniej nie wisza! I choc zawsze zazdroscilam piersiastym duzego cyca to teraz mysle,ze jednak male tez maja swoj urok. :)

Misia-nie inaczej:)
Ewelcia-a co tam-przecież nie musisz pamiętać ,że każdego 15go mija kolejny miesiąc...Po urodzeniu zawsze mama liczy-dni,potem tygodnie i do roczku miesiące,a pózniej-raz w roku urodzinki.To my na forum takie fiśnite jesteśmy:)))
A bułeczki-mniam-zeżarłam już 3 i słowo daję to nie koniec-byleby cOś dla j ZOSTAŁO;)chciałam wkleić fotkę,ale kabel jak wsiąkł tak go nie ma:(((

Dla tych,które nie są zadowolone ze swego biustu (o mnie również mowa) i dla tych,które cieszą się,że w ciąży można wreszcie mieć większy cyc polecam lekturę tego artykułu: GIGANTOMASTIA: Olbrzymie piersi urosły jej w kilka miesięcy! - życie - Papilot.pl
Już kocham mój biust:baffled:

BOze to przeciez kalectwo takie cyce;)
A ja lubie swoje cyce C nawet po ciazy nie opadly mi tak b zobaczymy po 2;) ale najlepsze to jest jakie beda po porodzie rozmiar 2 xD pierw szly cyece a pozniej ja;))))

Wy tu tak cycujecie,to powiedzcie mi,bo nie wiem-lepiej odstawic mala definitywnie, czy stopniowo?- tzn.najpierw przestac karmic za dnia,a w nocy dawac,czy od razu odstawic?

reklama
Hejoo :-) ja tak na chwilkę bo zaraz zmykam piec serniczek ;-)
madbebe wiesz ja właściwie po prostu małej dawałam co raz częściej mleko zamiast cyca aż zostało go bardzo mało w weekend zatrudniłam P i mi Zuzę w dzien usypiał i dostawała tylko rano i z wieczora cyca a po weekendzie zrobiłam totalny ciach przetrzymałam ją z wieczorka żeby szybko padła i zasnęła już przy butli i cyca nie chciała choć myślałam że P zajmie się wieczornym usypianiem ale się bez tego obyło ;-) no ale z tego co widze przy porannej drzemce najbardziej jej brakuje ale z każdym dniem mniej :tak: a z Wiktorem pamiętam było podobnieteż co raz mniej aż w końcu został tylko jeden cyc w nocy a właściwie nad ranem no i po prostu pewnego dnia przestał się na tego cyca budzić :tak: no ale W miał 6 miesięcy a Zuza ma teraz prawie 7 z większymi dziećmi jest trudniej :sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry