reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:)
Tichonek-trzymam kciuki-ależ się stresuję razem z Tobą
Madbebe-zdrówka Ci zyczę:)Co do odstawiania-u mnie też w dzień poszło gładko,w nocy nie karmię od kilku dni.Mlesio-jeśli Viktorka lubi to może najzwyczajniej w świecie na krowim ,ja zaczęłam butelkować z kaszką mleczno-ryżową-na wodę...potem się przerzuciliśmy na kachę na mleko-jest bardziej sycąca:)))
Pauletta-szalona kobieto-na pełnych obrotach od samego rana:)
No ja po powrocie położyłam się po 1szej,po 6tej pobudka-dom ustrojony na hallowen,posprzątany,żółwiowi zmieniliśmy wodę...
W pracy było mega sympatycznie...ale i tak się cieszę,że to tylko na 2dni:)))Po moich wczorajszych drożdżóweczkach śladu nie ma-a miałam nadzieję,że się rano załapię...Znaczy,że dobre-bo J nie przepada za domowymi wypiekami.
No dobra...uciekam,bo coś na obiad wypdałoby wyczarować.Miłego sobotkowania Dziewczynki

Dzięki dziewczynki za kciuki:tak:Ja już opitolona,idę bluzkę prasować,mam taką długa tunikę,akurat na ciążę:tak:Założę ją dziś bo jak będzie USG przezpochwowe to nie będę z gołym tyłkiem paradować:sorry:
Lubiczanko daj przepisa na drożdżóweczki:sorry:Mnie się też zachciało,a mój P byłby wniebowzięty jakbym mu takie zrobiła:happy:
biola jakbyśmy się miały nie spotkać to życzę już powodzenia na USG:tak:

Madbebe ja daje cow&gate 1+.....u nas to jest tak,ze mlody przez jakis czas pije a pozniej nie...a za jakis czas znow wraca do mleka.

Asienka a powiedz mi czy TY gotujesz manne na krowim czy samo podajesz?
Jak mlody mial z 16-17 miesiecy to ze dwa tzry razy manne zjadl na krowim...a teraz juz nie chce...
Myslalam zeby mu moze taka rzadsza ugotowac co by z butelki na noc wypil?

ello
A u nas dzis tato zabral coreczke na poranny spacerek, ha ha poszli zbierac kasztany zeby poxniej z nich porobic rozne figurki, nooo i lipa bo tylko znalexli 5 szt:wściekła/y::wściekła/y:
A ja w tym czasie kuchnie ogarnelam i obiadek dla M ugotowalam ,a dla nas dziewczynek chyba pierozki ze serem wrzuce do gara bo mloda za spaghetti nie przepada.

Madbebe u nas mala od poczatku pila SMA(ochydnie pachnie ale prawie od urodzenia pilai sie przyzwyczaila bo po dwoch tygodniach skonczyl mi sie pokarm:-() po jakims czasie chcielismy zmienic na caw gate ale mala dostala takiego rozwolnienia ze wrocilismy do SMA. A po skonczeniu 2 lat przeszla na polskie Nestle bo akurat w Pl bylysmy(i trzeba pamietac zeby stopniowo wprowadzac bo przy zmianie mleka nasza za kazdym razem rozwolnienia miala)
A jesli chodzi o kaszké zeby dodawac do mleczka, tez tak robilam zeby mala przesypiala cale noce i ten sposób sie sprawdzil (ja dodawalam kaszke Milupa mozna ja kupic np w Super valu wystrczyly 2, 3 lyzeczki dodac i potrzasnac butlá i co najwazniejsze smok sie nie zatykal tak jak to bylo w przypadku polskich kaszek.

Witam!
Ale pogoda cudna
Rybka zrobiona jak zawsze w sobote
Emcia spi a M pojechal po Eryka do szkoly

Kupilismy dzis zmywarke :-)
Bedzie w poniedzialek nie moge sie juz doczekac
Nigdy nie mialam zmywarki i zawsze trace mnostwo czasu na mycie naczyn

Misia gdzie ten przepis na te buleczki?????
Tuchonek czekamy na dobre wiesci

reklama
Asienka a powiedz mi czy TY gotujesz manne na krowim czy samo podajesz?
Jak mlody mial z 16-17 miesiecy to ze dwa tzry razy manne zjadl na krowim...a teraz juz nie chce...
Myslalam zeby mu moze taka rzadsza ugotowac co by z butelki na noc wypil?

Na początku robiłam na wodzie i dodawałam do modyfikowanego, jakoś jej przechodziło, potem się przejadła. Teraz próbowałam na krowim, ale zjadła trzy łyżeczki. Krowie wypiła jako kakao, ale ciężko było:-p:confused2:. Jak robię jajecznicę to dodaję odrobinę mleka, krowie w naleśnikach tylko zostało zaakceptowane, no ale tego nie pije:rofl2::cool:. Możesz spróbować taką rzadszą, może Szymowi podpasuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry