reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Jest FASOLKA!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Prawie 2 cm.:tak:Serduszko bije pięknie:-):-):-):-)
Zdjęcie trochę słabe,ale wybrałam i tak najlepsze:sorry:No nic,najważniejsze,że wszystko w porządku:tak:Acha i wg USG to o tydzień starsza ciąża,tj.9 tydzień i 2 dzień:tak:Ale ja przecież wiem kiedy dokładnie była owulacja:tak:Czyli po prostu dzidziuś jest większy:tak::-)
Ps.: spotkałam i poznałam biolę:tak:Daj znać jak wizyta:tak:Mam nadzieję,że wszystko w porządku:tak:

Załączniki

• Fasolka.jpg
    Fasolka.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
nooooo tichonek-serdeczne gratulacje!masz juz wszystko czarno na bialym;-)
dzizas ja zdycham-uwielbiam chorowac:angry:jeszcze A. dopiero wraca z fuchy.Dobrze ze mala w miare sie zachowuje.I zasnela sama na drzemke:happy:buuu...nie mam sily:confused2:

Wy tu tak cycujecie,to powiedzcie mi,bo nie wiem-lepiej odstawic mala definitywnie, czy stopniowo?- tzn.najpierw przestac karmic za dnia,a w nocy dawac,czy od razu odstawic?
madbebe ja odstawiałam stopniowo... np co kilka dni amieniałam jedno karmienie na butelkę, jak mała prywykł i jadła bez problemów to brałam się za kolejne nie wiem ile Ty jeszcze razy karmisz ale ja np karmiłam chyba 5 razy w dzień... więc tak że najpierw dawałam jedną butlę 4 cyce później 2 butle 3 cyce no i na sam koniec zostawiłam noc w nocy karmiłam chyba jeszcze 2 tyg dłużej bo mała ładnie mi przy cycu zasypiała.. ale później już nie chciała więc też dałam butlę i nie wiem jak dziewczyn dzieci ale moja tolerowała tylko butelkę TT bo ma szeroki smok i czuła się jak przy cycu;-)
jak dawałam inne to nie chciała ciągnąć....

tichonku sliczna fasoleczka :-)

ja to mam taką małą kropeczkę.. heh ale to z 7tc więc nie ma się co dziwić że tylko mała kropeczka;-)

Jest FASOLKA!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Prawie 2 cm.:tak:Serduszko bije pięknie:-):-):-):-)
Zdjęcie trochę słabe,ale wybrałam i tak najlepsze:sorry:No nic,najważniejsze,że wszystko w porządku:tak:Acha i wg USG to o tydzień starsza ciąża,tj.9 tydzień i 2 dzień:tak:Ale ja przecież wiem kiedy dokładnie była owulacja:tak:Czyli po prostu dzidziuś jest większy:tak::-)
Ps.: spotkałam i poznałam biolę:tak:Daj znać jak wizyta:tak:Mam nadzieję,że wszystko w porządku:tak:

Hej dziewczyny wpadam tylko na chwile usg potwierdzilo ciaze jest b mala bo to 5 tydz to w sumie i u mnie to narazie jest kropka:)) mam powtorzyc usg za 3 tyg wtedy bede wiedziec czy wszystko z maoja fasolka ok:))
Tichonku twoja fasolka jest sliczna i b silna dorodna dzidzia z niej bedzie;)a poza tym milo bylo cie poznac i twoja rodzinke:)))
aaa zapomnialam dodac ze moja kropka ma 4 mm;))))

reklama
witam sie wieczorowo
wczoraj wyladowalismy na wizycie, Asia miala 3 dzien z rzedu goraczke a najwieksza w nocy ponad 39. Prawdopodobnie tak zareagowala po szczepionce tej na 12mcy. Dzis bylo o wiele lepiej. Mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok.
Madbebe- u nas tez to tak wyglada z tymi zabkami, ciagle palce w buzi i czasami ma az taki odruch wymiotny.
Tichonek - gratulacje. Bedzie teraz tylko lepiej zobaczysz.
wilwia- smacznego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry