reklama

Mamy z Irlandii!!

witam!
kicham,prycham i co nie tylko:eek:na szczescie gardlo nie boli za mocno bo z moimi 3ma migdalami na pewno skończyłoby sie na antybiotyku.W nocy goraczka.Spocilam sie jak mysz,ale to dobrze:tak:;-)

Wczoraj wreszcie sie z prasowaniem uporalam.Masakra-zalegalo tygodniami:eek:
Larcia-najlepsze zyczenia!
0310-PLKWIA4.jpg
alex-Nikosiowi również wszystkiego najlepszego!
dinozaurowa4.jpg
a Wam milej niedzieli:tak:

reklama
Larcia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!
Alex Twojemu synkowi rowniez zycze wszystkiego co najlepsze:)

JA juz obiadek podszykowalam...m sie bawi z mlodym.....jak dobrze ze ma wolne:-)​

A ja sie chcialam spytac co Wasze dzieci jedza na sniadanie(Joann,Asienko,Sandrulinska itd...) bo ja juz nie mam pojecia co mlodemu dawac?
On jest strasznie wybredny .....jak obiad jest to mu wlasciwie wszystko jedno​

Ostatnia edycja:
A ja sie chcialam spytac co Wasze dzieci jedza na sniadanie(Joann,Asienko,Sandrulinska itd...) bo ja juz nie mam pojecia co mlodemu dawac?
On jest strasznie wybredny .....jak obiad jest to mu wlasciwie wszystko jedno​

Czasem kanapkę, czasem jogurt, czasem parówki, zależy od dnia, teraz przymierzam się do płatków, ale zobaczymy, czy mała da się przekonać, suche płatki są dobre, ale czy z mlekiem będą takie same:-p

ewelcia ja daję kanapeczki , oczywiście mannę nieraz....
tak samo kupiłam płatki ryżowe takie i daję z jogurcikiem :tak:parówki bobaski też daję czasami jak nie mam pomysłu nieraz...
a kanapki to różnie... z dżemem , z jakimś serkiem topionym , z szyneczką , serkiem żółtym ...

DZieki dziewczyny...
mlody tez je kanapeczki..z dzemu nie lubi,serka tez nie.
Njlepiej z jakas wedlina.Kiedys jadl zawsze kaszke,teraz jest beee.
ale tak jak dzis np.sniadania nie jadl bo nie chcial,za to wciagnal pieknie obiad.
Szym ogolnie ma ubogie menu...on by tylko jadl ziemniaki lub ryz z sosem i miesem do tego jakies warzywa gotowane....
Makaron z sosem lub z jajkiem
Parowki,kopytka z soesem lub ketchupem i kluski slaskie z sosem ...a no i pierogi ruskieale te nie zawsze).....
Kiedys wcinal serki wiejskie...tak samo jak ten ryz owocowy z lidla-najbardziej waniliowy i jagodowy lubil....
Jogurty tez je ale tylko ...hmm zapomnialam....ale ostatnio sa w Lidlu pakowane po 6...2xwisnia,2xtruskawka i 2xbrzoskwinie...wiecie o jakie chodzi??;-)

spadamy na spacerek

hi!;-)
larcia wszystkiego najpięknej:-)szego!
alex dla synka spełnienia marzeń!:tak:
ewelcia ja daje na snadanie parowki, platki z mlekiem, kanapeczki, jajecznice, chleb w jajku, tosty, sandwicze i tak w kółko;-)

reklama
dziewczyny a gdzie można kupić w Ie termos???

czasem jak jedziemy gdzieś na dłużej mamy problem z gorącą wodą do mleczka dla małej:sorry:
mamy ten pojemnik do utrzymywania ciepła ale tam się mieści cienka butelka a ja mam TT
i wogóle przydałby się ogólnie na wyjazdy:tak:a nie wiem gdzie można kupić

aha i pytanie do kasiuleczki... gdzie dostajesz te farbki kleje itp do tych Twoich cudeniek??:-)
na allegro zamawiasz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry