pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo;-) ja musze się ogarnąć po weekendzie;-) miałam suuuper gości synowa przyjechała z rodzinką
:-):-):-) a do tego dzieciaki zasmarkane nie wiem czy Witię jutro do przedszkola puszczę z małą na szczepienie miałam iść sama coś się nie wyraźnie czuję brzuch mnie boli jakbym miała okres dostać ehhh jak ja kocham życie 
Larcia wszystkiego naj
alex sto latek dla synka
Drozdusia W zasnął po południu a pierwsze słowa jakie powiedział gdy P go budził to "Laula???"

:-):-):-) a do tego dzieciaki zasmarkane nie wiem czy Witię jutro do przedszkola puszczę z małą na szczepienie miałam iść sama coś się nie wyraźnie czuję brzuch mnie boli jakbym miała okres dostać ehhh jak ja kocham życie 
Larcia wszystkiego naj
alex sto latek dla synka
Drozdusia W zasnął po południu a pierwsze słowa jakie powiedział gdy P go budził to "Laula???"

kiedyś był okres że jadł na miękko ze mną ale mu minęło..jak na obiad robię naleśniki ze szpinakiem to jak mu po kaszce zaserwuję z dżemikiem to wcina
) chodzi mi o te płatki śniadaniowe uformowane w kształcie równoległoboków..- lubi je sobie chrupać bez mleczka :-)
jak zwykle kupiliśmy zbyt dorosłą zabawkę
Muszę wreszcie kurtki powyjmować cieplejsze i sprawdzić czy w ogóle mam jakąś,w której w cyckach się dopnę
, nauczyła się i fajnie wychodzi, jeszcze wchodzenie musimy opanować i będzie ok. Teraz to już chwili spokoju nie będzie, wszędzie ze mną będzie musiała iść, bo samej jej teraz nie zostawię w pokoju nawet na chwilkę