reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Moje dziecko nie ma możliwości pobawić się w salonie, bo zabierają jej zabawki, muszę chodzić za nią krok w krok, żeby jej nie popchnęli:wściekła/y::no:, Martyna zaczyna się zachowywać identycznie jak Patryk, wrzeszczą , piszczą. W sobotę jeden burak sobie popił i darli gęby o 12 w nocy:angry::no::wściekła/y:, dobrze, że szybko im przeszło. Po ostatniej interwencji mojego M trochę tonują, ale i tak mnie to wnerwia.

Boszzzzz wyjdę z siebie zaraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:, niech się jakaś normalna chata na dafcie trafi, bo mnie szlag trafi

hej, a gdzie szukasz?? u siebie w miescie czy tez w innych miastach w poblizu. a ilu pokojowego szukacie?? czasem trzeba sie naszukac zanim sie znajdzie:baffled:. ja jak ostatnio szukalam w lutym to po pierwszym dniu ogladania domow bylam zalamana, myslalam ze bede plakac takie okropne byly:angry::wściekła/y:. az poszlam do meza kuzynki, kupilam butelke likieru i cala wypilysmy:szok:.

Witam wszystkie babeczki imilego dnia zycze.

AAAA I wkroczylam dzisiaj w 3 TRYMESTR. Jeszcze troszke i bede najszczesliwsza na swiecie.

Ostatnia edycja:
Asienko ja Ci powiem szczerze,że już teraz sobie nie wyobrażam mieszkania z kimś i podziwiam Cię,że dajesz radę,krew nagła by mnie zalała:sorry2:
biola no tak chyba Ci się zaczyna atrakcja pod tytułem:same przyjemności pierwszego trymestru:sorry2:
Ja na szczęście nie mogę narzekać na samopoczucie,już mnie nawet tak nie ssie co chwilę,tylko pod wieczór mi się brzuch okropnie spina i jest prawie pod sufitem:dry:Czasem udaje mi się nawet wędlinę jakąś przemycić ale specjalnej ochoty na nią nie mam:sorry2:Mięso nadal be:no:A wczoraj poszliśmy familijnie na spacer a po nim położyłam się na chwilkę i przespałam 2 godziny:sorry2:

U nas w Rush szukamy, bo tu M pracuje. Dwa pokoje nam w zupełności wystarczają. Codziennie sprawdzamy, ale nie ma nic wartego uwagi:no::no::no:. Nie musi być super ekstra, ale badziewie też nie. Ech...

U nas w Rush szukamy, bo tu M pracuje. Dwa pokoje nam w zupełności wystarczają. Codziennie sprawdzamy, ale nie ma nic wartego uwagi:no::no::no:. Nie musi być super ekstra, ale badziewie też nie. Ech...

hej anienk mnie tez to czeka za kalis miesiac bo chcemy sie tez przeprowadzic np do d12 ale to co jest na dafcie to tragedia juz skaczyly sie czasy gdzie ludzie brali nawet piewnice,chca taka kase to niech warunki stworza normalne.powiem wam szczerze ze przeraza mnie to;(
tichonku mysle ze ta przyjemnosc w ciazy mnie nie ominie;)z kacperkiem w ciazy do 20 tyg bylo beeeeee:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry