• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamunie.
Ja znowu tak na szybciutko.Czy stosowala ktoras z Was Teedex lub Dozol.Sa to syropy przeciwbolowe-polecane przy zabkowaniu-tylko ja nic o nich nie slyszalam.Moze ktoras z Was miala z nimi stycznosc?

reklama
Tichonku mam nadzieję że nei będziesz zła ale tak mi się spodobały u Ciebie te emotikonki że tez sobie zainstalowałam są superaśne
No coś Ty,po to są żeby z nich korzystać

wiesz właśnie nie pamiętam dokładnie czy to było po upadku czy jeszcze przed ale chyba zdajemi się przed bo właśnie wtedy schodziłam po wodę do tabletek....
a ból to takie jakby skurcze żadnne podobne do @ czy żołądkowe...
boli bardzo nisko i w poprzedniej ciąży nigdy tak nie miałam....:no:
A nie chcesz się z tym do polskiego lekarza przejść?Na pewno to nic takiego ale ja to jestem panikara i zaraz bym leciała do lekarza (nie GP) choćby po to żeby siebie samą uspokoić:sorry2:

witam
meldujemy się z domciu.
zaraz zbieramy się po naszą zwierzynę do Lubiczanki.
jedyne co powiem to ,że wróciliśmy chorzy i mało zadowoleni z wyjazdu :baffled:
ale wesele się udało.

do później.mam meksyk w chacie:sorry2:

Anineczko,bój się Boga!Nareszcie jesteś:-D
welcome_back.gif

Tichonek-jak Boga kocham nie widziałam,że prosisz o przepis:((((Ale już na privie masz:)))))
Jak to tak czemu na privie :-( ja też chcęęęęęęęęę :sad:;-)
No i Zuzę znowu ominęło szczepienie na 6 miesięcy gluty ma po pas :-(:sorry2: ale nie wygląda by się tym przejmowała ;-)
A w ogóle dziś miałam debiut z tabsami na odchudzanie ło matko telepało mną jakbym 10 espresso wypiła:szok::szok::szok: d tej pory czuję że mnie lekko telepie i jeszcze do tego mi zimno a pocę się jak szczur :no::sorry2: co za cholerstwo to nie wiem ale spełnia swoją rolę mam kompletny brak apetytu choć czuję głód nie mam ochoty nic do gęby włożyć :baffled::sorry2:

Witam, my już po urodzinach Lenki, była fajna imprezka, i prezenty i dmuchanie świeczki, do tej pory opowiada o tym;-)
Teraz jesteśmy samotne bo M poleciał do PL i aż do następnego piątku będziemy same.

Anineczko witaj:tak:
Pauletta a jakie to tabsy, jak się nazywają?
Wilwia u nas były tylko żele na ząbkowanie ;-)
Moniadan, mam nadzieję, że o soli nie zapomnieliście, bo my na początku myliśmy bez soli dopiero znajomi przyjechali i nam to uświadomili, byśmy zepsuli sobie zmywarę:no:
Vikamcia ja bym też jeśli masz taką możliwość do lekarza poszła, napewno to nic złego ale lepiej się upewnić;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry