• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

biola widzę,że masz datę porodu taką jak mój Radek się urodził:-D19 czerwca:tak:A w ogóle to na prawdę podobnie mamy z dzieciakami,pierwsze syneczki w podobnym wieku i teraz drugie dzieciaczki też podobnie:tak:
Zapomniałam Wam powiedzieć,że się chyba ze trzy razy upewniałam czy jedna Fasolka ale pani doktor mnie zapewniła,że na 100% ciąża pojedyncza:tak:Uff...mam nadzieję,że mi w 15-tym tygodniu się druga nie ujawni tak jak Gastone i Adze_Natalii:oo::oo2:

reklama
hej Wam!
lubiczanko-z moim samopoczuciem tak sobie:baffled:zielone wydzieliny zawitaly,wiec chyba wychodzi ze mnie te cholerstwo.Smarkam i kaszle,az mnie pluca bola..Uszy zatkane:baffled:maz mi codziennie mleko z miodem serwuje do lozeczka wiec nie spieszy mi sie z wyzdrowieniem:-DNie no zartuje oczywiscie.Skonczyly sie czasy chorowania,zalegania w lozeczku i dopieszczania przez mamusie:-(Jak sie ma dziecko,raczej nie ma czasu na choroby,no nie?:dry:
anineczko,Margaritta-witamy z powrotem.Meldujcie sie babki!
asienka_r-mam nadzieje ze trafi sie Wam jakas chatka:tak:
Lece na farme poki dziecie spi;-)
Milego dnia!

joann tak myśląłam bo oni tu nie mają wielu rzeczy jakie bym w pl znalazła w każdym sklepie:-pi nieraz trzeba coś z pl wysyłać żeby to mieć ;-)

coś miałam napisac i zapomniałam...

aha wczoraj o 3 nad tranrem sąsiedzzi wbijali coś do ścian:szok::baffled:

mała się obudziła a oni tak walili z godzinę....bujaliśmy ją i bujaliśmy aż wkońcu spaliśmy z nią w okoju bo cho chwile się budziła a przez ścianę tylko byłoo słychać w którym pokoju akurat walą... czy to na dole czy na górze ... wszystko było słychać:baffled:

w piątek popsuła nam sie pralka...:baffled: pewnie jutro naprawią... yhhhh
a dzisiaj z praniem zasuwamy do kumpla....:sorry2:

i brzuch cały czas boli....:-(

ViKamciaG Ciebie ten brzuch tak boli od dnia upadku ze schodów?Wcześniej nic nie bolał?A jaki ten ból?Ostry,tępy,w podbrzuszu taki jak na@ czy żołądkowy bardziej?
Margaritta widzę,że już buszujesz po BB:-)

Ostatnia edycja:
Asienko-przepraszam najmocniej,ale-WREszciE!!!!!Tożto ci wasi współlokatorzy już dawno przejawiali brak hmmm-zdrowego rozsądku?
Madbebe-niech wylezie wreszcie.Faktycznie-odkąd pojawiły się dzieci człowiek sobie nie może pozwolić na taki relaksik jak chorowanie;)
Dziś spacerku nie było-jest paskudnie:/
pogoda1.gif

ViKamciaG Ciebie ten brzuch tak boli od dnia upadku ze schodów?Wcześniej nic nie bolał?A jaki ten ból?Ostry,tępy,w podbrzuszu taki jak na@ czy żołądkowy bardziej?
Margaritta widzę,że już buszujesz po BB:-)
wiesz właśnie nie pamiętam dokładnie czy to było po upadku czy jeszcze przed ale chyba zdajemi się przed bo właśnie wtedy schodziłam po wodę do tabletek....
a ból to takie jakby skurcze żadnne podobne do @ czy żołądkowe...
boli bardzo nisko i w poprzedniej ciąży nigdy tak nie miałam....:no:

reklama
Hey hey Mamuski :-)

U nas ostatnio sie duzo dzieje, weekend very busy
Przywieźli nam dzis zmywarke, specjalnie garów nie myłam, zebym miała co włozyc :-D
na razie myje sie bez naczyn, tak pisalo w instrukcji, ze pierwszy raz to bez naczyn na max temp
Poza tym ze zlewu dalej leci woda, oczywiscie hydraulik wtedy sie nie zjawił :baffled:

Ja po wczorajszych szalenstwach u Agusiek, jestem dzis pół przytomna ;-) a jak mi sie nic nie chce, szook, dobrze ze obiad mam, bo by chyba rodzina głodna chodziła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry