reklama

Mamy z Irlandii!!

Oz kurde nie dalismy soli
Facet w sklepie powiedzial ze kostkibwystarczaja ale czytam teraz dokladnie inst inpisze jak byk ze musi byc sol
I ze jeszcze trzeba wlac wode przed pierwszym uzyciem
To pieknie
Dzieki malaulka

reklama
Witam.:-)
U nas wszystko okejo, pogode mamy fajna,:tak: jest zimno ale sucho, wczoraj sloneczko swiecilo prawie caluski dzien.:happy2:
Odwiedzamy rodzinke i znajomych, Natalka szaleje z kuzynami i zgarnia prezenty,:tak: nie wiem jak my sie do domu z tym wszystkim zabierzemy.:confused:
Jutro rano idziemy z Natalka do kina na zolwika Sami, a wieczorem z dziewczynkami na Sluby panienskie, potem pewnie jakas knajpke zahaczymy.:-p:-p:-p:-p

Anineczko-welcome back!!:-)
larciu, Nikosiu-wszystkiego naj!:tak::tak::tak::tak:

Renni-spokojnego lotu i miłego pobytu w Polsce:))))

renni milego wyjazdu!:-)

Renni udanego lotu i pobytu w Polsce

Renni bezpiecznego lotu i udanego wypoczynku w PL;-)

Dzieki dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Lece z mama na wspolnej ogladac.

ja tez slyszalam o tym ze jak dobre tabletki to i sol nie potrzebna.Ona chyba sluzy bardziej do poprawy jakosci zmywania..
malz sobie wybyl do kumpla,dziecie spi a ja zaraz lece cos poczytac..
dobrej nocki!
:happy2:

witam sie tylko na chwile, lece naszykować co nieco na wylot w czwartek;-)
Asia juz dobrze, chociaz troche uczulenia dostala, ale daje wapno i bedzie ok. Teraz troche co innego ale jak sie okaze to napisze, w kazdym razie nie wesolo...:no::no::no:

Moje dziecko nie ma możliwości pobawić się w salonie, bo zabierają jej zabawki, muszę chodzić za nią krok w krok, żeby jej nie popchnęli:wściekła/y::no:, Martyna zaczyna się zachowywać identycznie jak Patryk, wrzeszczą , piszczą. W sobotę jeden burak sobie popił i darli gęby o 12 w nocy:angry::no::wściekła/y:, dobrze, że szybko im przeszło. Po ostatniej interwencji mojego M trochę tonują, ale i tak mnie to wnerwia.
oj wspolczuje Ci...mam nadzieje ze szybko cos znajdziecie.
Anineczko welcome back:)
MArgaritta a Ty gdzie???buszowalas po BB i nawet nic nie napisalas??oj nie ladnie nie ladnie:no:

Mlody dzis nie spal caly dzien...ciagle buczal,nie chcial jesc...zasnal po 20 normalnie cieszyalm sie jak dziecko, ze wreszcie bedzie spokoj...
Jak tak dalej bedzie to ja sie zastrzele....

Moze to zalezy od modelu, w tym naszym pisze w instrukcji ze nalezy dac i jak nie ma soli to świeci sie dioda ze brak soli, wiec juz wole dac sól za 2e na kilka miesiecy niz pozniej bedzie źle zmywac, no i w koncu dokonalismy pierwszego mycia, naczynia naprawde czyste, a my z M cieszymy sie jak dzieci :-)

Ide zaraz w kimonko
Do jutra

reklama
no hello
dzięki wielkie za tak miłe wspomnienie mnie:-p a jakie powitanie Tichonku;-)

ewelcia a no "podnieciłam" się Hiszpanią jak szczerbaty sucharami no :sorry2::-D a se byłam na BB bo coś tam nadrobić chcialam ,ale gdzie tam- kolejny tydzień czytania:confused2:

lubiczanko moj zasób slownictwa jest zbyt skromny zeby wyrazić moj zachwyt tym co widzialam ;-) juz buszuję w poszukiwaniu kolejnych za rok:-D

anineczko jutro sie mi tu zamelduj i mów co i jak:cool2:

Nie ogarnęłam Was, jednak fasolinek(ka) Tichonka rzucił mi się w oczy - śliczne to to wiesz kochana;-) normalnie śliczne... teraz niech zdrowo rośnie sobie pod Twoim serduchem:tak:

Ja po pobycie w PL nie mogłam tydzień dojsc do siebie a co dopiero po takich wczasach:baffled: no trauma jak nie wiem:dry::-D Martyska jak ją budziłam rano do szkoły to myślała,ze ja se jaja robię:nerd::-D a Nikusia poszła z rogalem na ustach do przedszkola i z nim wrociła:tak: jest ok.

Gdzie mi to pranie będzie schło:dry:?

kamcia a Tobie jak minęlo te pare dni? :-) oprócz tego ,ze szybko :sorry2:

zawijam się- dobranoc i do szybkiego mam nadzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry