reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam!!!
Moje twinsy przechodzą jakiś skok rozwojowy i nie mam za bardzo czasu na forum.
Muszę się więcej nimi zajmować, no i oczywiście Natusią.
Do tego zaczęły jeść obiadki to i więcej prania.
Chyba najlepszy czas za nami, teraz się zacznie bieganina.
Z jednej strony dobrze, matka może trochę schudnie.
Wciąż odciągam mleko dla moich gwiazdek,
ale zaczynam mieć tego dość.
Chciałam do pół roku wytrzymać.
Zobaczymy może się uda.
Poza tym wszystko ok.
Pozdrawiam Was serdecznie.
A tym które wróciły, bądź wybierają się na urlop - Zazdroszczę!!!

Gastone a co u Ciebie? Jak twoje ślicznotki?

witam wieczornie,a raczej nockowo.
wiele nie napiszę bo czas już w kimkę uderzac,ale napiszę jedno.Fajnie byc w domu i na BB :-D
fajnie widziec zwierzaki,swoje wyrko i wanne:-D
co prawda przylecieliśmy w rozsypce (świetne uczucie leciec z katarem,normalnie zatoki i uszy rozsadza z bólu),mój m też się rozłożył a i dzieciaki chore,po prostu wspaniała pamiątka z wakacji.Cud miód.

ale już rano kawkę z wami wypiję :-)

Lubiczanko jeszcze raz wielkie dzięki za opiekę nad niewdzięcznym Bazylem i wdzięczną Milą.Możecie siatkę z płota ściągnąc :cool2:;-)

siemanko z rana

Anineczko duzo zdrowka dla calej rodzinki..

no i wszystkim chorujacym dzieciaczka duzym i tym malym tez duzo zdrowka

u nas ok... czytam was codziennie ale jakos czasu w dzien brak na pisanko..
dzisiaj mamjeszcze Zuzie do pilnowania a pozniej wolne az do piatku hehe..
no ale chodzimy z Kamcia na silke... i jest fajnie..wczoraj takie wiekszy wycisk ze tak napisze i myslalam ze zakwasiska beda mega wielke a tu czuje sie naj nowka nierdzewka..hehe...

lece robis sniadanko mlodemu do szkoly i ogarnac sie

Bry:-)
Ja dziś mam busy dzień...Za niedługo do szkoły mykam,po powrocie muszę ciacho spiec bo w szkole kiermasz książek będzie i przy okazji poczęstunek dla kupujących a że ja do sprzedaży się nie nadaję z moim engliszem i moim roztrzepaniem więc się choć z ciachem zaoferowałam:tak:Po szkole Radka-basen,lekcje,obiad i kolejny dzień minie jak z bicza strzelił:sorry2:
Margaritta,Anineczko jeszcze raz witam na irlandzkiej ziemi:tak:
A Fasoleczka mnie się też podoba:-DMam przeczucie,że drugi synek będzie:tak:
Leeeecęęęę!!!

Hejoo :-) humorek mam choć nie do śmiechu ...Zuza kaszleć zaczyna rano to się zastanawiałam jak ona oddycha tak miała zlepiony nosek glutami :no: ale i tak ładnie spała tylko raz się przebudziła o 4 bo jej się główka zaklinowała między zabawką a materacem i zrobiła aferę :sorry2: ale szybciutko zasnęła i wstała dopiero po 8 :tak: dobrze że sypia na brzuszku to jej ten katar przynajmniej do gardła nei spływa ;-) Wiktor też szczeka jak stary gruźlik normalnie szpital w domu szczęście że mnie aż tak bardzo nie rozłożyło jak ostatnio tylko trochę kataru dostałam :sorry2: ale nic to zmykam robić śniadanko dla Zuzki i tabsy zarzucić ;-)
Anineczko witamy witamy :tak::tak::-)
Margaritta super że się podobało :tak: kurcze normalnie zazdraszczam :zawstydzona/y:
Aga_Irlandia no zobaczymy czy na mnie podziałają bo do nich jeszzcze trzeba się ponoć ruszać czy cuś w tym stylu :baffled::-D

dziendobry wszystkim :-):-)

troszke Was poczytalam ale nadrobic i tak nie ma szans.......

co do tej soli do zmywarki to sluzy ona zmiekczaniu wody i zmniejsza ryzyko zepsucia sie zmywarki przez zalegakacy w odplywach kamienin wytracajacy sie z wody :tak:

milego dnia

witam, wpadlam tylko sie przywitac, musze sie ogarnac i kuchnie z salonem. o 12 przychodzi facet do lazienki wiec nie bede go witac w szlafroku. potem jeszcze wpadne poczytac.
Milego dnia
images

reklama
Witam i ja
Margaritta-no cieszę się ogromniasto razem z Wami!!!Dobrze,że się podobało-ja oczywiście też już szukam ofert na przyszły rok(też Hiszpanię chcecie?),ale najpierw cvosik niedługiego-sylwestrowego:)Fajnie,że Nikosia nie miała problemów z powrotem do przedszkola-zuh dziewczynka:)
Anineczko-przyjemność po nasej stronie.Polecamy się na przyszłość:))))I zdrówka
Pauletta,Wiesieńko-u Was też powrotu do formy-innym chorowitkom tez:)
Didi-jak to weny brak???
Tichonek-a jakie ciacho robisz...;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry