reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorowo
Tichonku ładna fasolinka.
Biola twoja tez urosnie i wtedy sie nam pochwalisz:)
Wilwia samcznego.
Madbebe zdrówka!!!

A za mną chodziły pierogi ruskie, no wiec zrobiłam i nogi mi do d wchodza ale pyszne wyszły:)) Teraz objedzona odpoczywam:)

Didi żyjesz jak udała sie wycieczka?
Dobranoc

reklama
hejo wieczorem

ja na szybko bo padam na paszcze

Kamcia... ledwo zipie..wszystko mnie boli... jeszcze jechalam w 2 strony ..hehe bo powiedzialam P ze ja prowadze...
ale jestem dumna z Alutka bo dzielnie wmaszerowal na 300 m gore i zszedl na dol o wlasnych silach a Ewulec siedzial wygodnie w nosidle..

Hejka
(...) Jak mlody mial z 16-17 miesiecy to ze dwa tzry razy manne zjadl na krowim...a teraz juz nie chce...
Myslalam zeby mu moze taka rzadsza ugotowac co by z butelki na noc wypil?
Ewelcia - mój właśnie najpierw jadł na gęsto łyżeczką..ale szybko mu się znudziło i zaczął pluć :eek: więc kolejnym razem dodałam więcej mleka i od tej pory pije z niekapka kaszkę na mleku krowim..a w nocy jak się budzi cyyyyyc :sorry: a pije z niekapka bo smoczka odrzucił daaawno temu, więc nie chciałam go uczyć na nowo smoka przy butelce..
(...)ja dodawalam kaszke Milupa mozna ja kupic np w Super valu wystrczyly 2, 3 lyzeczki dodac i potrzasnac butlá i co najwazniejsze smok sie nie zatykal tak jak to bylo w przypadku polskich kaszek.
Kasiuleczka - muszę wyczaić tą kaszkę..bo ja przez sitko przelewam by grudek nie było w tej naszej mannej :oo2:
Asienka - co to za kaszel? bo u mnie odkąd miałam przeziębienie..hohoho..jak dawno a kaszel został :-( najgorsze gdy usypiam Patryka i chcę mu cosik ponucić to po chwili taki kaszel, że go rozbudzam a nie usypiam..:angry:
Biola - 4 mm to już nie kropka ;-)
Tichonek - to duża babka z niej będzie :-)
Misia - a jak Twoje maleństwo?
Zdrówka dla waszych fasolinek :happy:

Larcia Wszystkiego Najlepszego!!
Joann te kaszki bardzo smaczne sa i rozne smaki, mojej smakowaly aha piszesz ze Twoj Szym z niekapka pije a dziurka jaka tam jest jedna kreseczka czy dziureczki bo moja Oliva ze smoka pila z tá jedná diurá kreská i kaszka spokojnie przelatywala.
wlasnie koncze sniadanko zraz wypije kawuche i bedzie trzeba cos porobic.

Bry:-)
Larcia
Wszystkiego najlepszego!!!
kwiaty8.gif

Hej dziewczyny wpadam tylko na chwile usg potwierdzilo ciaze jest b mala bo to 5 tydz to w sumie i u mnie to narazie jest kropka:)) mam powtorzyc usg za 3 tyg wtedy bede wiedziec czy wszystko z maoja fasolka ok:))
Tichonku twoja fasolka jest sliczna i b silna dorodna dzidzia z niej bedzie;)a poza tym milo bylo cie poznac i twoja rodzinke:)))
aaa zapomnialam dodac ze moja kropka ma 4 mm;))))
Super,że takie dobre wieści nam obu Medicus przyniósł:-DGratuluję oficjalnej fasoleczki bo faktycznie 4 mm.to już co najmniej mała fasoleczka musi być a nie kropeczka:-D
A mojej rodzinki to za bardzo nie miałaś sposobności poznać:zawstydzona/y:P naszą pogadankę w WC przesiedział a Radek już praktycznie po schodach do wyjścia zwiewał:-D:-DAle czułam,że się spotkamy bo moja wizyta się przesunęła na 14:20:confused2:ALe nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło:tak:...Poza tym,że w tej poczekalni mało na zawał nie zeszłam z nerwów:sorry:Ale jak tylko pani doktor zaczęła USG robić wszystko "ze mnie zeszło" bo już widziałam to co chciałam:tak::-)

Witam sie

Tichonek sliczna fasoleczka

Larcia 100 latek

Dziewczynki mam pytanko zaczelam odczuwac swedzenie na dloniach i szyji myslicie ze mam powody zeby sie martwic bo gdzies wyczytalam ze to moze byc spowodowane chlestaza:-(:-(:-(

no dobra uciekam moj mamy konczy dzisiaj 4 latka trzeba imprezke przyszykowac

Bry:-)
Larcia Wszystkiego najlepszego!!!
kwiaty8.gif

Super,że takie dobre wieści nam obu Medicus przyniósł:-DGratuluję oficjalnej fasoleczki bo faktycznie 4 mm.to już co najmniej mała fasoleczka musi być a nie kropeczka:-D
A mojej rodzinki to za bardzo nie miałaś sposobności poznać:zawstydzona/y:P naszą pogadankę w WC przesiedział a Radek już praktycznie po schodach do wyjścia zwiewał:-D:-DAle czułam,że się spotkamy bo moja wizyta się przesunęła na 14:20:confused2:ALe nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło:tak:...Poza tym,że w tej poczekalni mało na zawał nie zeszłam z nerwów:sorry:Ale jak tylko pani doktor zaczęła USG robić wszystko "ze mnie zeszło" bo już widziałam to co chciałam:tak::-)
Larcia wszystkiego najlepszego:)
heee to ciesz sie ze nie poznalas mojego kacperka co on wyprawial w tej poczekalni,nudzilo mu sie b moja wizyta przesunela sie o jakies 50 min :( myslalm ze moj R to jajko zniesie a jeszcze w tej poczekalni tak goraco bylo ale rzeczywiscie gdy lekarz zrobil mi usg to tez ze mnie zeszlo i sie uspokoilam.wiedzialalm ze nic konkretnego mi nie powie ze jest jeszcze za wczesnie ale wiem ze pecherzyk jest w macicy ze te bole sa spowodowane
ciaza a nie jakas ulomnoscia tak wiec tez wyszlam zadowolona z wizyty.teraz tylko trzeba czekac i za 3 tyg powtorzyc usg i wtedy juz bede miala 100% pewnosc czy z moja fasolka jest ok.
Mi tez odrazu brzuchol wywalilo i szczerze to wygladam jakbym byla przynajmniej w 4 miesiacu ale ja tak mam z kazda ciaza i pierwszy trymestr to czuje sie grubo bo tu jeszcze ciazy jakby nie widac bo za wczesnie a ja sie czuje jak juz dobrze zaawansowanej:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry