reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hello girls:-D

ja tu chyba zaczne miec przydomek nocny marek:-)bo za dnia jakos czasu mi brakuje:zawstydzona/y:ciekawe czemu?:-p

no nic....poprasowalam ja niedawno,pochowalam na miejsce i chyba pojde spac:confused:
jutro kolejny dzien i napewno nie mniej pracowity:happy2:i tak se czasem mysle po co za se glowe zawracam piatym dzieckiem?????:szok:ach.....juz wiem.....poprostu tego chce:tak::tak::tak: ale za to kiedys jak nam dzieciaki ze swoimi dzieciakami poprzychodza to bedzie sie dzialo....oj bedzie:blink:ja poprosu lubie byc mama:);-)

no dobra...poskacze jeszcze troche po necie i bede sie raczej zawijac....sypiam malo,bo jakos tak mam i mnie to nie przeszkadza:-pale choc troche odpoczac trzeba:-D
dobranoc

bry!
ale tu puchy...
Dzieki dziewczyny,wlasnie wiem ze im starsze tym trudniej.Wikta ewidentnie sie domaga cyca poki co..Mowi cycy i tyle..:eek:
Kolejna kwestia to taka,ze nie chce jej dawac butli,wiec tu tez utrudnienie..Musze ja po prostu napchac za dnia..;-)
Mialam zamiar sie za to zabrac,ale teraz mnie chorobsko rozlozylo i nie dam rady:-(
Gdzies kiedys czytalam ze teraz najlepszy okres na odstawienie to okolo 14tu miesiecy.Na pewno musze byc zdeterminowana i pewna ze koniec i juz;-)
W sumie sa dni ze Wikta dostaje cyca gdzies 2razy dziennie,czasem czesciej.Roznie. Najgorsze oczywiscie ze przy cycu zasypia.:eek:No nic,powalczymy jak dojde do siebie:tak:
Milego dzionka Wam!

Bry:-)
Moje chłopaki właśnie na Radka trening wyjeżdżają a ja zaraz idę się golić tu i ówdzie:sorry:Stracha mam takiego,że pół nocy nie spałam a drugie pół same pierdoły mi się śniły:sorry:
Po USG dam znać i mam nadzieję,że dobre wieści to będą:sorry:

hejka,
juz mam dosc tego mojego kaszlu, nic mi nie pomaga. Wczoraj wreszcie sie zebralam i upieklam ciesteczko, juz prawie polowe zjadlam.
lece cos porobic bo jeszcze troche to mi tylek wrosnie w kanape. milej soboty.

reklama
Hejoo :-) ja tak wpadam jak po ogien nie długo będe miała gości i lecę piec Tichonkowe cisteczka maślane dla dzieci aby były :-) no i oczywiście Tichonku kochany trzymam kciukasy za powodzenie misji USG ;-)
Madbebe zdrówka :tak: a może zamiast butli daj jej mleko w niekapku;-)
Dobra zmykam bo mam jakieś dwie godziny na ogarnięcie wszystkiego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry