reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku wiem że poród sie wywołuje po to żeby były skurcze i rozwarcie:sorry2:
napisałam tylko że może to nic nie pomaga skoro zaczynała od całkowoitego zera.. bo mojej siostrze wywoływanie nie pomogło i musiała mieć cc...

dziewczyny spytam jeszcze raz czy zna któraż jakiś wierszyk na roczek dla chłopca??
muszę wypisac kartkę a nic nie mam.. a za 3 godziny jade na roczek....

reklama
Hej kobiety!!!
Pozwólcie, że do Was dołączę jestem nowa na tym forum. Nazywam się Ania, mieszkam w Irlandii 5,5 roku w mieście Galway, mam cudownego synka Jakuba który w tym miesiącu kończy 3 latka. Nie wiem co więcej o sobie napisać na początek pytajcie śmiało o co chcecie...
Od jakiegoś czasu szukam takiego forum, trafiłam tu przez stronę galway.pl bo niestety w gronie naszych znajomych (i tak małym) tylko jedna inna para ma dziecko więc nie mam do poplotkowania w Galway koleżanek z dzieciaczkami, a mój synek kompanów do zabawy i bardzo mi go żal, chciałabym bardzo poznać inne mamy szczególnie te z Galway z nadzieję na znajomość nie tylko w sieci.

Dołączam się do gratulacji dla świeżo-upieczonej mamy!!! Niech zdrowo rosną i przynoszą Wam radość każdego dnia!

Witam nowa mamuske i oczywiscie GRATULACJE DLA ALEX
images
images

Witam błyskawicznie(zanim mnie J capnie;))
Nie wiem czy wcześniej to zrobiłam,więc
AleX-gratuluję-zdróweczka dla Chłopców i żebyś szybciutko do siebie doszła:)
Tichonek-dopływ gotówki przeoczyłaś?Ja jak na zbawienie czekam i liczę;)
VikamciaG-Za tydzień pewnie bym Ci pomogła,ale na dzień dzisiejszy nie mam takich wierszyków:(
Witam Tylko-Chwilkę:)))
Kamcia-czemu nie?Jak można to trzeba sobie dorobić;)
My po zakupkach,ciacho na jutro do pl szkoły upiekłam,wreszcie sobie zakupiłam kozaczki:)))Piękny dzień dziś...

Witam

Alex najszczersze gratulacje :-):-)
no to teraz życie pełne atrakcji,bliźniaki w dodatku chłopcy :tak::-):-D

witam nową mamcię.

mój munż właśnie wyjechał na imprezkę do Galway,temu to dobrze :cool2:
Misia M mówi,że zjawi się w niedzielę u Was :sorry2:

Lubiczanko jak tam Dawid? Bo Antek po 3 dawkach antybiotyku szaleje jak zdrowy :tak:
aha,Dawid zostawił u nas rękawiczkę a Dadzia opaskę :tak::tak:

wypiję kawkę i idę walczyc z pokojem zabaw chłopaków :dry:

Witajcie

Czuje sie fatalnie....choroba mnie dopadla

Alex ogromne gratulacje!!!
Andzulina wszytskiego najlepszego,spelnienia marzen....spoznione ale szczere:-)

Witam nowa Mamcie:-)

Tichonku wiem że poród sie wywołuje po to żeby były skurcze i rozwarcie:sorry2:
napisałam tylko że może to nic nie pomaga skoro zaczynała od całkowoitego zera.. bo mojej siostrze wywoływanie nie pomogło i musiała mieć cc...
No ale ja właśnie też zaczynałam od zera:sorry2:Młody był przenoszony a porodu ani widu ani słuchu:sorry2:
tylko_chwilka witamy,zapraszamy:tak:
Aniaa83 zdrówka,bidulko:sorry2:
A ja poszłam z Radkiem na pocztę,która akurat dziś była zamknięta:confused2:No oczywiście, wszystkie soboty otwarta,ale jak ja poszłam to nie:dry:Potem zrobiłam zakupy i mąż nas do domu przywiózł.P nadal w pracy a my z Młodym rosół wciągnęliśmy,odkurzyłam,pranie wstawiłam,mięcho na jutro zapeklowałam i się relaksuję nic nie robieniem:-)
biola a Ty jakoś na dniach miałaś mieć USG,zdaje się?Kiedy?
Mój Radek chyrla jakby miał płuca wypluć:dry:Flegamina poszła w ruch:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry