reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
"Dystrybucją zajmie się od 15 listopada 330 organizacji charytatywnych."
trzeba by się było zgłosic do St.Vincent and Paul czy jakoś tak :-D

no wychodzi na to,że 53 tony warte jest 750mln euro :-D

z wierszykiem sobie poradziłam ;-)

luiczanko dzięki za zainteresowanie:tak:

z tym serem to niezła akcja:shocked2::sorry2::-D

witam nową mamusię....:tak:
a teraz uciekam.. bo impreza z kilkoma maluchami jest wykańczająca:-D;-)

Ciao!!

Uff..co za dzien dziewczeta! Calusienki w szkole. Najpierw lekcje, potem kolko redakcyjne, na koncu kurs logopedyczny....na ktorym juz przysypialam...hehe...Ale ciesze sie,bo taka przerwa od domu i Alexa jest potrzebna...przynajmniej ten raz w tygodniu! Teraz relaksuje sie przy ince, szarlotce i X Factorze!

Anineczko- tak wlasnie mialam nadzieje,ze go dzis nie bylo, bo A byl w miescie i myslalam,ze sie mineli! A jutro bede caly czas w domu..chyba,ze wyskocze do sklepu na chwile.

Tylko-Chwilka- witam Cie i ja. Domyslam sie,ze to przez moje niewinne ogloszonko sie tu znalazlas;) Ciesze sie,ze do nas dolaczylas! Rozgosc sie, pisz jak najwiecej to sie szybko wkrecisz :)

No nic...mam ochote na tosta!!! AAAA dziewczyny piszcie jak bylo na party!! Zyjecie wogole?? Jejku jak ja zaluje,ze nie moglam byc ale A mowil,ze sie dobrze sprawowalyscie...hihihi i mowil,ze podoba mu sie jak Andzulina tanczy!!! well...mam nadzieje,ze za bardzo sexi tam nie bylas bo mi maz zwariuje! haha

Ps- oczywiscie skleroza....ALEX najserdeczniejsze gratulacje!! Niech chlpcy rosna zdrowo!!

reklama
Hej!!!
Wreszcie nie padalo....nie mialam wozka bo byl w samochodzie i lazilam z mlodym po osiedlu...alez sie wybiegal!!!!!
Ostatnio ma jakies dziwne napaty...cieszy sie smieje,biega, gada itp,a zachwile placze albo jeczy........
....wczoraj jak sie smial to zajrzalam mu do pyszczka i...hmm tam gdzie powinna byc lewa czworka on ma taka spora banie(spuchniete ma juz ze 2miechy,ale teraz bardziej) malo tego ma to fioletowe.....
DZis patzre a on z prawej strony ma to samo:shocked2:.
Nie wiem czy mam isc z tym do GP?
czy to oznaka ciezkiego zabkowania?
PAmietamz e jak mu chyba 2 szly tylko nie pamietam ktora,to mial b.czerwone, a raz awet krew widzialam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry