reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Andziulina z tego co napisalas to impreza byla udana i to bardzo chyba ,co?:-)

Misia 83 super ze czujesz ruchy Malenstwa :-)ja sie doczekac nie moge :-)

Glowa mi peka ...J w pracy cale szczescie ze na pierwsza zmiane,przyjedzie to bedzie siedzial z mala bo ja ledwo zyje...

reklama
Tylko cwilka...mam nadzieje ze nie dlugo mu wyjda te zebiska;-)

Misia suepr ze juz czujesz ruchy.

Andzulina wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
Wiem ze mialas wczensiej ale ja zwyczajnie w swiecie zapomnialam Ci zyczenie zlozyc:zawstydzona/y:

U nas zimno na dworze,ale na szczescie nie pada:tak:.

M sie bawi z mlodym a ja paznokcie robie:-p

Hejoo :-) wpadam tak na szybko bo za bardzo nie ma czasu :sorry: Lot całkiem udany tragedii nie było ;-) Chrzciny wczoraj te z jak najbardziej udane teściowa tyle wszystkiego naszykowała że chyba będziemy przez tydzień to jeść :confused2::sorry2: a w ogóle Wiktor był chrzczony 4 listopada Zuzia 6 listopada Wiktorkowi w dniu chrzcin odkryliśmy pierwszego ząbka no i Tadaamm Zuzi też wczoraj odkryliśmy pierwszego ząbka :-):-):-):-)a jeszcze P w samolocie mówiłam że będą jaja jak Zuzi w chrzciny się pokaże ząbek a tu o i jest :tak:
Andzulina spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe :tak:
Alex gratulacje dwóch cudownych chłopaków :-)
Misia i Tobie gratuluję poczucia ruchów cudowne uczucie ehhh się rozmarzyłam :sorry:
Tylko_Chwila witamy witamy pisz jak najwięcej :tak:
A teraz zmykam i pozdrawiam wszystkie buziaki dla Was moje kochane mamuśki :-):-):-)

Bry:-)
No niemożliwe:szok:Ja właśnie wpadłam się pochwalić,że wczoraj wieczorem mnie mój dzidziuś posmyrał i dziś rano też:-)A Misia z tym samym wpadła:-DPoważnie,w szoku jestem,że tak szybko:szok:Fakt,że niby Fasolka o tydzień większa niż wskazuje suwaczek,ale żeby tak szybko?:szok:Poza tym ja mam oponę jak nie wiem więc myślałam,że później poczuję bo szczuplejsze mamy bardziej czułe na to ale jednak:tak:Tylko,że nie czuję jeszcze tak jak sobie chodzę czy stoję.Jak się położę,odprężę,potrzymam trochę rękę na podbrzuszu i się wyciszę to czuję maluszka:tak:I to na pewno on a nie gazy:-DW pierwszej ciąży też czułam,tak jak Misia w 16-tym tygodniu:tak:Coś pięknego:happy2:
ewelcia Radek też miał takie banie jak mu trzonowce szły i też aż dziąsła fioletowe były,a jak mu się zaczęły przebijać to normalnie kawał dziąsła mu odpadł:szok:takie żywe mięso miał:sorry:Tak więc póki Ci Szym nie zwariuje,myślę,że bez GP się obejdzie:-D

tylko_chwilka gdzie te suwaczki?:-)
Pauletta gratki za zębala,Radek też w dniu chrztu zaczynał przygodę z ząbkami:tak:Tylko,że miał wtedy 3,5 miesiąca,ale mieliśmy przez to jazdę:szok::-D

hejo

Andziulina ..wszystkiego najlepszego..spozione ale szczere zyczonka
ffa66ca864ek5.jpg

witam nowa mamusie...
Pauletta..super ze lot spokojy...chrzciny udane bo i gratki dla Zuzi z okazji zabka
Misia , Tichonek..fajnie ze czujecie juz ruchy.widac malenstawa silne...ja tez czulam z Alem w 16 tyg..a Ewe w 12/13 tyg..:)

Alex..ogromne gratulacje...
Twins-Boy-Baby.jpg

Dzieńdoberek. Miał być sztorm, a tu się piękny dzień za oknem zapowiada.

bezie wialo i sztorm ok 15

witam i ja...
dzis mnie trochę mięśnie pobolewają...:dry: jakoś się dziwnie czuję..
mam nadzieję że to nie grypsko:confused2:

jestem w szoku misia i tichonku...
moja fasolka najstarsza a jeszcze nie czuję ruchów...a też jest o tydzień starsza niż na suwaczku...
ale z Vi też czułam dopiero w 17 tc więc może taki urok;-)

ewelcia Radek też miał takie banie jak mu trzonowce szły i też aż dziąsła fioletowe były,a jak mu się zaczęły przebijać to normalnie kawał dziąsła mu odpadł:szok:takie żywe mięso miał:sorry:Tak więc póki Ci Szym nie zwariuje,myślę,że bez GP się obejdzie:-D
wez mnie nie strasz jakims odpadajacym dziaslem....jak przeczytalam to co piszesz to mi ciarki przeszly:cool2:.
Mlody dawal czadu po 11 ,ubralam go i M z nim wyszedl wrocili o 12 i mlody dalej dawal czadu....wpierdzielil miske zupy pomidorowej,nozke z kurczaka i M go teraz usypia....
JAk chcialam mu posmarowac dziasla to wyl w nieboglosy...jak juz dotknelma to czulam ze ma strasznie rozpulchnione,az takie miekkie-jak garaleta....

PAuletta gratki dla ZU za zabka:)super ze lot sie udalo bez zadnych niespodzianek:)

hej Wam!
Wikta spi wiec zawitalam ;-) Chyba sie wybierzemy do znajomych jak Wikta wstanie,niech sie pobawi z dziecmi troche bo mi dzikus wyrosnie;-):-D Ciagle tylko ze mna..Juz zaczela powtarzac po mnie i teraz wciaz tylko 'nio':-D

Dzieńdoberek. Miał być sztorm, a tu się piękny dzień za oknem zapowiada.
witaj na forum! (o ile jeszcze sie nie witalysmy;-))
Ja tez slyszalam ze ma byc po poludniu:tak::dry:

Tichonek-bo jak chodzisz to 'kołyszesz' dzidzie i sobie kima.Jak sie polozysz to zaczynaja sie harce ;-)
Pauletta-gratulacje Zuzi!
misia-Tobie rowniez!:tak:

Co do zebow-u nas tez juz widac,jakby sie prawa strona zaczela przebijac,zarowno gora, jak i dol:tak:;-)

milej niedzieli!strasznie zimno na zewnetrznej:dry:

reklama
Madbebe wiem,wiem:tak:Chodzi mi tylko o to,że jak już dzidzia jest większa to ją czuć nawet na stojąco a teraz to muszę dłuższą chwilę się wsłuchać w siebie,leżeć chwilkę i mnie smyra:-)
Moja koleżanka też poczuła w 12 tyg.:tak:No ale ona ze 20 kg lżejsza ode mnie:zawstydzona/y:więc nie sądziłam,że tak szybko u mnie pójdzie:happy2:

ewelcia a z tym dziąsłem to poważnie...Radkowi się przebiły najpierw z czterech stron zęba te ostre krawędzie i potem jak ząb wychodził to wypchał to dziąsło,które było pomiędzy tymi krawędziami,znaczy na środku:sorry:Rano jak to zobaczyłam u niego to się przestraszyłam,taki kawałek mięsa z krewką a wieczorem już było zęba widzieć a mięcha niet.Chyba go połknął:oo::baffled::unsure:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry