reklama

Mamy z Irlandii!!

Drogie Agnieszki
odwagi i sił, by porywać się na cele i zmiany,
które z pozoru wydają się trudne,
a później wprost wymarzone,
realizacji planów, i nowych marzeń,
i kolejnych natchnień - jak fal,
które pchają statek do przodu.
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
cc872bec589c5252.jpg

reklama
Dzięki za życzonka!
...Ja mieszkania to szukałam już przed wylotem do Polski,ale też nic z tego nie wyszło:sorry:Teraz też codziennie ogłoszenia przeglądam.Z jednej strony to wcale mi się nie chce przeprowadzać bo już mnie tak krzyż boli po zwykłym odkurzaniu,że szok:confused2:Ale z drugiej jak se pomyślę o następnym przecieku i przeprowadzce z małym dzieckiem to już w ogóle mam dość:baffled:
Zebra się piecze:tak:Niech P zna moje dobre serce:-DAle jak spyta z jakiej to okazji to dostanie kopa:eek::-D:-D:-D

Dzięki za życzonka!
...Ja mieszkania to szukałam już przed wylotem do Polski,ale też nic z tego nie wyszło:sorry:Teraz też codziennie ogłoszenia przeglądam.Z jednej strony to wcale mi się nie chce przeprowadzać bo już mnie tak krzyż boli po zwykłym odkurzaniu,że szok:confused2:Ale z drugiej jak se pomyślę o następnym przecieku i przeprowadzce z małym dzieckiem to już w ogóle mam dość:baffled:
Zebra się piecze:tak:Niech P zna moje dobre serce:-DAle jak spyta z jakiej to okazji to dostanie kopa:eek::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-DNiech tylko spróbuje...a ja z miłą chęcią spróbowałabym tej zebry:tak:

Ja rowniez wszystkim Agnieszkom zycze wszystkiego najlepszego!!
Tichonku napewno co znajdziecie co bedzie Wam odpowiadalo...
Ja swoejgo Landlorda widzialam raz i nawet gdybym na ulicy go zobaczyla to napewno bym go nie poznala.
Byl moze z 5min...zaraz jak zesmy sie wprowadzili i rzeczy dostarczyl i tyle...;-)
No i jeszcze jak przyjechal to sie pytal czy moze wejsc,ja mowie ze tak,a on a zona:szok::rofl2:

Hey
U nas fatalnie, wszyscy chorzy, ja takiego kataru to nie pamiętam kiedy miałam ostatnio i plecy mnie strasznie bolą

Dzis wyslałam wypowiedzenie do polsatu i kurka wodna pośpieszyłam sie , bo okazało sie ze ze wzg na zmiane programów w umowie, wypowiedzenie moze byc z miesiecznym okresem a nie 3 m-ce, oczywiscie powiedziała mi to pani z "n" bo pracowanicy polastatu nic nie mowia :wściekła/y:
no wiec musze jeszcze jeden list wysłac ale to dopiero po 31 stycznia jak juz ta zmiana nastapi
Dzis zamowilam 'N" prosto i przyjemie przez tel, nawet nei trzeba z domu wychodzic ;-)
bede miec dekoder na poczatku lutego, wzielam abonament za 48 zł w promocji noworocznej, ktore bedzie jeszcze przez kilka dni i jako klient polsatu dostałam miesiac "n" gratis
juz nie moge sie doczekac :-) bede mogla sobie nagrywac i robic pause kiedy chce :-)

Dziewczyny jak sie nazywa tu jakis lek typu theraflu, albo gripex, cos na przeziebienie?? mam w domu pełno lekow z pl i wszystkie po terminie

Tichonek-jak z mojego przepisu i Twe wykonanie to musi być niebo w gębie:))))
No,ba!Pewnie i taka będzie:-D
ewelcia,
oby:sorry:Tylko,jak pisałam ja chcę na naszym osiedlu:sorry:No bo nie po to Radka tu do szkoły zapisałam,żebym musiała potem z mniejszym drałować gdzieś daleko:sorry:
Mieszkania tu są,ale maleńkie i drogie:baffled:
moniadan,zdrowiej:tak:Co do leków nie pomogę bo nawiozłam sobie z Polski i się nie znam na tutejszych:sorry:

Hey
U nas fatalnie, wszyscy chorzy, ja takiego kataru to nie pamiętam kiedy miałam ostatnio i plecy mnie strasznie bolą

Dzis wyslałam wypowiedzenie do polsatu i kurka wodna pośpieszyłam sie , bo okazało sie ze ze wzg na zmiane programów w umowie, wypowiedzenie moze byc z miesiecznym okresem a nie 3 m-ce, oczywiscie powiedziała mi to pani z "n" bo pracowanicy polastatu nic nie mowia :wściekła/y:
no wiec musze jeszcze jeden list wysłac ale to dopiero po 31 stycznia jak juz ta zmiana nastapi
Dzis zamowilam 'N" prosto i przyjemie przez tel, nawet nei trzeba z domu wychodzic ;-)
bede miec dekoder na poczatku lutego, wzielam abonament za 48 zł w promocji noworocznej, ktore bedzie jeszcze przez kilka dni i jako klient polsatu dostałam miesiac "n" gratis
juz nie moge sie doczekac :-) bede mogla sobie nagrywac i robic pause kiedy chce :-)

Dziewczyny jak sie nazywa tu jakis lek typu theraflu, albo gripex, cos na przeziebienie?? mam w domu pełno lekow z pl i wszystkie po terminie

moim zdaniem najleprzy jest LEMSIP MAX COLD&FLU rozpuszcza siei to w wodzie Jak dla mnie nic nie dziala lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry