Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz też codziennie ogłoszenia przeglądam.Z jednej strony to wcale mi się nie chce przeprowadzać bo już mnie tak krzyż boli po zwykłym odkurzaniu,że szok
Ale z drugiej jak se pomyślę o następnym przecieku i przeprowadzce z małym dzieckiem to już w ogóle mam dość
Niech P zna moje dobre serce
Ale jak spyta z jakiej to okazji to dostanie kopa

Dzięki za życzonka!
...Ja mieszkania to szukałam już przed wylotem do Polski,ale też nic z tego nie wyszłoTeraz też codziennie ogłoszenia przeglądam.Z jednej strony to wcale mi się nie chce przeprowadzać bo już mnie tak krzyż boli po zwykłym odkurzaniu,że szok
Ale z drugiej jak se pomyślę o następnym przecieku i przeprowadzce z małym dzieckiem to już w ogóle mam dość
Zebra się pieczeNiech P zna moje dobre serce
Ale jak spyta z jakiej to okazji to dostanie kopa
![]()

Niech tylko spróbuje...a ja z miłą chęcią spróbowałabym tej zebry

No,ba!Pewnie i taka będzieTichonek-jak z mojego przepisu i Twe wykonanie to musi być niebo w gębie)))

Tylko,jak pisałam ja chcę na naszym osiedlu
No bo nie po to Radka tu do szkoły zapisałam,żebym musiała potem z mniejszym drałować gdzieś daleko

Co do leków nie pomogę bo nawiozłam sobie z Polski i się nie znam na tutejszych
Hey
U nas fatalnie, wszyscy chorzy, ja takiego kataru to nie pamiętam kiedy miałam ostatnio i plecy mnie strasznie bolą
Dzis wyslałam wypowiedzenie do polsatu i kurka wodna pośpieszyłam sie , bo okazało sie ze ze wzg na zmiane programów w umowie, wypowiedzenie moze byc z miesiecznym okresem a nie 3 m-ce, oczywiscie powiedziała mi to pani z "n" bo pracowanicy polastatu nic nie mowia
no wiec musze jeszcze jeden list wysłac ale to dopiero po 31 stycznia jak juz ta zmiana nastapi
Dzis zamowilam 'N" prosto i przyjemie przez tel, nawet nei trzeba z domu wychodzic ;-)
bede miec dekoder na poczatku lutego, wzielam abonament za 48 zł w promocji noworocznej, ktore bedzie jeszcze przez kilka dni i jako klient polsatu dostałam miesiac "n" gratis
juz nie moge sie doczekac :-) bede mogla sobie nagrywac i robic pause kiedy chce :-)
Dziewczyny jak sie nazywa tu jakis lek typu theraflu, albo gripex, cos na przeziebienie?? mam w domu pełno lekow z pl i wszystkie po terminie