Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz też codziennie ogłoszenia przeglądam.Z jednej strony to wcale mi się nie chce przeprowadzać bo już mnie tak krzyż boli po zwykłym odkurzaniu,że szok
Ale z drugiej jak se pomyślę o następnym przecieku i przeprowadzce z małym dzieckiem to już w ogóle mam dość
Niech P zna moje dobre serce
Ale jak spyta z jakiej to okazji to dostanie kopa

Dzięki za życzonka!
...Ja mieszkania to szukałam już przed wylotem do Polski,ale też nic z tego nie wyszłoTeraz też codziennie ogłoszenia przeglądam.Z jednej strony to wcale mi się nie chce przeprowadzać bo już mnie tak krzyż boli po zwykłym odkurzaniu,że szok
Ale z drugiej jak se pomyślę o następnym przecieku i przeprowadzce z małym dzieckiem to już w ogóle mam dość
Zebra się pieczeNiech P zna moje dobre serce
Ale jak spyta z jakiej to okazji to dostanie kopa
![]()

Niech tylko spróbuje...a ja z miłą chęcią spróbowałabym tej zebry

No,ba!Pewnie i taka będzieTichonek-jak z mojego przepisu i Twe wykonanie to musi być niebo w gębie)))

Tylko,jak pisałam ja chcę na naszym osiedlu
No bo nie po to Radka tu do szkoły zapisałam,żebym musiała potem z mniejszym drałować gdzieś daleko

Co do leków nie pomogę bo nawiozłam sobie z Polski i się nie znam na tutejszych
Hey
U nas fatalnie, wszyscy chorzy, ja takiego kataru to nie pamiętam kiedy miałam ostatnio i plecy mnie strasznie bolą
Dzis wyslałam wypowiedzenie do polsatu i kurka wodna pośpieszyłam sie , bo okazało sie ze ze wzg na zmiane programów w umowie, wypowiedzenie moze byc z miesiecznym okresem a nie 3 m-ce, oczywiscie powiedziała mi to pani z "n" bo pracowanicy polastatu nic nie mowia
no wiec musze jeszcze jeden list wysłac ale to dopiero po 31 stycznia jak juz ta zmiana nastapi
Dzis zamowilam 'N" prosto i przyjemie przez tel, nawet nei trzeba z domu wychodzic ;-)
bede miec dekoder na poczatku lutego, wzielam abonament za 48 zł w promocji noworocznej, ktore bedzie jeszcze przez kilka dni i jako klient polsatu dostałam miesiac "n" gratis
juz nie moge sie doczekac :-) bede mogla sobie nagrywac i robic pause kiedy chce :-)
Dziewczyny jak sie nazywa tu jakis lek typu theraflu, albo gripex, cos na przeziebienie?? mam w domu pełno lekow z pl i wszystkie po terminie