• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Agnieszkom wszystkiego co najlepsze.
pamietacie,że dziś dzień babci?

Tichonku mieszkania szukasz? przeprowadzasz się?

ano mroźno dzisiaj,ale rano na szczęście nie musiałam odpalac auta bo M młodego zawiózł.
ale wcześniej wyjadę po Antka bo jeszcze do banku muszę skoczyc :tak:

miłego dnia :-)

Agnieszko Kochana(jak widzę niejedna)-wszystkiego najpiekniejszego-spełnienia marzeń,kolorowego zycia i słodkiego każdego dnia:)))))o!
Ja obiad też kombinowany prawie gotowy-dla kazdego cuś innego-łazanki,fasolka(dla mnie oczywiście)i rybka zapiekana...tylko nie wiem z czym ja zaserwować-chyba z takimi ziemniaczkami"buzkami",bo mam akurat i nie musze wysilać mózgownicy:)))

Dziękuję za życzonka:tak:Jak nie mąż to chociaż Was mam:-D
dranissimo i wszystkie inne Agnieszki Wszystkiego najlepszego na imieninki:tak:
Ja nie mam babć ani dziadków ale w imieniu Radka życzenia złożyłam:tak:
Anineczko ano chciałabym:sorry:Wkurza mnie to ciągłe przeciekanie sufitu i to,że landlord ma wsio w nosie:sorry:Za to jak nas nie było to 2 razy był u nas w domu:szok:Nawet się nie spytał czy może,wkurzyłam się tylko..Ja wiem,że to jego mieszkanie ale jakim prawem mi włazi do mieszkania jak nic o tym nie wiem?!Tym bardziej,że mówiliśmy mu,że będzie dwa razy dziennie koleżanka zaglądać:confused2:A skąd ja mam wiedzieć czy on nie jakiś zboczeniec i w moich majtkach na przykład chodził:eek::-D:-D
Poza tym pod naszą nieobecność "naprawiany"był dach,w miejscu gdzie przecieka,ale ta koleżanka co mi do mieszkania przychodziła rozmawiała z pracownikami i oni szczerze powiedzieli,że naprawić to to bardzo droga sprawa,trzeba byłoby wszystko zrywać i od nowa wylewkę robić i cały dach...Ich szef jednak stwierdził,żeby tylko silikonem pociągnęli:eek::wściekła/y:Tylko,że silikonem to już było ciągnięte kilka razy i kilka razy miałam kałużę w salonie:wściekła/y:Pierdzielę więc takie mieszkanie:sorry:
Chciałabym coś na naszym osiedlu bo szkołę mam pod nosem,ale nie bardzo mogę znaleźć:baffled:

Najlepszego Agnieszkom!:tak::-) bukiet333.jpg

No tak Tichonku ten sufit to nie przelewka.A landlord złamał prawo wchodząc bez waszej wiedzy do mieszkania :angry:
Z tego co wiem,musi najpierw się umówic :baffled:
szczyl jeden :eek::-D:-D
powodzenia w szukaniu,bo to by trzeba było jakoś szybko zorganizowac byś nie urodziła z pudłem w ręku :laugh2::sorry:;-)

reklama
To ja też składam Agnieszką życzenie mała rymowanka:) Niech wszystkie Aguśki mają uśmiechnięte bużki:))) tadammm
Ależ twórcza dzis jestem , dobry humor dopisuje:)
Tichonek masz racje szukaj czegoś lepszego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry