reklama

Mamy z Irlandii!!

Fiu fiu fiu jakie tu pustki haha widac ze weekend mamy i wszyscy spiá:-)
Witam
Ja dzis musialam sie zwlec o 8 bo znajomi majá mi podzucic 7latke.Hmmmm no i bedziemy sobie tworzyc.
Milej niedzieli mamuski

reklama
I ja witam niedzielnie-pospałam do9tej,bo J skonfiskował małego łobuziaka-i całą resztę też żebymi nie hałasowali:)))))
Nie mogę nie skomentować wczorajszej imprezki u Anineczki-oczywiście pełna chata ludziów,ale Kochane-jedzonko-hmmmmm jakby tu trafnie określić-takie małe wydanie polskiego weselicha-pełno wszystkiego i różnego-brawo dla gospodarzy:))))Dziekujemy oczywiście,że mogliśmy się zjawić :)
Ewelcia-baaaaaaaaaaaaaardzo miło było Cię widzieć,pogadać-ślicznie wygladasz kochana-tak kwitnąco:)
Kamcia-za Tobą widzę nawet się nie zdążę stęsknic,bo już się widzimy-fajnie:)Choć teraz wyjazd i nie wiem jak bardzo bym chciała to się nie zobaczymy:(Ale zazdroszczę...
Tichonek-a szalej,szalej-kiedy jak nie teraz:)))
Madbebe-pewnie,że trzeba korzystać-zwłaszcza jeśli landlord sam sie oferuje i wychodzi z taka propozycja...Ja wciąż muszę namawiać J na tą naszą sypialnię...a juz mam wizje:)
Frog-jak to weny nie masz???Pisz,pisz,nawet o du.e maryny;)))
Misia-no ależ Ci dobrze-taka teściówka to skarb:)))))-choć pewnie gdyby moja z takimi wiadrami lodów w progu stanęła to lody bym zgarnęła a drzwi zamkneła;)))żartuję oczywiscie:)
No i braykam-do koscioła trzeba jechać...a Wam miłego dnia zyczę:)))

Fakt pustki jak co niedziele:-D:-D:-D Leniuchowanie na łonie rodzinki jest super absorbujace

Wpadlam sie tylko szybciutko przywitac i lece konczyc kawusie. Niestety trzeba zbierac sie do pracy wiec wszystkim milej niedzieli zycze:-)

Lubicznko dzięks. O d.. marynie to jak tak srednio na jeza umiem. Poprostu rok poprzedni skonczyl sie z autem w warsztacie i do tej pory udu...ona w domu jestem. Wyc mi sie chce a nie chce sie wam tu tak uzalac na jeden i ten sam temat, bo pozniej sie okaze ze ja monotematyczna wrrr....;-)

Ostatnia edycja:
Witam
Ja po kawce już sie obudziłam:))
Impreza fakt udana obżarstwo i super towarzystwo:)) Posiedzielismy do póżna i teraz jestem troche nie wyspana bo dzieciaki od rana świrują.
I psy też wariują:))
Lubiczanko no teraz to wy do nas przyjedziecie:))
Miłego dnia

Lubiczanko przesadzasz:sorry2:...Ty to dopiero super wygladasz:)ciaza Ci sluzy...brzuszek delikatnie rzuca sie w oczy,ale mysle ze jak bedzie wiekszy to jeszcze bardziej Ci bedzie z nim do twarzy:tak:;-)
A co do imprezki u Ani to masz racje,popieram!

JA sie obijam od rana...weszlam na gore sie ogarnac bo zaraz obiad zjemy i na miasto chcialam wyskoczyc bo widzialam w Heatonsie ze sa przeceny na ubrania,wszelakiego rodzaju no i na buty tez:)

A jeszcze pozniej na kawke i mieninowa do kolezanki idziemy(Agnieszki)

Witam dziewczyny!! Mam pytanie:-) Jestem z Limerick,a chcialabym sie zorientowac gdzie mozna wykonac Usg 3D,slyszalam ze w Galway w jakiejs polskiej przychodni? Bylabym wdzieczna za pomoc:-) Dajcie jakies namiary i jaki jest koszt takiego usg;-)
Z gory dziekuje i pozdrawiam:-)
Hania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry