reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien dobry

U nas weekend minal szybko ale byl za to udany i w doborowym towarzystwie spedzilismy sobote no i niedziele:-)
W sobote robilismy imieniny meza imprezka sie udala bylo bardzo wesolo :-)
W niedziele odwiedzila nas Asienka_R ze swoja rodzinka,Anulka jest przeurocza,dziewczynki w sumie sie chwile pobawily razem moja cora wolala towarzystwo Ani tatusia :-)Dziekujemy za spotkanie tylko szkoda za tak krotko posiedzieliscie u nas mam nadzieje ze nastepnym razem na dluzej przyjedziecie:tak:

Asienka_M sliczne cudenko :-)zasluzylas nie ma co :tak:
Ja jak urodzilam Natalie to dostalam od meza zlote kolczyki i zloty pierscionek jak wychodzilysmy do domu to w domu czekal na nas piekny bukiet czerwonych roz :-)

Hejoo laski :-) ja dziś w humorze choć cała obolała i spuchnięta przez @ :eek: Daisy moja suczka jest przeurocza :tak: Witia lubi się z nią bawić a Zuza łazi za nią jak cień gorzej tylko jak Daisy chce ją lizać i zaczepia wtedy mała w ryk :eek::sorry: ale się przyzwyczai nie długo mam nadzieję ;-) Wiktor z nią ok dopóki Daisy nie chce go gryźć po nogach bo skubana też lubi i mnie już parę razy za nogawkę chwyciła a te ząbki jak igiełki więc nie jest to zbyt miłe uczucie :eek::sorry: a tu fotki z porannej drzemki Daisy Zobacz załącznik 320639Zobacz załącznik 320640Zobacz załącznik 320641
Sobie miejscówkę znalazła :-D ale dość szybko spadła i dalej chrapała już na podłodze :-D
AsienkoM no no co za cudeńko :-)

Bry:-)
Piszę do Was z nowego laptopika:-)Zakupiliśmy wczoraj z P jestem cała happy:-D
W ogóle to mieliśmy wczoraj zakupowy dzień bo najpierw kupiliśmy Radkowi wreszcie fotelik samochodowy:tak:Tani nie był,ale jestem bardzo zadowolona bo w crash testach ma 4 pkt.jesli chodzi o bezpieczeństwo:tak:A to bardzo dużo.O taki: Concord Lift Core - Eurobaby.ie
No a potem pojechaliśmy za tym laptopem więc i mychę do niego wzięliśmy,głośniczki,podstawkę chłodzącą:tak:Dziś od rana wszystko sobie instalowałam,zakładki zapisywałam i takie tam:-)
Jeszcze czeka nas zakup odkurzacza i żelazka bo je szlag trafił:wściekła/y:
Co do piątkowych imienin okazało się,że mój P wcale nie zapomniał tylko tak mnie trochę podkurzyc chciał:-D
Pauletta Daisy jest cudna:tak:Tak słodki dzieciaczek:-D
AsienkoM śliczne cacuszko:tak:I to złote i to maleńkie:-)Widziałam Zuzieńkę na NK na profilu Patrycji,piękna kruszynka.A Patrycja fotki robi prześliczne:tak:Możesz mi powiedziec ile taka sesja z dzieciątkiem kosztuje,jak to wygląda,ile ujęc i takie tam?Będę bardzo wdzięczna:tak:
A mnie zaś kłody pod nogi się sypią:sorry:W czwartek mam USG na 14:20 i miałam Radka ze szkoły odebrac i pojechac z nim autobusem a tu przyszedł sms,że w związku z panującą świńską grypą proszą o nie zabieranie ze sobą dzieci do szpitala:sorry:I co ja mam teraz z nim zrobic?:wściekła/y:Co innego podrzucic go koleżance na godzinkę,półtorej a co innego na kilka godzin:wściekła/y:Tym bardziej,że ona ma dwoje swoich dzieciaków w tym jedno półtoraroczne:sorry:Szlag by to....Powiedzcie mi mamy,które w Rotundzie USG miały,jak mam na konkretną godzinę to będę przyjęta w miarę szybko czy będę czeka ponad 3 godziny jak na endokrynologa?:sorry:

Zapytam tej koleżanki czy by się Młodym nie zajęła,mogę jej zapłacic,ale wiem,że jej łatwo nie będzie bo ta jej mała to taki perszing,który szybko wszędzie włazi:sorry:Kurczę,nie lubię tak komuś kłopot robic,dlatego chciałam Radka ze sobą zabrac,ale teraz nie mam wyjścia:sorry:

Ostatnia edycja:
hello!
pauletta przeurocza psinka!:tak:
ja nie mam nastroju wogóle:-( i pisze to oczywiscie o tym bo jak trwoga to do boga:-D
antek juz od 2 tygodni kaszle ma takie ataki w nocy, kiedy sie bawi biegając, albo kiedy wychodzi na powietrze , lub wraca do pomieszczenia, bylsimy dzis u lekarza no i tak jak myslalam ma podejrzenie astmy:wściekła/y: dostalismy inhalator i mamy obserwowac co bedzie dalej jak sie nie poprawo to musimy jechac do kliniki jakiejs w ktorej leczą astme:sorry:

hej Wam!
U nas tez weekend busy ale nie odpoczelismy bynajmniej:confused2:Zycie:happy:
Latam jak w ukropie i sprzatam,aby mamie jak najmniej do roboty zostalo;-)

asienko_r
-na pocieszenie powiem Ci ze z Wikta mam to samo.Odnosnie niektorych zakazow,no coz,jakbym mowila do sciany..Dzis juz sie na nia wydarlam bo nie wytrzymalam..:sorry:Polozylam ja juz na drzemke bo przeginala normalnie:no:Ogolnie to slodkie dziecko,ale czasami...:no::wściekła/y:;-)3maj sie!Damy rade..jakos;-)-musimy:tak::-)
pauletta
-sliczna masz psinke!Niech sie dobrze sprawuje i pilnuje domu:tak:;-)
Tichonek
-gratuluje zakupow!Wierze ze sie jakos ulozy z ta wizyta i Radkiem..

Jak juz wspominalam zakupilam Wikcie buciki w Clarksie.To sa te 'najpierwsze',z gietka podeszwa,na 'cruising',jako ze Wikta nie porusza sie jeszcze wylacznie na nogach..o takie:
Girls Shoes - Lyla Girl in Baby Pink Leather from Clarks Shoes
I tu mam do Was pytanie: to normalne ze jej sie tak poci nozka w tych butach? Myslalam ze nie powinna:eek: Poza tym nie zauwazam w nich profilowanej wkladki-w sensie nie ma wciecia:no:Tak powinno byc?Pytam,bo gdy zamierzalam zamowic przez internet z PL,wydawalo mi sie ze w tamtych wciecie bylo...:eek:Ze tez mi w sklepie do glowy nie przyszlo zapytac:confused2:

Do pozniej!Milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry