Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hejka,
Asienka_r twoja Ania to slodkie dziecko, ona poprostu jest ciekawa swiata i nie wstydzi sie. Uwazam, ze to bardzo dobrze. Jeszcze raz dziekujemy za odwiedziny.
.
, szczególnie, że prosiliśmy i ciągle bujała małą.Niestety ten jej nastrój od dłuższego czasu jest nieanielski:-zawstydzona/y:, złości się, krzyczy, nie słucha, co do niej mówię, czy to może być już bunt dwulatka?? Bo podłamana troszkę jestem

Daisy moja suczka jest przeurocza
Witia lubi się z nią bawić a Zuza łazi za nią jak cień gorzej tylko jak Daisy chce ją lizać i zaczepia wtedy mała w ryk 
ale się przyzwyczai nie długo mam nadzieję ;-) Wiktor z nią ok dopóki Daisy nie chce go gryźć po nogach bo skubana też lubi i mnie już parę razy za nogawkę chwyciła a te ząbki jak igiełki więc nie jest to zbyt miłe uczucie 
a tu fotki z porannej drzemki Daisy Zobacz załącznik 320639Zobacz załącznik 320640Zobacz załącznik 320641
ale dość szybko spadła i dalej chrapała już na podłodze

Tani nie był,ale jestem bardzo zadowolona bo w crash testach ma 4 pkt.jesli chodzi o bezpieczeństwo
A to bardzo duż
Dziś od rana wszystko sobie instalowałam,zakładki zapisywałam i takie tam:-)

Tak słodki dzieciaczek
I to złote i to maleńkie:-)Widziałam Zuzieńkę na NK na profilu Patrycji,piękna kruszynka.A Patrycja fotki robi prześliczne
Możesz mi powiedziec ile taka sesja z dzieciątkiem kosztuje,jak to wygląda,ile ujęc i takie tam?Będę bardzo wdzięczna
W czwartek mam USG na 14:20 i miałam Radka ze szkoły odebrac i pojechac z nim autobusem a tu przyszedł sms,że w związku z panującą świńską grypą proszą o nie zabieranie ze sobą dzieci do szpitala
I co ja mam teraz z nim zrobic?
Co innego podrzucic go koleżance na godzinkę,półtorej a co innego na kilka godzin
Tym bardziej,że ona ma dwoje swoich dzieciaków w tym jedno półtoraroczne
Szlag by to....Powiedzcie mi mamy,które w Rotundzie USG miały,jak mam na konkretną godzinę to będę przyjęta w miarę szybko czy będę czeka ponad 3 godziny jak na endokrynologa?
Kurczę,nie lubię tak komuś kłopot robic,dlatego chciałam Radka ze sobą zabrac,ale teraz nie mam wyjścia

dostalismy inhalator i mamy obserwowac co bedzie dalej jak sie nie poprawo to musimy jechac do kliniki jakiejs w ktorej leczą astme
Zycie
Polozylam ja juz na drzemke bo przeginala normalnie
Ogolnie to slodkie dziecko,ale czasami...
;-)3maj sie!Damy rade..jakos;-)-musimy
:-)
;-)
Poza tym nie zauwazam w nich profilowanej wkladki-w sensie nie ma wciecia
Tak powinno byc?Pytam,bo gdy zamierzalam zamowic przez internet z PL,wydawalo mi sie ze w tamtych wciecie bylo...
Ze tez mi w sklepie do glowy nie przyszlo zapytac